Bianca si Bote, sexy in pat. Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu sunt protagonistii unui pictorial extrem de sexy, realizat pentru cel mai nou numar al revistei Story, care apare azi pe piata. Fotografiile incendiare sunt insotite, asa cum era firesc, si de un interviu hot, in care cei doi incearca se desluseasca misterul relatiei lor, scrie Libertatea.

Abramovici vine in Romania la invitatia Galinei Panzaru? Creatoarea de moda de origine rusa Galina Panzaru vrea sa isi lanseze in luna noiembrie colectia de primavara – vara 2010 printr-un show extravagant la care va participa toata lumea buna din Romania si nu numai. Pe lista de invitati se afla chiar si compatriotul sau Roman Abramovici, cel mai bogat om din Rusia. Citeste mai mult in Libertatea.

Katy Perry: “Mi-am dorit mereu un hit si sani fantastici”. Katy Perry a povestit ca de cand era mica si-a dorit doar doua lucruri de la viata. “Tot ce mi-am dorit a fost sa scot un hit si sa am o pereche de sani minunati. M-am trezit intr-o dimineata si le-am avut pe amandoua”, a declarat cantareata pentru revista Live. Dupa ce a devenit celebra cu ajutorul melodiei “I kissed a girl” (Am sarutat o fata), Katy si-a dedicat o parte importanta din timp pentru a poza in ipostaze sexy pentru mai multe revist, scrie Libertatea.

Gina Pistol - Marilyn Monroe de Romania. Gina Pistol are calitatile necesare pentru a deveni cantareata, ea fiind asaltata cu multe astfel de propuneri. Totusi, vedeta a refuzat sa se transforme intr-o masina de facut bani, desi canta mai bine decat multe soliste consacrate. Datorita trasaturilor care amintesc izbitor de cea mai sexy femeie din lume, Marilyn Monroe, iata ca Pistol a pus mana pe un contract avantajos cu o cunoscuta marca de whisky: „Acum merg cu echipa Jack Daniel's, in zece orase din tara. Ei ma transforma in Marilyn Monroe si cant live melodia „Happy Birthday, Mr President" (n.r. - „La multi ani, domnule presedinte"). Am devenit Marilyn Monroe de profesie", ne-a mai spus vedeta, razand. Integral in Click.

Gigi, "barosan de barosan" la nunta! Finantatorul Stelei a facut show pe muzica manelistului Sorinel Pustiu la nunta fetei lui Virgil Becali: a cantat, a dansat si a aruncat cu teancuri de euro. La petrecerea organizata intr-un cort urias in Pipera au luat parte 650 de invitati, printre ei fiind Mitica Dragomir, Victor Piturca, Gigi Netoiu si verii Becali. Tomaida Loredana, fata lui Virgil Becali, alias "Cancelarul", si-a unit ieri, destinul vietii, cu Marius Bici, la biserica Adormirea Maicii Domnului, scrie Click.

Jennifer Garner curata toaletele intr-o gradinita. Jennifer Garner si-a luat un al doilea job. Ea curata toaletele de la gradinita fiicei sale. Actrita care are doi copii cu Ben Affleck a marturisit de curand ca este sefa unui grup de parinti care s-au oferit voluntari pentru a face curatenie la o gradinita din Boston. "Parintii conduc scoala si eu conduc gradinita", a spus Garner. "Este mult de frecat la toalete, de vopsit si de improspatat atmosfera. Cu toate astea este distractiv pentru ca reusesti sa interactionezi cu celelalte mame", spune Jennifer. Actrita a marturisit ca l-a implicat si pe Ben in acest proiect, iar el trebuie sa pregateasca mancarea pentru copii, scrie Cancan.

Bendeac si prietena lui s-au filmat in timp ce faceau sex oral. Mihai Bendeac a recunoscut ceea ce era evident si anume ca in fotografiile date publicitatii de Cancan este el. Actorul nu s-a aratat afectat din cauza ca este vazut de public in timp ce face sex oral cu prietena sa. Interpretul lui Banel spune ca acele poze au fost facute cu telefonul iubitei sale. Bendeac a afirmat ca partida de sex oral se desfasura in timp ce el se afla intr-o pauza de la repetitii.

Raduleasca si Lazariuca, joaca de-a soarecele si pisica in Monaco. Locuiesc pe cea mai scumpa strada din lume, la doar cateva etaje una de cealalta, sunt doua romance printre straini si am fi crezut ca dorul de tara le-a transformat in cele mai bune prietene. Ei bine, nu este tocmai asa! Mihaela Radulescu si Ileana Lazariuc abia daca isi vorbesc atunci cånd se intåmpla sa dea nas in nas prin fata blocului. Nu merg la cumparaturi impreuna, nu-si imprumuta o cana de zahar una alteia, sau de ulei si nu s-a intåmplat, pana acum, sa bea o cafea la una din zecile de terase de fite din paradisul bogatilor, scrie Gardianul.