In plin scandal cu fratele sau, Ionut Dolanescu, din nou tatic. Ionut, fiul cel mare al regretatului Ion Dolanescu, va fi din nou tatic. Doina, sotia sa, este gravida in luna a treia. Dar acesta nu e singurul motiv de bucurie pentru Ionut. El se afla in toiul pregatirilor pentru botezul fiului sau, Vladut, amanat pana acum, din cauza mortii neasteptate a marelui artist. Ionut Dolanescu si sotia lui, Doina, vor avea o perioada destul de agitata. Un motiv ar fi acela ca Doina, basarabeanca ce i-a furat inima lui Ionut, ii va darui acestuia al doilea copil in primavara anului viitor, scrie Libertatea.

Sotul stiristei infidele a bagat divort. Mariajul Geaninei Varga, stirista de la Prima TV care si-a inselat sotul cu iubitul Corinei Zugravu, mai atarna doar de un fir de ata! Reporterii CANCAN au aflat ca sotul infidelei a bagat actele de divort si este decis sa nu renunte la proces, chiar daca il leaga de Geanina un baietel in varsta de trei ani, scrie Cancan.

Magda s-a batut singura? Dupa noua luni de ancheta, timp in care dosarul penal deschis pe numele fostului luptator K1, Tolea Ciumac, acuzat de fosta sa sotie, Magda, de rapire, de talharie si de santaj, s-a plimbat intre Politie, IML si Parchet, procurorii au ajuns la o concluzie in acest caz: Magda Ciumac a mintit. Mai mult chiar, conform concluziilor medicilor legisti, aceasta “e posibil sa se fi batut singura”. Procurorii de la Buftea l-au scos de sub urmarire penala pe fostul luptator K1, pentru ca nu au gasit nici o proba care sa sustina acuzatiile femeii. Magda declarase in ianuarie ca Tolea ar fi rapit- o si ar fi tinut-o sechestrata 10 zile intr-un apartament din Voluntari, Ilfov. “S-au administrat zeci de probe. Degeaba. N-am gasit nimic care sa-l incrimineze pe Anatolie Ciumac”, ne-au declarat surse judiciare, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu revine in tara. Vedeta de televiziune urmeaza sa lanseze atat sase magazine cu haine pentru copii, cat si cel de-al doilea roman care ii poarta semnatura. Mihaela Radulescu revine in Romania cu forte proaspete si pusa pe fapte mari. In mai putin de doua saptamani voi veni in tara pentru a lansa alte sase magazine Picioru gras. Primul magazin marca Ayan a fost deschis asta-vara la Constanta, iar pana la primavara vom deschide unul mare si la Bucuresti. Al doilea motiv pentru care voi veni curand in tara este lansarea celei de-a doua carti pe care am scris-o, intitulata "Niste raspunsuri" si editata de Polirom, a declarat, pentru CANCAN, Mihaela Radulescu.

Mutu, chef pana la 3 dimineata. Adrian Mutu s-a distrat in noaptea de marti spre miercuri, pana la ora 3 dimineata, in doua restaurante de fite din Capitala. I-au tinut companie doi vechi prieteni, Crang si Alex, dar si doua bombe sexy: fotomodelul international Cristina Vintila si cantareata Alina Ghidarcea, noteaza Libertatea.

Madalina Manole s-a maritat. Madalina Manole si iubitul ei, Mircea Petru, si-au oficializat relatia cu mare discretie, weekendul trecut, la un schit din Moldova, ocazie cu care si-au crestinat si bebelusul, pe nume Petru. „Am plans in biserica atunci cand am spus «da». A iesit totul asa cum am visat, am si cantat la nunta, nu sunt superstitioasa. Am avut alaturi de noi doar familia si cativa prieteni, foarte apropiati", a povestit solista, la emisiunea „Happy Hour" (Pro Tv), scrie Click.

Amanta lui Iri este logodita. Irinel Columbeanu a fost in ultima vreme eroul unei asa-zise telenovele amoroase. O anume Mariana Rosca, de 30 de ani, aparuta de niciunde, a povestit public ca sotul Monicai i-ar fi facut avansuri! Amanta tine insa secret un lucru, si anume ca e logodita. Blonda s-a decis, de curand, sa rupa tacerea si a povestit ca Iri ar fi fost zapacit de ea si ca ar fi atras-o intr-un salon de masaj ca sa-i propuna sa faca dragoste. Adevarul doar ei doi il stiu. Blonda a aparut in presa, deodata, ca o fecioara fara trecut! Nimeni n-a putut sa spuna cine e. Reporterii CANCAN au descoperit insa marea bomba: Mariana are o relatie cu un barbat, care, la prima vedere, pare mai in varsta decat Irinel.

Fiul Iulianei Marciuc este leit Enache. Trei doamne, una si una, si-au lasat sotii si iubitii acasa si au fugit, macar pentru un weekend, la iarba verde si la aer curat. Iuliana Marciuc (42 de ani), Bianca Brad (41 de ani) si Roxana Iliescu (33 de ani), insotite de copiii lor, au fugit din Bucuresti tocmai in micutul sat de oieri Simon, situal la 5 km de Bran. Cele trei prietene au nimerit tocmai bine, in weekendul 25-27 septembrie fiind si „Festivalul Pastramei", si „Ravasitul oilor". Ajunse intr-un decor feeric, fetele s-au cazat, ferite de ochii lumii, la pensiunea „Valea argintilor" si au dat startul distractiei, noteaza Click.