Botezatu recunoaste ca a facut sex in grup si deci, nu e homosexual. Revenit, de curand, in prim planul actualitatii mondene, Catalin Botezatu a facut, luni, o dezvaluire de senzatie. Unde altundeva decat pe "canapeaua lui Maruta", locul unde vedetele sunt descotorosite de secrete. Intr-o inregistrare realizata pentru HappyHour, creatorul de moda a spus ca "am facut si probabil voi face sex in grup, dar nu sunt homosexual". Printre altele "Bote" a mai spus ca relatia sa cu actuala iubita Bianca nu este un "fake" adica e "pe bune" si dureaza de un an si jumatate. In plus el isi doreste sa fie tata, dar uraste ideea de mariaj cu acte, scrie Click.

Ioana Visan: "Nu m-am vazut in viata mea cu Berlusconi!"

L-ai cunoscut pe Berlusconi?

Nu m-am vazut cu acest om in viata mea. Il stiu de la televizor, stiu ca este un om politic important, prim-ministrul Italiei, asa ca nu pricep cum de se fac acuzatii atat de grave si fara acoperire inclusiv la adresa lui. Ce dovezi exista in aceasta poveste impotriva mea? Nici una! Citeste interviul integral in Libertatea.

Lucia Crisan: "Mi-am dat jos verigheta dupa 15 ani". Pe noptiera din dormitor. Acolo a abandonat Lucia Crisan inelul de casatorie, simbolul pe care l-a purtat 15 ani neincetat, din ziua nuntii sale si pana alaltaieri cand a divortat de Catalin Crisan. Prietenii mei mi-au atras atentia. Ei mi-au spus "Nu vezi ca el nu mai poarta verigheta de mult?!". Asta m-a determinat sa renunt la ea. Si, alaltaieri, inainte sa plec la tribunal, dupa 15 ani in care am purtat-o neintrerupt, mi-am dat jos verigheta si am lasat-o pe noptiera, a povestit Lucia in exclusivitate pentru Cancan.

S-a milogit de mezina lui Sucu sa-l ierte. Ranit in orgoliu ca fiica cea mica a Cameliei si a lui Dan Sucu l-a parasit, afaceristul Tudor Alexandru Aposteanu a facut tot posibilul sa-i recastige dragostea. Click! a intrat in posesia unei scrisori in care tanarul a implorat-o pe Cristina sa revina in bratele sale. In cele cinci pagini ale „epistolei”, Aposteanu nu pomeneste nimic despre motivele despartirii, ci rememoreaza, cronologic, toate momentele frumoase pe care el si Cristina le-au petrecut, pe parcursul povestii de dragoste, scrie Click.

CRBL si Pasat s -au certat la betie. Nici n-au ajuns bine pe Insula Paradisului si concurentii din echipa vedetelor au inceput sa aiba discutii aprinse legate de organizare si de prioritati. CRBL si Cornel Pasat, ametiti de cele cateva beri baute inainte, au ajuns sa se certe la cutite incercand fiecare sa-si impuna punctul de vedere. Animati de paharele cu sampanie si de sticlele de bere consumate pe iahtul care i-a transportat pe Insula Paradisului, cei doi au inceput sa se certe de indata ce echipa a ajuns in casa, scrie Libertatea.

Cosmina Pasarin, in tandreturi cu un afacerist italian. Cosmina Pasarin a renuntat la singuratate dupa un an de la despartirea de DJ Pagal. Informatia conform careia vedeta se afla la inceput de relatie cu afaceristul italian Michele Nusco, dezvaluita in exclusivitate de Cancan, a fost confirmata de paparazzii Ciao! care i-au fotografiat impreuna, intr-un local bucurestean, in timpul unei intalniri, scrie Cancan.

Bahmu: "Tonciu, nu esti de nasul lui Honorius!". Adriana si Andreea Tonciu sunt la cutite! Pentru ca Andreea l-a curtat asiduu pe Honorius, fiul lui Prigoana, Bahmu a pedepsit-o pe fata lasand-o fara locul de munca, de la Kanal D. Mai mult, i-a atras atentia ca Honorius nu se va uita niciodata la o fata de teapa ei, scrie Click.

Britney a "spart" 3.000$ pe dulciuri, dintr-un foc. Nu au mai aparut stiri ingrijoratoare despre greutatea artistei, dar placerea ei pentru dulciuri este la fel de mare. Asa se face ca, duminica, dupa ce a sustinut un concert in Las Vegas, Britney Spears a cheltuit intr-un magazin de dulciuri nu mai putin de 3.000$! Acompaniata de fiii sai, Sean Preston si Jayden James, dar si de prietenul Jason Trawick, vedeta a dat iama in magazinul Sugar Factory, aflat in incinta hotelului Mirage, scrie Libertatea.

Monica: "Plec de la Izvorani" Ocupata pana peste cap cu filmari, repetitii si sedinte foto, Moni s-a hotarat sa plece din caminul conjugal de la Izvorani. Enervata la culme de trafic, vedeta vrea sa se mute in Capitala cu orice pret si cauta cu disperare un apartament cochet. Monica sustine ca nu este vorba de probleme in casnicie, iar motivele pentru care vrea sa se mute sunt de ordin profesional: are foarte multa treaba in Bucuresti, iar traficul este infernal, scrie Click.