Si-a distrus masina ca sa ia banii de asigurare? Simona Sensual şi-a distrus bolidul într-un accident de circulaţie, în toiul noptii. Conform propriilor declaraţii, cântăreaţa îşi conducea BMW-ului cu 60km/h, pe drumul vechi spre Ploieşti, când a scăpat volanul de sub control şi a căzut de pe un pod. Sunt voci care spun că vedeta ar fi înscenat totul. Deşi maşina necesită daună totală, fiind un morman de fiare, Simona Suhoi, alias Sensual, nu a păţit absolut nimic, scrie Click.

I-a dat inelul! Cătălin Botezatu are planuri mari cu blonda lui. Exact cand toată lumea se aştepta ca Bote şi blonda lui să se despartă, mai ales că Bianca a fost fotografiată, in ultima vreme, in compania altor bărbaţi care îi făceau curte, relaţia dintre cei doi pare din ce în ce mai serioasă. Revenit în ţară după mai bine de zece zile, designerul i-a făcut iubitei un cadou plin de semnificaţii: un inel de platină cu briliante. Relaţia designerului Cătălin Botezatu cu Bianca Drăguşanu, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea “Un show păcătos”, de la Antena 1, se îndreaptă cu paşi repezi către altar. Despărţirea de mai bine de zece zile dintre cei doi pare să-i fi apropiat şi mai mult, scrie Libertatea.

Situaţia incredibilă pe care o traversează Adrian Mutu, care este obligat de TAS să plătească 17 milioane de euro fostului său club Chelsea Londra, nu a lăsat-o indiferentă pe cântăreaţa Elena Ceauşescu, care acum patru ani a fost invitată la nunta atacantului cu Consuelo Matos. Elena Ceauşescu, de la trupa Beverly, a primit de la managerul ei două inele cu diamante, a căror valoare depăşeşte suma de 15.000 de euro, scrie Libertatea.

Lady Gaga pare a se fi săturat să audă zvonurile care pun la îndoială feminitatea sa, şi s-a decis să le arate tuturor că nu este hermafrodită. În ultima sa apariţie în public, cu ocazia unui eveniment monden organizat de revista V Magazine, la New York, Lady Gaga a mai făcut o încercare. Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a lăsat aşteptată două ore la petrecerea organizată de V Magazine, la care erau invitate şi alte vedete. Apariţia sa a fost una de senzaţie. Îmbrăcată într-un costum de dantelă roşie, extrem de transparent, Lady Gaga a devenit repede vedeta serii, scrie Click.

A dansat pentru Mickey Mouse. Sotia lui Stefan Banica Jr. a renuntat pentru doua ore la mina serioasa pe care o adopta la Surprize, surprize si s-a maimutarit in fel si chip la un eveniment dedicat juniorilor. Andreea Marin Banica a fost gazda evenimentului de lansare a postului TV Disney Channel in Romania, al carui invitat special a fost Mickey Mouse. Pentru ca a avut un public format in majoritate din copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, vedeta s-a coborat la mintea lor si, cu toate ca nu sunt punctele ei forte, a cantat si a dansat asemenea personajelor din desene animate, scrie Cancan.

Avril Lavigne se desparte de sot fara scandal. Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne este din nou singură. Solista s-a despărţit de soţul ei, Deryck Whibley, după trei ani de căsnicie. Avril a confirmat separarea pe blogul ei, într-un mesaj în care se declară recunoscătoare lui Deryck pentru timpul petrecut alături de ea. "Am fost împreună şase ani şi jumătate. Am fost amici de când eu aveam 17 ani, am început să avem întâlniri la 19, iar la 21 ne-am căsătorit. Îl admir pe Deryck şi am mult respect pentru el", a scris Avril. Integral in Click.

"Cheeky Girls au cântat excepţional", spun miraţi jurnaliştii. Româncele noastre de la Cheeky Girls au demonstrat că sunt într-adevăr nişte artiste desăvârşite. După ce au fost ridiculizate şi s-a tot spus că nu prea se pricep la muzică, vineri, gemenele au primit laude. Invitate la o gală caritabilă, Ndoro Children's Charity, care a avut loc joi seara la Londra, Monica şi Gabriela Irimia i-au determinat pe jurnaliştii prezenţi să exclame puţin uimiţi că fetele noastre au "cântat excepţional", scrie Libertatea.

Bruce Willis a aruncat cu apă în fotografi! Bruce Willis a făcut-o de oaie joi seară într-o parcare din Hollywood! În timp ce se îndrepta către automobilul personal, Willis i-a stropit cu apă pe fotografii veniţi să-l pozeze pe starul american. Actorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din "Pulp Fiction", "Sin City" sau "Armageddon", nu este la prima întâmplare de acest gen. În trecut, el a mai aruncat apă spre fotografi, dar nu cu scopul de a le distruge aparatura foto, ci pentru a le arăta că nu este de acord cu acţiunile tip paparazzi, scrie Libertatea.