Iulia Albu o face praf pe Moni. Razboiul dintre Monica Columbeanu si Iulia Albu continua, desi de cand au incetat sa-si mai vorbeasca nu s-a mai intamplat practic nimic intre ele. Invitata la o emisiune de la Antena 2, sotia lui Irinel nu a ratat ocazia de a mai trimite niste sageti in directia fostei sale prietene si a sotului acesteia, spunand ca ea nu-i da explicatii unuia ca Albu, care este prost insotit. Iulia Albu a replicat ironic ca probabil Monica stie mai multe despre ce inseamna o buna insotitoare, chiar inainte de a-l cunoaste pe Irinel. Cred ca e mai bine sa fii prost insotit decat sa fii insotit de o proasta. In schimb ma deranjeaza foarte tare ca ea nu ii da explicatii unuia ca Mihai(!?), care a facut ceva in viata: o facultate de arhitectura, la stat, si a creat un brand. As vrea sa stiu ce merite academice are Monica, in afara de faptul ca s-a maritat cu Irinel Columbeanu?, a taxat-o Iulia, potrivit Cancan.

Dani vine cu explicatii: "Bruneta este iubita fratelui meu!" “Matinalul” Antenei 1 nu s-a cuplat cu o alta bruneta, asa cum s-a zvonit. Tanara alaturi de care Dani a fost fotografiat, in timpul raliului Red Bull Romaniacs, de la Sibiu, e, de fapt, prietena fratelui sau. Cei doi au venit la Sibiu pentru a-l vedea pe Dani, pentru prima oara, intr-un concurs de motociclism. Sambata, in prima zi a evenimentului, Dani Otil a fost incurajat si de fratele sau, acesta fiind insotit si de catre iubita, scrie Click.

Lindsay Lohan se dezbraca pentru aproape un milion de dolari. Lindsay Lohan renunta la inhibitii si se dezbraca intr-un pictorial care se anunta incendiar. Dupa ce de-a lungul timpului numeroase publicatii care au incercat sa o faca sa renunte la haine, actrita a acceptat sa pozeze in cele din urma, in costumul Evei pentru o revista destinata barbatilor, deoarece considera ca a sosit momentul pentru acest lucru. E adevarat ca nici cei 900.000 de dolari pe care o sa-i primeasca nu sunt de neglijat, mai ales ca in urma cu scurt timp aceasta a refuzat o jumatate de million de dolari ca sa apara in paginile unei reviste pentru barbati, scrie Libertatea.

Face sex de trei ori pe zi ca sa fie in forma! Cantareata britanica Lily Allen, in varsta de 24 de ani, a dezvaluit ca face amor de trei ori pe zi pentru a se mentine in forma. Contrar ideilor ca sexul te stoarce de energie, pe mine ma ajuta sa-mi incarc bateriile. Nu trece zi fara sa fac sex, de cele mai multe ori de trei ori pe zi, a marturisit solista. Indiferent unde sunt si cat de incarcata este agenda mea, imi fac timp sa ma destrabalez si sa-mi satisfac toate fanteziile sexuale si nu neaparat cu iubitul meu, a mai spus ea, potrivit Cancan.

Uite cum se distreaza Dirta cu baietii lui! In cazul „pedofilului de la Primarie” apar tot mai multe amanunte picante care scot la iveala modul de „distractie” al homosexualilor. La una dintre vestitele petreceri, la care au fost invitati de onoare celebrul stilist Marian Dirta, travestitul Naomi si Mihai Usurelu, baieteii au luat lectii de viata de noapte. Manele la maximum, miscari obscene si „Fa!” sunt condimentele pentru o petrecere reusita intre gay, scrie Click.

Cotabita, noul Michael. Cantaretul a fost surprins la repetitiile pentru Cerbul de Aur in ipostaze asemanatoare megastarului. Startul festivalului Cerbul de Aur 2009 a fost dat ieri, cand mai multi artisti, in frunte cu Gabriel Cotabita, i-au adus un omagiu lui Michael Jackson. Astfel, in cadrul ceremoniei de deschidere, ei au cantat impreuna “We Are The World”, cel mai de succes imn umanitar din istorie, compus in 1985 de Michael Jackson si de Lionel Richie, scrie Libertatea.

Uau, ce v-a facut vantul! Au stat cu orele in fata oglinzii ca sa se pregateasca pentru o iesire in public. Toata stradania lor s-a dus, insa, pe apa sambetei din pricina unei rafale de vant, care le-a pus hainele in cap. Ultima intrata in clubul celebritatilor care si-au aratat chilotii in public fara voia lor este printesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, scrie Cancan.

Cate Blanchett, lovita in cap cu un aparat de radio. Actrita australiana Cate Blanchett a fost lovita cu un aparat de radio, miercuri, in timpul unei reprezentatii teatrale. Incidentul a avut loc in timpul piesei "Un tramvai numit dorinta". Aparatul fusese aruncat pe scena de unul dintre actorii din distributie, potrivit scenariului piesei, scrie Libertatea.