Omu’ Negru, luna de miere pe banii socrului. In timp ce colegul lui, CRBL, a dus in Panama o viata la limita subzistentei, Omu’ Negru se lafaie la New York. El se afla in luna de miere, alaturi de sotia sa, Alma, fiica boss-ului Pro TV, Adrian Sarbu. Vacanta de o luna si jumatate a fost cadoul de nunta din partea socrului, New York-ul fiind de fapt si cea de-a doua casa a Almei, scrie Click.

Matusa Monicai Columbeanu: "A vrut doar banii lui Irinel". Nu este o rusine sa fii sarac, ci sa uiti de unde ai plecat. Nu stim daca Monica Columbeanu a uitat ca a copilarit in satul Gasteni, judetul Bacau, dar am aflat ca fostii vecini si propria familie i-o cam reproseaza. Matusa ei, Elena Matei (75 de ani), ne-a marturisit: “A vrut doar banii lui Irinel. I-au placut banii, nu viata si tineretea”, scrie Libertatea.

Keo se 'combina' cu sosia Andreei din Bulgaria. Este blonda, slabuta si cu o voce de invidiat. O cheama Elena si nu vorbeste romaneste. La prima vedere ai jura ca este copia fidela a iubitei lui Keo, Andreea Balan. Alaturi de ea va filma solistul noul sau videoclip. Keo si Elena au inceput intamplator colaborarea, la insistentele tinerei soliste. Initial, cantaretul a fost rugat de casa de discuri a solistei bulgaroaice sa-i compuna o piesa, scrie Click.

Tatal lui Lindsay Lohan o place pe iubita ei lesbiana. Michael Lohan, tatal celebrei actrite Lindsay Lohan a acuzat-o in nenumarate randuri pe Samantha Ronson, iubita acesteia, de toate problemele fiicei lui. Acum insa barbatul a tinut sa-si ceara scuze public, spunand ca s-a inselat mult in privinta lui Sam. Se pare ca acesta i-a facut o vizita surpriza Samanthei la resedinta ei din L.A. si dupa cateva ore de discutii a ajuns la concluzia ca de fapt, Lindsay a primit numai sfaturi bune de la iubita ei, scrie Libertatea.

Enache, fi pe faza! Marciuc fuge de grec. Dragostea dintre Iuliana Marciuc si sarmantul grec Mihalis pare sa fi palit. Vedeta tv a preferat sa-si petreaca ziua de nastere fara el, concentrandu-si acum atentia doar asupra copilului pe care il are cu fostul amant, Adrian Enache. Vestea ca Iuliana nu l-a dorit in preajma sa pe grec, nici macar luni, de ziua ei de nastere, n-a putut decat sa-l bucure pe fostul iubit, Adrian Enache, care inca mai spera la o dulce impacare cu cea pe care mereu a numit-o dragostea vietii lui, scrie Click.

Indragostit de Whitney Houston, Bin Laden a vrut sa-i ucida sotul. Unul dintre cei mai mari teroristi din lume, Osama bin Laden este innebunit dupa Whitney Houston incat a vrut sa-l ucida pe Bobby Brown, sotul cantaretei pentru a se casatori el cu aceasta. Dezvaluirile ii apartin scriitoarei sudaneze Kola Boof, care marturiseste ca in urma cu 10 ani a fost sclava sexuala a sefului retelei al-Qaida, scrie Libertatea.

Moni a iesit cu Gabi, iubitul Ramonei. Luni seara, aproape de miezul noptii, Bentley-ul Monicai Columbeanu isi face aparitia in fata unei cafenele din centrul Capitalei. Sotia lui Iri este intampinata extrem de calduros de nimeni altul decat Gabi Badalau, iubitul surorii sale. Ce cauta cei doi impreuna? Desi initial a parut doar o intalnire intre doi amici, faptul ca Moni si-a trimis soferul acasa si a incredintat volanul Bentley-ului cumnatului ei ridica un mare semn de intrebare. In lipsa Ramonei, plecata in Panama cu echipa unui reality-show de la Kanal D, in urma cu trei saptamani, sora si iubitul ei par sa se fi apropiat suspect de mult, scrie Cancan.