Sotia lui Augustin Viziru, datoare 30 de milioane? Oana Mares a ingrosat randurile vedetelor rau-platnice. Sotia lui Augustin Viziru a locuit trei luni, cu chirie, intr-o garsoniera, si se pare ca a plecat fara sa-si plateasca facturile, paguba fiind de 30 de milioane de lei. Astfel, Oana Mares figura in fruntea listei la avizier, caci a strans datorii atat la intretinere, cat si la cablu, gaze si telefon fix, toate acestea insumand aproape 30 de milioane de lei, scrie Click.

Gina Pistol: "Ma taie sa-mi scoata implantul". Ceea ce initial ar fi trebuit sa fie doar un mic artificiu estetic, ulterior s-a demonstrat pentru Gina Pistol un adevarat cosmar. Interventia de marire a buzelor pe care a facut-o la Bacau in urma cu un an a fost un esec din punctul ei de vedere, iar blonda se chinuie de atunci sa scape de volumul artificial. Din pacate, operatiunea este cu atat mai dificila cu cat substanta care i-a fost injectata a avut o reactie neasteptata, iar Gina se lupta de fapt cu o inflamatie. Esteticianul Adina Alberts s-a oferit prin intermediul Cancan sa o ajute, iar cele doua au avut, recent, o prima intalnire.

"Angelina nu ne-a spus vreodata ca va veni in Romania". Psihologul Mirela Zivari, organizatoarea balului caritabil la care a fost invitata actrita Angelina Jolie, face primele declaratii legate de mult discutata venire a vedetei de la Hollywood la Bucuresti: “Am facut toate demersurile si am chemat-o oficial la eveniment, dar Angelina nu ne-a spus vreodata ca va veni in Romania”, scrie Libertatea.

Mama si fiica Sucu, una mai sexy ca cealalta! Milionara in euro si divortata, Camelia Sucu a inceput, dupa o vara intreaga petrecuta la mare, sa guste din viata mondena bucuresteana.Imbracata indraznet, intr-o camasa transparenta in zona taliei, femeia de afaceri a atras toate privirile asupra sa, joi seara, la clubul Le Gaga, din Herastrau.Fosta sotie a lui Dan Sucu nu a venit la prezentarea de moda Quelle, insotita de un barbat, cum multi ar fi crezut, ci de Cristina, fiica sa cea mica, abia trecuta de pragul majoratului, scrie Click.

Pamela Anderson si-a aratat fundul la o prezentare de moda. Pamela Anderson continua sa-i incante pe cei din jurul sau. Miercuri aceasta a urcat pe podiumul unei prezentari de moda, care a avut loc in Auckland, Noua Zeelanda, imbracata numai intr-o esarfa transparenta si o pereche de tanga roz. ostul iepuras Playboy a participat joi si la o conferinta de presa alaturi de designerul Righie Rich, ale carui creatii le-a prezentat in cadrul Saptamanii Modei din Noua Zeelanda, intr-o tinuta asemanatoare celei de miercuri si le-a aratat tuturor tatuajul de pe spate, scrie Libertatea.

Marina Dina l-a poreclit pe Mihai Morar "Porcusor de Guineea". Mihai Morar si Marina Dina par sa fi legat o prietenie mai presus de colaborarea profesionala. Intr-un an de cand sunt colegi, cei doi s-au apropiat suficient de mult ca sa-si permita sa faca haz unul de celalalt. Desi este o diferenta de functie, blonda si-a poreclit seful, incercand insa sa-l alinte. Asadar, in culise, cand se pregatesc sa intre in direct, aceasta il striga, spre amuzamentul celor din echipa emisiunii, Porcusor de Guineea, scrie Cancan.

Filmul porno cu Roxana Ghionea, facut de un fost procuror! Unchiul Roxanei Ghionea, Marian Covache, un om influent din zona media braileana, a iesit la atac dupa ce a vazut imaginile in care nepoata sa este filmata in timpul unei partide de sex.Barbatul sustine ca autorul clipului nu poate fi decat fostul iubit al Roxanei, un tip cu care actuala sotie a lui Sorin Ghionea a avut o relatie de sapte ani.„Va spun clar ca este mana lui Daniel Radu. Sunt revoltat si contrariat! Numai un frustrat putea sa faca asa ceva unei femei", a declarat Marian Covache, in exclusivitate pentru Click!

A aparut jocul: "Hraneste-o pe Victoria Beckham!" Un nou joc pe Internet face furori in randul internautilor. "Hraneste-o pe Victoria Beckham" a devenit in scurt timp jocul favorit al celor care vor sa o ia la misto pe fosta Spice Girl. In joculet, sotia lui David Beckham apare la ferestrele unui imobil si cere mancare: "Ajutati-ma, trebuie sa ma ingras!" Utilizatorii o pot hrani pe vedeta atat cu sushi cat si cu mancare de tip fast-food. "Am vrut sa glumim pe seama imaginii Victoriei Beckham", a declarat Nicolas Jaquart, creatorul jocului, potrivit Libertatea.

Smiley a primit moca o masina de doua miliarde! In an de criza, solistul de la SIMPLU a dat lovitura. Dupa reclamele la o firma de telefonie mobila, care l-au umplut de bani, Smiley a fost ales sa promoveze si o marca de masina. Cel mai recent contract de imagine vine de la Mercedes, Smiley primind moca o "bijuterie" pe care o va conduce pana la anul, scrie Click.

Miki ex-Capital si-a injectat vitamine in pometi de 200 de euro. Pentru ca vrea sa arate la 40 de ani ca la 20, Miki ex-Capital ia masuri. A inceput un tratament de infrumusetare care, desi costisitor, da rezultate pe termen lung. Miki vrea sa amane pe cat posibil operatiile estetice care sa-i intinda pielea si astfel Miki merge o data pe luna la cabinetul esteticianului pentru a-si face injectiile cu vitamine, scrie Gardianul.