Drama familiei Dolanescu: moartea cantaretului a dezbinat copiii si fratii. Certurile pe averea lui Ion Dolanescu au dezbinat familia artistului. Tristete mare in familia regretatului cantaret de muzica populara Ion Dolanescu. Mama artistului a ajuns in pragul unei caderi nervoase din pricina certurilor pe avere ale copiilor, iar fratii lui Dolanescu s-au dezbinat. Toata lumea il invinuieste insa pe Dragos Dolanescu, ca si-a lasat tatal la greu iar acum ii vrea banii. In comuna Persinari din judetul Dambovita stau, de-o viata, toate rudele lui Ion Dolanescu. In cea mai impunatoare casa din sat, pe care insa artistul nu a mai apucat sa o termine, locuieste Gherghina Dolanescu. De la moartea fiului ei, batrana de 97 de ani nu mai iese nici pentru cumparaturile zilnice, pe care i le face fiica ei, Elena. Dragos (fiul cel mare al lui Dolanescu, n.r.) este de vina pentru tot ce s-a intamplat, a spus mama lui Ion Dolanescu, prin usile intredeschise, scrie Cancan.

Monica Columbeanu, de la Cenusareasa de Racaciuni, la doamna de Izvorani. Nu stim sa fi sarutat vreun print, insa, dupa ce s-a casatorit cu Irinel Columbeanu (53 de ani), Moni (23 de ani) s-a transformat, ca prin farmec, din Cenusareasa de Racaciuni in doamna de Izvorani. Rudele ii reproseaza ca ar fi uitat de unde a plecat, ca nu mai e la fel de modesta si cu bun-simt ca atunci cand nu avea milioanele lui Iri, scrie Libertatea.

Megan Fox, scene fierbinti cu o colega de filmari. Actrita Megan Fox, declarata recent cea mai sexy femeie din lume de catre revista FHM, si-a uimit recent fanii dupa ce a declarat ca prefera femeile pentru ca acestea “sunt mai tari decat barbatii fiindca au vagin”. Si, pentru a demonstra ca nu glumeste, actrita devenita celebra pentru rolul sau din seria “Transformers” a trecut la fapte in ultimul sau film, Jennifer`s Body. Filmul este intens promovat printr-o scena in care Megan se saruta cu o colega de platou, Amanda Seyfried, noteaza Click.

Oana Zavoranu a facut panarama pe strada. Sotia lui Pepe stie sa se faca remarcata. Aceasta a venit la filmari imbracata intr-o tinuta extrem de sumara, dar in acelasi timp spectaculoasa si cu un chef nebun de distractie. Marti seara, dupa lasarea intunericului, Oana Zavoranu si-a parcat Porsche-ul primit cadou de la Pepe pe o straduta, vizavi de Spitalul Coltea. Acolo o asteptau un regizor, o machioza, un cameraman si producatorul emisiunii pe care aceasta o va modera la OTV, incepand din 21 septembrie, scrie Cancan.

Catalin Botezatu: ”Nu am timp de viata personala”. Celebrul designer roman Catalin Botezatu a dezvaluit pentru Libertatea.ro secretele vietii sale personale, cum vede barfele care au aparut in presa si planurile lui de viitor. Libertatea.ro: Cum v-ati petrecut aceasta vara? Catalin Botezatu: Munca, munca si iar munca. Am avut 58 de prezentari de moda la Mamaia, iar la finalul lui august am incheiat sezonul estival cu o mega-petrecere la clubul Bamboo. Voi avea cateva prezentari la Londra si New York, apoi ma voi pregati pentru Romanian Fashion Week.

Nicoleta Luciu poarta pantaloni pe sub fusta. Actrita se asigura ca nu va fi surprinsa intr-o pozitie indecenta. Interpreta Matildei din Aniela, primul serial romanesc de epoca, a adoptat o adevarata strategie pe platourile de filmare, unde este nedespartita de un anumit obiect vestimentar, scrie Cancan.

Dupa Pistol, Nicola a gasit alt «iepuras». Doar doua saptamani i-au trebuit lui Nicola sa o inlocuiasca pe Gina Pistol, dupa ce aceasta l-a parasit, satula de infidelitatile iubitului. Povestea de dragoste dintre Gina Pistol si omul de afaceri de origine libaneza, Nicola, a durat trei ani si a fost una tumultuoasa, presarata cu nenumarate certuri si impacari, scrie Click.

Maria Dinulescu: «Loredana e un om urat». Actrita Maria Dinulescu a atacat-o pe Loredana, la emisiunea "Agentul VIP", de luni seara, de la Antena 2. "Nu am pic de respect pentru Loredana, nu vreau sa am de-a face cu ea. E un om urat", a afirmat Maria, justificandu-si afirmatia prin faptul ca interpreta nu a fost sensibilizata de succesul de la Cannes al regretatului regizor Cristi Nemescu, scrie Libertatea.