"Au zis ca-mi dau homar daca facem sex". E tanara, are forme apetisante si e inteligenta. Sigur ati remarcat-o pana acum! E vorba de Cristina Siscanu, reporter la "Acces direct", emisiunea lui Madalin Ionescu de la Antena 1. Ea a fost, acum trei zile, eroina unui scandal cu conotatii sexuale, provocat de angajatii Madonnei care i-au cerut “favoruri in natura”. “Bucatarii Madonnei au vrut sa mi-o traga. Le-am cerut mancare de care primeste Madonna, iar ei au zis ca-mi dau homar daca facem sex”, a spus reporterita, potrivit Libertatea.

Ei mananca numai de pe femei goale. Nimic nu se compara cu gustul preparatelor chinezesti servite pe o domnisoara goala complet. De aceea Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise si Robert Downey Jr nu rateaza niciodata prilejul de a lua o gustare rece de pe un platou cald.”L-am chemat odata pe Brad la un sushi. A fost senzational. Ne-am distrat de minune in momentul in care „platoul” a inceput sa rada si el de glumele noastre. Toate bucatile de carne au cazut langa masa. Evident mancarea a fost buna si de pe jos”, a povestit George Clooney, potrivit Click.

Huidu poarta casca de motociclist si la masa. "Carcotasul" tine atat de mult la intimitatea sa, incat este dispus sa faca multe pentru a o proteja. Bunaoara, sa poarte o casca de motociclist pe cap in timp ce sta cu prietenii la o terasa. Ingrozit de ideea ca ar fi putut fi recunoscut, desi acest lucru era cu greu posibil din cauza parului sau vopsit intr-o nuanta stranie de gri-albastrui, Serban si-a acoperit intai fata cu mainile si apoi si-a tras pe cap casca, mancand alune prin vizeta, scrie Cancan.

Nu poate pastra copilul. Banuielile s-au confirmat! Bianca Dragusanu, iubita lui Catalin Botezatu, e, intr-adevar, insarcinata. Dupa ce in urma cu mai mult de o saptamana a fost surprinsa mergand la ginecolog, blonda a confirmat ca poarta copilul designerului, insa marturiseste ca nu-l va pastra, deoarece are unele probleme de sanatate, scrie Libertatea.

Ramona castiga mai mult din jungla decat din moda. Experienta „Rataciti in Panama” s-a dovedit a fi profitabila pentru Ramona Gabor. Monica Columbeanu ne-a asigurat ca surorii ei ii merge foarte bine si ca ar mai putea ramane cel putin o saptamana in jungla. In tot acest timp, chinurile-i sunt rasplatite cu 200 de euro pe zi, scrie Click.

Monicai i se pare normal sa sarute femei. Moni face declaratii socante in numarul de septembrie al revistei "FHM". Mai mult, este pentru a doua oara cand sotia lui Irinel pozeaza sexy pentru coperta acestei reviste. Mult mai dezinvolta si mai nonconformista, Monica a declarat ca nu i se pare nimic iesit din comun sa sarute femei. In plus, ea spune ca nu se considera frumoasa. "Ma consider mai degraba sexy", scrie Cancan.

Megan Fox a sarutat o fata si i-a placut. Frumoasa actrita de 23 de ani a declarat pentru presa americana ca i-au placut foarte mult scenele fierbinti pe care le-a filmat alaturi de Amanda Seyfried, colega sa de platou, pentru ultimul sau film “Jennifer’s body”(Corpul lui Jennifer). “M-am simtit mai confortabil sa o sarut pe ea decat pe oricare alta persoana pe care a trebuit sa o sarut vreodata. Insa stiu ca ea s-a jenat putin. A ras intre dublele pe care le-am tras pentru acea scena”, a declarat Megan Fox pentru MTV News, citat de Libertatea.

Daniela Györfi: "N-am cu cine sa fac copii. Barbatii buni sunt luati". S-a obisnuit sa spuna verde-n fata ce gandeste, chiar daca si-a atras multi dusmani. Iata ca Daniela Györfi nu-l menajeaza nici pe fostul ei iubit, George Tal, si, indirect, ii aplica o lovitura sub centura cu o declaratie-soc. S-a rupt lantul de iubire intre Daniela Györfi si George Tal, cei doi fiind acum buni prieteni si parteneri de afaceri, rezumandu-se la relatia solista-impresar, scrie Click.

Smecherasul si-a mai "tras" un elicopter. Prima oara s-au inghesuit intr-un elicopter, acum a venit cu doua! Joi dupa-amiaza, miliardarul Dan Tatoiu, care se recomanda ca fiind patronul unor firme de constructii si a restaurantului de fite, Dantes, din Dorobanti, a epatat iar la mare, scrie Cancan.