Asa arata Marina Dina fara tot setul de operatii estetice! Click! a intrat in posesia unei fotografii de acum trei ani, cand vedeta Playboy era eleva in clasa a XII-a. Imbracata in haine ieftine, cu parul neingrijit si fara nici o operatie estetica, Marina Dina (22 de ani) nu prezenta nici un interes pentru colegii de liceu. De indata ce s-a vazut cu diploma de Bac in mana, blonda s-a gandit ca i-ar prinde bine cateva schimbari de imagine si a dat fuga la estetician, pentru imbunatatiri, scrie Click.

Fratele primului iubit al Columbencei si-a ucis fetita de trei ani si sase luni. Fratele boxerului Alexandru Gavril, care, la sfarsitul saptamanii trecute, si-a hacuit fara mila fetita in varsta de trei ani si sase luni, pe motiv ca a confundat-o cu diavolul, este nimeni altul decat primul iubit al Monicai Columbeanu, scrie Cancan.

Andreea Antonescu, pipaita de barbati in club. Andreea Antonescu a dansat draceste, luni, la inaugurarea unei cafenele bucurestene. In „hora” s-au prins si doi barbati mai indrazneti, cel mai fericit de compania solistei fiind paznicul localului. Constienta ca un show presarat cu miscari erotice atrage fanii, mai ceva ca un magnet, Andreea nu s-a sfiit ca luni, la deschiderea Cafenelei Vibe, din Bucuresti, sa invite la dans cateva persoane, de sex masculin, din public, scrie Click.

Kate Moss, in sanii goi printre tigani. Kate Moss este fascinanta de cultura rromilor si a pozat nud intr-un pictorial pentru revista V Magazine. Desi este invatata cu o viata luxoasa, fotomodelul in varsta de 35 de ani s-a acomodat repede cu mediul in care traieste comunitatea gipsy din Somerset, Anglia, scrie Libertatea.

N-ati auzit de deodorant? Multe dintre vedetele din showbiz au fost surprinse in ipostaze deloc fericite pentru ele: cu hainele de fite supertranspirate si mirosind ingrozitor, semn ca nu prea sunt prietene cu deodorantele. Fostul iepuras Playboy Carmen Electra a pozat mandra pentru fotografii prezenti la MTV Total Request Live din New York in 2008, in timp ce-si tinea mana in par, scrie Cancan.

Noul sofer al lui Moni a dansat pentru gay. Cel mai nou angajat al Monicai Columbeanu paseste cu dreptul in lumea vedetelor, avand un trecut cu adevarat spumos. Tanarul Adrian Filote (25 de ani) si-a castigat existenta timp de doi ani din show-urile de striptease. Sotia lui Iri si-a propus sa creeze vedete pe banda rulanta. Dupa ce l-a facut om pe Voicu Panzar (22 de ani), acesta fiind acum unul dintre baietii de baza ai designerului Catalin Botezatu, ea ii batatoreste calea spre succes si lui Adrian Filote, fostul partener al Claudiei Cream la „Dansez pentru tine”, scrie Click.

Naomi Campbell isi incalca principiile pentru bani. Unele vedete isi pastreaza cu tarie principiile, dar numai pana cand vine vorba de bani. Este si cazul top-modelului Naomi Campbell, care pana nu demult declara ca mai bine merge goala pe strada in mijlocul iernii decat sa imbrace o haina facuta din blana animalelor. Ba chiar mai mult a fost si imaginea unei campanii destinata protejarii animalelor, initiata de revista "People". Acum insa frumoasa Naomi a devenit tocmai simbolul unei case de moda care comericializeaza haine de blana de lux si toate acestea in schimbul unui contract cu multe zerouri, scrie Libertatea.

Dezbracate la o prezentare de margele. Saptamana trecuta a avut loc pe litoral un show de make-up si hair-style organizat de Adrian Pescariu. Daca fardurile aplicate si coafurile au fost absolut banale, pentru a distrage atentia si privirea publicului de la adevaratul scop al prezentarii, realizatorul le-a atarnat manechinelor de gat niste margele ieftine, direct pe bustul gol. Singura care a facut exceptie a fost Nicoleta Luciu, un fel de mireasa a colectiei, care a defilat imbracata, de parca ar fi venit de la o alta prezentare, scrie Cancan.

Dani, cu ea ai inlocuit-o pe Mihaela? Povestea de dragoste dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil a inceput anul trecut, in timpul Raliului de la Sibiu. Conform ultimului numar al revistei „Star”, anul acesta, vedeta Antenei 1 a facut o alta cucerire, in locul in care i-a jurat iubitei sale iubire eterna. Dani s-a afisat la editia din acest an a Raliului de la Sibiu, unde a si participat, alaturi de o frumoasa bruneta, mai tanara decat el. Ba mai mult, intr-una dintre acele zile, tanara l-a asteptat in masina sa personala pe Dani, scrie Click.