Cum a demisionat fostul sofer al Columbencei: «Am lasat-o in strada pe Monica». Adrian Filote, cel care i-a fost sofer Monicai Columbeanu pana acum cateva zile, a vorbit in premiera despre perioada petrecuta alaturi de “scorpia de la Izvorani”, asa cum a fost supranumita de angajatii ei. Fostul concurent de la “Dansez pentru tine” spune ca sotia lui Irinel este o persoana dificila si ca a renuntat la colaborarea cu ea pentru ca nu mai suporta stresul la care era supus in fiecare zi. Despartirea s-a facut brusc, in trafic, atunci cand, enervat, tanarul a anuntat-o ca nu mai vrea sa-i fie sofer, dupa care a coborat din masina si a lasat-o singura, scrie Libertatea.

Dana Savuica a facut o interventie estetica in urma cu o saptamana. Vedeta a iesit in lume ieri pentru prima oara dupa implantul cu silicon. Dupa cateva zile de refacere petrecute in casa departe de ochii curiosilor, Dana Savuica ne-a aratat, ieri, rezultatul interventiei pe care si-a facut-o recent in cabinetul doctorului estetician Adina Alberts. Radioasa si foarte de multumita, vedeta ne-a marturisit ca este pentru a doua oara cand incearca sa-si modifice volumul buzelor. Aceasta nu este insa singura operatie de infrumusetare pe care Dana a suportat-o, scrie Cancan.

Ieseanca lui Iri: "Mi-a zis ca nu rezista fara sex". Dupa ce, in urma cu doua zile, Irinel Columbeanu a declarat ca nu o cunoaste "mai deloc" pe frumoasa Mariana Rosca, ieseanca a hotarat sa continue seria dezvaluirilor despre incercarea omului de afaceri de a o cuceri. Mariana ne-a povestit ca a fost socata de discutia cu Iri, care i-a spus ca nu rezista fara sex. “Mi-a spus ca ii plac foarte mult femeile si ca adora sa faca dragoste cu ele. A continuat spunandu-mi ca, daca ar fi sa inventeze un termen pentru a defini comportamentul sau, acela ar fi de «nimfoman»”, ne-a declarat Mariana, scrie Libertatea.

Fratii Dolanescu se incaiera de la botezul fiului lui Ionut. Dragos Dolanescu este indignat ca Ionut petrece in cea mai neagra zi din viata lui: "E penibil ca-si boteaza fiul in ziua in care a murit sotia mea!" Cu toate ca a afirmat ca va astepta un an, declarandu-se in doliu dupa tatal sau, Ionut Dolanescu a decis sa-si crestineze fiul printr-o megapetrecere la Palatul Snagov, pe 18 octombrie. Desi apele pareau linistite in familia Dolanescu, razboiul continua. Dupa ce si-au spus ofurile si s-au atacat in mod public pe toate posturile de televizune romanesti, Ionut si Dragos isi vad acum mai departe de viata lor, urmand ca lupta sa se poarte in tribunal, intr-un proces anevoios ce va incepe pe 24 octombrie, scrie Cancan.

Alina Puscau, la concurenta cu Marge Simpson. Playboy America pregateste o surpriza pentru luna noiembrie. Celebra revista va publica o editie speciala avand-o pe coperta pe Marge Simpson, sotia lui Homer si mama lui Bart din desenele animate Familia Simpson. O parte din tirajul revistei americane o va avea insa pe coperta pe romanca Alina Puscau, noteaza Libertatea.

Minculescu si Iris, primul concert dupa transplant. 7.000 de oameni au plans, au fredonat si au aplaudat revenirea lui Cristi Minculescu si a trupei Iris. Pentru concertul care a avut loc joi, la Sala Polivalenta, solistul si-a pus la mana celebrul fir rosu, protector. Au trecut opt luni de la ultima intalnire a trupei Iris cu fanii din Bucuresti. Revederea a fost de-a dreptul emotionanta si a durat doua ore, timp in care „nationala de rock a Romaniei", in frunte cu Cristi Minculescu, Valter Popa, Nelu Dumitrescu, Doru Borobeica si Relu Marin au cantat hit dupa hit, scrie Click.

Adrian Enache il invidiaza pe Catalin Crisan pentru ca a divortat repede. Ziua micutului David, fiul lui Adrian Enache, va fi sarbatorita fix pe 28 octombrie, la o zi dupa ce artistul se va prezenta la tribunal, la prima infatisare in procesul de divort pe care il are cu sotia sa, Corina. Adrian Enache este invitat sa participe la petrecerea organizata de Iuliana Marciuc in cinstea lui David, fiul lor, care implineste patru ani. Mamica acestuia s-a gandit la un party cu tematica inspirat din celebrele desene animate care il au ca personaj principal pe Scooby Doo, noteaza Cancan.

Stallone si-a remodelat fata pentru a parea mai tanar. Chirurgii plastici americani au analizat cu atentie fata lui Sylvester Stallone, la 63 de ani si au constatat cat e de tunat. Conform doctorului Anthony Youn, din Manhattan, Sly a apelat la o intindere a pielii fetei si o latire a fruntii. In plus si-a mai „plantat" putin par in partea din fata. A intervenit chirurgical la pleoape si la nas. Se vad cateva cicatrici discrete in deptul urechilor, semn ca intinderea pielii fetei a fost mai ampla. In rest a apelat la botox si a facut tratament de intinerire a pielii, noteaza Click.