Angelina vine in Romania in octombrie. Actrita Angelina Jolie este invitata la Bucuresti unde va fi cap de afis la o licitatie organizata pentru copiii abuzati sexual. Vedeta a confirmat participarea la evenimentul din octombrie. Iubita lui Brad Pitt va participa la un bal de caritate, organizat la initiativa Asociatiei de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si psihologului Mirela Zivari. Actrita va fi prezenta, pe 21 octombrie, cel mai probabil la Hotelul Intercontinental, la campania sociala, scrie Click.

Mihaela Radulescu isi cauta decoratiuni de lux pentru casa. Mihaela Radulescu locuieste de o luna intr-unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo, din cel mai ''fitos'' bloc din Principatul Monaco. Imobilul, numit “Formentor”, este situat la 10 metri de faleza, pe strada Princesse Grace si are peste 20 de etaje. Apartamentul cu cinci camere in care sta diva, conform surselor noastre, este aproape complet amenajat cu mobila italiana de lux, in valoare de 200.000 de euro. Acum, diva trebuie sa-si aleaga obiectele de decoratiuni interioare, ea fiind de altfel surprinsa de fotoreporterii Libertatii intr-un astfel de magazin aflat chiar la parterul blocului unde Mihaela locuieste.

Michael Jackson a scris un roman despre un star rock. Editorii din New York sunt implicati in licitatii si negocieri care au ca miza drepturile de publicare a unui roman secret pe care Michael Jackson l-ar fi scris. Nu se stie insa cand anume regretatul "Rege al muzicii pop" a scris acest volum de fictiune, care spune povestea unui star rock, aflat in culmea carierei sale, ce se lupta cu problemele financiare, dar si cu faima dobandita. Surse declara ca starul a creat conceptul intrigii, precum si personajele, dar a lucrat cu un colaborator pentru a realiza povestea, precum si ilustratiile care o acompaniaza, scrie Gardianul.

Moni a vizitat-o pe Delia Antal la Londra. Joi dimineata, sotia lui Irinel Columbeanu s-a urcat in avion cu destinatia Londra. Se pare ca acesteia i se facuse dor de Delia Antal, actrita de care a demonstrat in vara ca este foarte apropiata. Cu toate ca actrita si-a petrecut toata vara in Romania, sotia lui Irinel a indurat greu despartirea de ea, asa ca a decis sa-i faca o vizita la Londra. Desi acolo o asteptau cateva zile bune de distractie, Moni nu s-a putut abtine sa nu iasa in oras si in noaptea dinaintea plecarii. Aceasta si-a rezervat biletul de avion pentru joi dimineata si, pentru ca petrecerea s-a intins pana la rasaritul soarelui, a plecat din club direct la aeroport, scrie Cancan.

Vantur, ceruta de nevasta in fiecare vacanta. Iulia si Marius sunt mai indragostiti ca niciodata si, de trei luni, de cand s-au impacat, sunt de nedespartit. Recent, ei s-au intors dintr-o vacanta de vis in insulele Hawaii. Se pare ca Marius devine brusc sentimental in locuri exotice, caci in fiecare vacanta ii cere mana iubitei sale. Pauza de patru luni, pe care au luat-o la inceputul acestui an, le-a clarificat sentimentele celor doi indragostiti, scrie Click.

Ionut nu e fiul lui Ion Dolanescu? Margherita Valenciano, mama lui Dragos Dolanescu, a sosit luni in Romania pentru a-si sustine fiul in scandalul deschis pe care il are cu fratele lui, Ionut, pentru averea tatalui lor, Ion Dolanescu. Dupa ce, cu doua zile in urma, Margherita a fost la cimitirul Bellu, la mormantul fostului ei iubit, Ion Dolanescu, femeia a facut o dezvaluire uluitoare, conform careia paternitatea lui Ion asupra lui Ionut este pusa sub semnul intrebarii, scrie Libertatea.

Sora Nicoletei, bust de 98 de cm! Lansare cu fast, luni seara, la CinemaPro. Toata floarea cea vestita a trustului MediaPro a defilat pe covorul rosu, facand parada modei in tinute de Oscar. Cea care a atras toate privirile a fost mezina Luciu. „Aniela”, cea mai scumpa productie TV autohtona, a debutat aseara, simultan, la Acasa si la CinemaPro. A fost prilejul perfect pentru actori sa-si scoata jumatatile din casa si cele mai bune haine din sifonier, scrie Click.

Marcel Pavel se iubeste cu Lavinia. Paparazzii Ciao! l-au surprins pe Marcel Pavel intrand seara tarziu in blocul in care sta Lavinia si parasind locatia dupa cateva ore, cei doi consumandu-si idila in apartamentul cantaretei. Din pacate pentru Marcel Pavel, care este casatorit de 16 ani cu Violeta Smasleava, o fosta balerina la Teatrul Balsoi, cu care are doi copii, paparazzii Ciao! au fost pe faza si au surprins vizitele pe care cantaretul i le-a facut amantei sale, scrie Cancan.