Adrian Enache e chinuit de regretul ca ar fi putut salva viata Mihaelei Runceanu. Exista un om, un apropiat al Mihaelei Runceanu, care va trai toata viata cu parerea de rau ca i-ar fi putut salva viata regretatei interprete. El se numeste Adrian Enache, i-a fost elev si prieten Mihaelei, iar in seara crimei a fost la ea. Am vazut-o in ultima zi, chiar in seara in care s-a intamplat nenorocirea. Daca eu ramaneam la ea, nu se mai intampla ce s-a intamplat si poate acum ar fi trait”, povesteste, plin de emotie, Adrian Enache. “Eram la Mihaela mai multi elevi de-ai ei, la o palinca. Era si textiera Roxana Popescu, prietena ei cea mai buna. Eu faceam naveta de la Galati la Bucuresti, iar Mihaela si Roxana m-au invitat sa raman in seara aia, insa aveam o teza la matematica a doua zi si a trebuit sa plec”, noteaza Libertatea.

Chisu, iar ai vrajit o pustoaica buna? Burlac convins, Dan Chisu (54 de ani) bifeaza cucerire dupa cucerire. A trait povesti de dragoste cu cele mai frumoase si ravnite femei din showbiz, dar nici una nu l-a convins ca are calitatile necesare pentru a o duce la altar. Si iata ca, tocmai cand lumea se intreba cu cine mai umbla, maestrul in gastronomie a venit, joi seara, la premiera filmului „Francesca", la Cinema Pro, la bratul unei superbe brunete, noteaza Click.

Margherita se distreaza cu baietii din cartier dupa ce s-a despartit de Sorinel. La o zi dupa ce Cancan a dezvaluit povestea de dragoste dintre Margherita si Sorinel Copilul de Aur ies la iveala amanunte incredibile: povestea de iubire s-ar fi incheiat in momentul in care tatal pustoaicei ar fi amenintat ca-l da pe manelist pe mana politiei pentru corupere de minori. Scandalul in familia lautarilor de la Clejani a izbucnit in momentul in care Viorica si Ionita au realizat ca fiica lor, Margherita, in varsta de 17 ani, s-a indragostit pana peste cap de manelistul Sorinel Copilul de Aur. Mai intai, cei doi parinti au incercat pe toate caile sa-i explice Margheritei ca nu vad cu ochi buni aceasta prietenie, ca mai apoi, nervos din cale afara, Ionita de la Clejani sa incerce sa-si impuna punctul de vedere. Mai exact, l-a avertizat pe manelist ca, daca se atinge de fata lui, trebuie sa o si ia de nevasta.

Mariana a fugit in Liban dupa «episodul Iri». Mariana Rosca, frumoasa blonda despre care ziarul Libertatea a relatat in exclusivitate ca a fost curtata de Irinel, a parasit Romania la doar cateva zile dupa ce s-a petrecut “episodul Iri”. Surse din apropierea tinerei ne-au spus ca aceasta are de opt ani o relatie cu un om de afaceri de origine libaneza si ca a preferat sa plece la el in Liban si sa uite evenimentele petrecute in tara. Mariana Rosca a fost, in urma cu cativa ani, manechin, iar anul trecut, pe 26 iunie, a participat la concursul “Iate-n piept cu Simona- Sensual” organizat de Libertatea si a ocupat locul 3, scrie Libertatea.

Principesa Lia a aparut in public pentru prima oara insarcinata. Sotia printului Paul Lambrino va deveni mamica in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie, la 56 de ani. Pentru a se asigura ca totul merge bine, data fiind varsta destul de inaintata, Lia a consultat specialisti din strainatate. Principesa Lia a aflat, recent, ca sarcina sa, care traverseaza cel de-a doilea trimestru, se dezvolta fara probleme. Medicii englezi i-au risipit viitoarei mamici toate grijile legate de problemele pe care le-ar putea genera varsta destul de inaintata. Lia si Paul al Romaniei s-au intors in urma cu cateva zile de la Londra, unde principesa s-a supus mai multor teste si analize complexe menite sa-i evalueze evolutia sarcinii, noteaza Cancan.

Nadine, erai mai buna acum 5 ani! Mulatra Nadine a revenit in Romania dupa o absenta de cinci ani. Daca inainte era o adevarata bomba-sexy, nelipsita din revistele si calendarele pentru adulti, acum abia daca mai atrage cate o ocheada masculina. Surprize, surprize, joi seara in clubul Gaia, acolo unde si-a facut aparitia, din senin, frumoasa Nadine Voindrouh. Invitatii prezenti la lansarea unui produs cosmetic marca "Rimmel" au ramas cu gura cascata atunci cand au vazut-o in fata ochilor pe fosta cantareata de la „Scoala Vedetelor", plecata de cinci ani in America, scrie Click.

Dora Mirea, vedeta rubricii Meteo din Libertatea, e gravida cu gemeni. Frumoasa bruneta va deveni mamica in luna decembrie. Tatal copiilor e un barbat cunoscut in Bucuresti sub porecla de Daddy, pentru care Dora l-a parasit pe Nicolae Mitea, dupa ce a avut o relatie de doi ani cu fotbalistul. Manechinul Dora Mirea, 22 de ani, prezentatoarea rubricii Meteo din Libertatea, e gravida. Frumoasa bruneta s-a impacat cu fostul ei iubit, poreclit de prieteni Daddy, si s-a hotarat sa-si intemeieze o familie impreuna cu acesta. Destinul a facut ca dorinta ei sa se implineasca mai repede decat se astepta. Ea ii va darui barbatului, in decembrie, nu unul, ci doi bebelusi, tanara fiind insarcinata cu gemeni, noteaza Libertatea.

Celia, refuzata de Leo de la Strehaia. Cantareata a esuat in incercarea de a-si gasi un sponsor. Cand a vrut sa scoata primul ei album solo, Celia a apelat si la Printul Tiganilor, care insa nu a vrut sa o sustina financiar. Pentru Celia, destramarea trupei Elegance, cu care s-a lansat pe piata muzicala, a reprezentat o sansa, ea ramanand alaturi de fostul iubit al Issei, Costi Ionita, si reusind sa isi faca o cariera solo. La inceput, insa, drumul a fost anevoios, Celia avand nevoie de o sponsorizare pentru primul album, lucru care a determinat-o sa caute sprijin si la Leo de la Strehaia, noteaza Cancan.