Presa de scandal din SUA a anuntat, ieri, ca despartirea dintre Brad Pitt si Angelina Jolie e o problema de saptamani, deoarece actorii au ajuns sa se urasca de moarte. Un expert in analizarea gesturilor a explicat pentru presa ca aparitia celor doi in public e una de fatada, scrie Libertatea.

Brad Pitt a investit 65 de mii de euro pentru construirea unui loc de joaca special pentru hamsterii copiilor lui. Si chiar el s-a ocupat de realizarea acestuia fiind pasionat de arhitectura. Circuitul de joaca pentru hamsteri este compus din rampe si platforme, labirinturi de tunele, rozatoarele fiind, cu siguranta, cele mai fericite de pe planeta, scrie Libertatea.

Justin Timberlake si Ciara, interzisi in Turcia Videoclipul piesei "Love Sex Magic" interpretata de Justin Timberlake si Ciara a fost interzis in Turcia, autoritatile din aceasta tara considerand ca imaginile din videoclip au un continut sexual mult prea explicit pentru a putea fi difuzate, informeaza contactmusic.com. Acest videoclip contine o scena in care Ciara, intr-o tinuta sumara, apare lingand urechea lui Justin Timberlake, cei doi cantareti dansand impreuna foarte apropiati, declansand furia cenzorilor din Turcia. Consiliul Suprem pentru Radio si Televiziune din aceasta tara majoritar musulmana a ordonat tuturor posturilor de televiziune si de radio de pe teritoriul Turciei sa nu difuzeze acest videoclip. Potrivit cotidianului turc Milliyet, consiliul a luat o astfel de decizie deoarece "videoclipul contine elemente sexuale, miscari de dans si coregrafie care sunt contrare dezvoltarii copiilor si tinerilor si moralei, in general", scrie Gardianul.

Penelope Cruz cu siguranta va face senzatie in noul ei filmul "Broken Embraces", regizat de Pedro Almodovar. Fanii vor fi extaziati sa o vada pe frumoasa actrita intr-o scena, complet dezbracata pe un pat, in "chinurile pasiunii". Pana si regizorul spaniol al peliculei, care este gay, a marturisit ca in timpul filmarilor a simtit intens o dorinta sexuala pentru frumoasa bruneta: "Dintre toate actritele cu care am lucrat, Penelope este singura care mi-a provocat dorinte sexuale", a explicat Almodovar, scrie Click.

Vedeta Playboy Tila Tquila a fost la un pas de moarte dupa ce jucatorul de fotbal american, Shawne Merriman a incercat sa o stranguleze in casa lui. Shawne a fost arestat duminica dimineata dupa ce politia a fost chemata la resedinta acestuia din Poway, California de catre Tila Tquila care s-a plans oamenilor legii ca acesta a incercat sa o imobilizeze si sa o sugrume in momentul in care a vrut sa plece din locuinta sa. In timp ce prezentatoarea emisiunii "A Shot At Love With Tila Tequila" de la MTV a fost transportata la spital, Shawne a fost arestat. Potrivit primelor informatii, fotbalistul a fost acuzat de violenta si lipsire de libertate, judecatorul stabilindu-i o cautine de 58.000 de dolari. Shawne va afla daca va fi condamnat dupa ce politistii vor afla cu exactitate ce s-a intamplat intre el si Iepurasul Playboy si vor finaliza ancheta in acest caz, scrie Libertatea.

Lua toata chifla in gura ''Cum era Moni cand am cunoscut-o eu? O cocosata, nici sa mearga pe strada nu stia'', este declaratia data de protectorul Monicai Columbeanu, Dinu Damaschin. ''Am educat-o, ca sa nu se faca de rusine. A uitat ca nu stia nici sa manance, lua toata chifla in gura, iar acum pozeaza in mare doamna'', a punctat Damaschin, scrie Libertatea.

Familist convins, Dan Negru a aflat, zilele trecute, ca va fi tatal unei fetite, care va veni pe lume la sfarsitul lunii februarie. „Sunt absolut convins ca fetita va semana perfect cu mine in primele luni de viata. Va tipa chiar mai tare decat mine. Am copilarit destul, era si timpul sa am si eu un copil. Acum, trebuie sa-i construiesc cainelui un tarc, ca sa nu mai umble liber, prin curte, tot timpul”, a povestit vedeta Antena 1, pentru Click!

Doua dintre cele mai apetisante blonde, care si-au aratat „podoabele” in Playboy, au facut senzatie, sambata noaptea, in clubul Wish Summer Club din Mamaia. Timp de doua ore, Andreea Spataru si Gina Pistol, ajutate de fostul „iepuras” Roxana Ungureanu, au servit cocktail-uri clientilor incinsi care s-au strans ciorchine in fata barului. Pentru rolul de chelnerite, pe care l-au jucat admirabil, fetele au fost remunerate cu 100 de euro, scrie Click.

Inainte de a incepe treaba la Parlamentul European, fiica presedintelui a plecat intr-o vacanta secreta pentru a-si incarca bateriile. Elena Basescu nu a fost insa singura, ci impreuna cu noul ei iubit, Bogdan Ionescu, cunoscut mai bine sub numele de Syda. Asa cum se poate observa, cei doi par a fi extrem de indragostiti si nu se dezlipesc unul de celalalt nicio clipa, fie ca se plimba pe faleza, ca mananca la restaurant sau ca se relaxeaza pe terasa hotelului. Pozele pe care astazi le prezentam in premiera confirma practic dezvaluirile pe care revista Spy le-a facut in urma cu cateva saptamani. Atunci, Spy a aratat ca Elena Basescu isi petrece aproape fiecare noapte acasa la Bogdan Ionescu, publicand si poze cu masina fiicei presedintelui parcata in fata locuintei lui Syda. Pe de alta parte, trebuie spus ca relatia dintre cei doi pare a fi una extrem de serioasa, in conditiile in care Syda ar fi avut deja un acces de gelozie, scrie Cancan.

Aflat in plin proces de divort, Catalin Crisan ii dedica timpul liber amantei sale in varsta de 41 de ani. Surse din anturajul lui ne-au povestit ca artistul si-a lasat balta sotia si cei doi copii, Daria Catalina (noua ani) si Raris Andrei (cinci ani), pentru o saptamana, perioada in care a fost cu Laura in Grecia. Bronzat si binedispus, artistul s-a intors in tara pe 1 septembrie. El mai are de asteptat fix o saptamana pana cand va redeveni un barbat liber. Laura a fost deconspirata ca fiind amanta lui Catalin Crisan de catre o vecina din blocul in care locuieste aceasta. Indignata de faptul ca artistul a parasit-o pe Lucia, sotia sa, dupa 20 de ani de cand formeaza un cuplu, vecina in cauza a furnizat informatii despre relatia infiripata intre Catalin Crisan si Laura, scrie Cancan.

Celebrul cuplu latino de la Hollywood format de Jennifer Lopez si Marc Anthony este la un pas de a se destrama. Finalul a inceput de la calatoria facuta de J. Lo si Marc pe Mediterana pentru celebrarea ultimului sau film "The Back-Up Plan". Vacanta cu pricina a racit relatiile dintre cei doi. In loc sa petreaca timp impreuna, cei doi si l-au impartit cu prietenii. "In primul rand, scopul vacantei a fost celebrarea filmului pe care Jenny tocmai l-a terminat de facut. Ea si-a dorit sa isi ia in vacanta si mai multi prieteni, printre care si stilistul personal. Marc, la randul sau, a dorit sa vina cu trei prieteni. In loc sa stea impreuna, practic, ei si-au petrecut timpul cu amicii", a spus un prieten al cuplului, scrie Cancan.