Botezatu si blonda lui, surprinsi in ipostaze sexy! Scene fierbinti ieri dimineata, la Palatul Parlamentului, in culisele prezentarii de moda ce a avut loc in cadrul evenimentului “Din Romania in lume”, organizat de Asociatia Partenerilor Diplomatilor Romani. Designerul Catalin Botezatu nu a scapat prilejul de a-si dezbraca si imbraca iubita, manechinul Bianca Dragusanu, pentru aparitia pe podium, oferind celor de fata secvente desprinse parca dintr-un film erotic, scrie Libertatea.

Madonna, imbracata in piscina! Dupa un show incendiar marcat de huiduieli, fluieraturi si mult praf, ieri, regina pop a anulat toate vizitele planificate, s-a inchis in camera de hotel si toata dimineata a spus rugaciuni. Pe la pranz, regina pop a urmat programul sau zilnic, adica exercitiile fizice. La ora 16:13 si-a facut aparitia, dupa ce incheiase sedinta de fitness. Cu fata acoperita cu un prosop, vedeta s-a apropiat de piscina si a intrat in apa exact asa cum venise: imbracata si transpirata, conform Cancan.

Kelly Osbourne: Am vrut sa ma sinucid cand am aflat ca mama are cancer! Fiica lui Ozzy si Sharon Osbourne a recunoscut ca a fost la un pas de a se sinucide cand a aflat, in 2002, ca mama ei are cancer la colon. Insa nu numai Kelly a suferit enorm ci si tatal si fratele acesteia. "Eram un dezastru. Cu totii am facut fata vestilor diferit. Jack a luat-o razna. Abia putea sa o viziteze pe mama. Era ingrozit de spitale. Iesea si se droga. Tata era pierdut. A baut si iar a baut. A crezut ca dragostea vietii lui va muri. Iar eu ma gandeam ca ma voi sinucide daca mama nu va reusi sa invinga boala. A reusit si acum este centrul universului nostru", a marturisit cantareata, conform Cancan.

Amy Winehouse surprinde din nou! Controversata cantareata Amy Winehouse, care a socat pana acum prin alegeri vestimentare inedite, printr-o viata tumultoasa si plina de incidente intens mediatizate, atrage iarasi atentia asupra ei dupa ce si-a pictat pistrui pe nas. Vedeta a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se indrepta catre dentist, iar pistruii care ii "decorau" nasul erau, cel mai probabil, desenati chiar de ea, relateaza Click.

George Clooney si-a rupt mana! Vedeta consacrata in serialul "Spitalul de urgenta" este in convalescenta dupa ce si-a rupt mana in urma cu doua saptamani intr-un incident "auto" in Italia, potrivit reprezentantilor actorului. Presa sustine insa ca accidentul are o aura de mister. Clooney sustine ca incidentul este banal, explicatia sa fiind ca si-a prins mana cu portiera masinii, scrie Click.

Adi Minune, cu ochii dupa sani goi! La Mamaia, Adi Minune a descoperit cea mai buna modalitate de a imbina utilul cu placutul: a iesit cu baietelul lui, Adrian, la plaja si, in timp ce micutul isi facea de lucru in nisip, la malul marii, el si-a clatit ochii, minute in sir, cu nurii fetelor dezbracate. Starea de spirit a manelistului, plictisit la inceput, s-a schimbat brusc la aparitia frumoaselor fara sutien. Minune s-a inviorat cand prin fata ochilor i-au defilat sanii dezgoliti si a admirat privelistea pana ce domnisoarele i-au disparut din raza vizuala, relateaza Libertatea.

Dansatorii Madonnei isi trateaza mancarimile cu marijuana! Membrii delegatiei deplasate la Bucuresti de Madonna pentru concertul din parcul Izvor au facut spectacol si in camerele de la hotelul Radisson. Pentru ca nu au avut voie in oras, cativa dintre ei s-au distrat si ei cum au putut. Unii “s-au tratat” cu cate o tigara cu marijuana, conform Libertatea.

Arnold conduce sedintele cu sabia lui Conan Barbarul! Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, tine sabia folosita in timpul filmarilor la pelicula “Conan Barbarul” in biroul sau de la serviciu. Aceasta poate fi vazuta de cei care participa la sedintele de lucru in care se decid masurile sociale si economice luate de administratia statului California si, in mod ciudat, parerile lor coincid de cele mai multe ori cu cele ale starului hollywoodian, scrie Libertatea.