Dragos Dolanescu: «Am vrut sa ma sinucid din cauza lui Ionut» Scandalul intre fiii lui Ion Dolanescu continua la fel de aprig. Dupa ce Ionut si-a acuzat fratele ca a furat tablourile tatalui lor, Dragos vine cu o dezvaluire socanta. El sustine ca, la varsta de 16 ani, a incercat sa se sinucida, pe motiv ca bunica-sa il obliga sa doarma in pod, in timp ce Ionut beneficia de o camera superba. Fratii Dolanescu se dueleaza in acuzatii din ce in ce mai grave. Chiar daca in martie, la inmormantarea tatalui lor - celebrul solist Ion Dolanescu - au varsat lacrimi amare si in cantitati egale, iata ca lupta pentru impresionanta mostenire scoate la iveala o relatie deloc frateasca, presarata cu scandaluri si frustrari, scrie Click.

Elan Schwartzenberg: "Nu sunt cuplat cu Camelia Sucu". Elan Schwartzenberg vorbeste in exclusivitate despre presupusa relatie amoroasa cu fosta sotie a bossului Mobexpert. E de departe cel mai ravnit burlac din Romania. Prada care se lasa greu si pentru care se bat mai toate divele singure ale momentului. Multe ar vrea sa-i fie partenere oficiale de viata si sunt in stare de orice fel de jonglerie amoroasa pentru a-i cuceri inima, noteaza Libertatea.

Fostul iubit al Elenei Basescu se tine dupa blonda lui Bote ca un catelus. Joe nu o scapa din ochi pe Bianca. Desi nu se vad decat de putin timp, iar relatia lor se afla abia la inceput, se pare ca Joe este atat de indragostit de Bianca Dragusanu incat gelozia i-a intunecat mintile. Tanarul din Drumul Taberei este mereu pe urmele frumoasei blonde, nelasandu-i acesteia timp nici macar pentru a-si pudra nasul. Bianca este insa obisnuita cu acest comportament deoarece este mandra posesoare a unui Yorkshire Terrier Toy, o bijuterie de catel, care o urmeaza peste tot, informeaza Cancan.

Blonda lui Bote se apuca de cantat. Superba Bianca Dragusanu (27 de ani), iubita creatorului de moda Catalin Botezatu, si-a propus sa dea lovitura si in muzica. Ea va canta in duet alaturi de o alta tanara focoasa, Elena Ceausescu (22 de ani). Bianca o va inlocui pe fosta partenera a Elenei in trupa Beverly, care si-a inceput activitatea muzicala in urma cu cateva luni, o data cu lansarea piesei ”Need Your Love (la la la)”, informeaza Libertatea.

Monica l-a ajutat pe Gabi sa-i faca o primire romantica Ramonei. Dupa ce s-au distrat impreuna o luna, timp in care Ramona a luptat sa supravietuiasca in Panama, pentru un show TV, Moni si iubitul Ramonei au incercat sa dreaga busuiocul. Barfele si comentariile generate de suspecta apropiere dintre sotia lui Irinel Colmbeanu si Gabi Badalau, iubitul Ramonei Gabor, ar putea dauna grav relatiilor dintre cei trei. Perioada in care Moni si Gabi au fost vazuti distrandu-se in doi in mod repetat a facut intreg orasul sa vorbeasca, iar, mai devreme sau mai tarziu, toate aceste lucruri vor ajunge si la urechile Ramonei, proaspat intoarsa in tara, scrie Cancan.

Taticul Playboy i-a dat papucii iepurasului! Hugh Hefner a divortat de sotia sa din cauza «diferentelor ireconciliabile» Cel mai rasfatat batranel din lume, patronul Playboy, divorteaza de sotia sa dupa 20 de ani in care aceasta i-a suportat toate fandoselile. Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy si proprietarul resedintei Playboy Mansion, in care locuieste inconjurat de tinere fotomodele, a depus in instanta documentele oficiale prin care a cerut divortul de sotia lui, Kimberly Conrad, citand "diferente ireconciliabile", informeaza Click.

Dorian Boguta este «iubitul» Birladencei. Daca n-ar fi un tip modest, Dorian Boguta ar putea sa stranga pumnul si sa sparga cu el aerul, asa cum fac sportivii, dupa o reusita. Si chiar sa spuna: "Sunt bun, ma!". Dar Doru - cum ii spun prietenii - nu e un ingamfat. Si nu-i nici fotbalist. E actor... A jucat in filme la care multi colegi de-ai lui doar viseaza. In ultimul, “Francesca”, a fost Mita, iubitul din film al Monicai Birladeanu, noteaza Libertatea.

Adi Minune ii canta lui Nati Meir pentru 100.000 de euro. Manelistul Adrian Copilul Minune se va imbogati dupa campania electorala alaturi de Nati Meir cu o suta de mii de euro. Prezent ieri la Craiova pentru a-si lansa oficial candidatura la prezidentiale, Nati Meir a marturisit ca a batut palma cu Adi Minune si ca ii va da o suta de mii de euro pentru cele zece concerte pe care le va sustine in tara, in campania electorala, relateaza Cancan.