Oana Zavoranu, fata in fata cu hotul care a jefuit-o. Oana Zavoranu si-a recuperat bunurile care i-au fost furate din cabina de la OTV. Dupa ce saptamana trecuta a refuzat sa mai intre in direct si sa mai faca emisiunea "Oana Zavoranu show" pentru ca i-au fost furate bunuri in valoare de 7.000 de euro, prezentatoarea de la OTV si-a recuperat hainele, cizmele si curelele care se facusera disparute, scrie Libertatea.

Alina Sorescu se marita la vara. La 23 de ani, Alina Sorescu, cea care primise din partea presei titulatura de "ultima virgina din showbiz", s-a decis sa se casatoreasca. Interpreta si iubitul ei, designerul Alexandru Ciucu, vor sa faca nunta vara viitoare. Povestea de dragoste dintre cei doi a inceput in urma cu un an, pe scena Cerbului de Aur. Alina purta o vestimentatie realizata de Catalin Botezatu, in vreme ce partenerul ei de prezentare, Elvin Dandel, era imbracat de Alexandru. Integral in Libertatea.

Angelina Jolie i-a suflat rolul lui Charlize Theron. Actrita Angelina Jolie ar putea sa o inlocuiasca pe Charlize Theron in thrillerul "The Tourist", a carui distributie va suferi schimbari majore. Angelina este cel mai bine platita actrita de la Hollywood si tocmai a incheiat filmarile, considerate extrem de dure, la filmul de actiune "Salt". Neimplicata intr-un proiect cinematografic, aceasta ar putea accepta sa interpreteze rolul principal in pelicula "The Tourist", in care ar trebui sa intre in pielea unei femei seducatoare care se descurca de minune si in scenele de actiune, scrie Libertatea.

Tara Reid, goala in Playboy. Tara Reid a renuntat la inhibitii si a acceptat sa se dezbrace intr-o revista destinata barbatilor. Desi actrita a sustinut de-a lungul anilor ca nu este multumita de modul in care arata, se pare ca a lasat la o parte complexele si a pozat in costumul Evei pentru revista Playboy. Potrivit unor surse apropiate, Tara a pozat in urma cu cateva zile pe o proprietate din Santa Monica, iar imaginile incendiare cu aceasta urmeaza sa apara in curand, scrie Libertatea.

Delia invata sa danseze de la instructorul lui Mariah Carey. Cantareata va colabora pentru patru dansuri cu D Nice, un coregraf de culoare, care a lucrat cu nume grele din industria muzicala mondiala. Cu toate ca a batut palma cu tambalistul Marius Mihalache pentru un proiect in care vor combina jazzul cu muzica lautareasca, Delia face tot ce-i sta in putinta pentru a-si mentine la inaltime si show-ul cu care s-a consacrat. Zilele trecute, blonda a facut o achizitie neasteptata. Cantareata a batut palma cu Dnice, un dansator de culoare, care a facut pe rand parte din trupele celebrelor Kylie Minogue, Mariah Carey si Sarah Connor, scrie Cancan.

Nicola e acuzata ca si-a uitat tatal. La 83 de ani, Ioan Bimbirel nu intelege de ce fiica lui l-a dat uitarii. Nu-i raspunde la telefon decat foarte rar, nu-i trece niciodata pragul, iar pe la mormantul mamei sale abia daca a fost de trei ori in 22 de ani. In urma cu trei saptamani, Ioan Bimbirel a fost la un pas de moarte. Fiica lui habar nu are. Desi tatal ei are 83 de ani, Nicola nu-l suna niciodata sa-l intrebe de sanatate. Integral in Cancan.

Soferul Voicu, motiv de cearta intre Moni si Bote. Monica este geloasa pe Catalin Botezatu? Cel putin, asta da ea de inteles in discutiile din timpul pregatirilor pentru o parada de moda. Moni se simte neglijata de omul pe care l-a avut angajat aproape un an si parca o incearca o urma de gelozie atunci cand il vede in postura de manechin si om de incredere al lui Catalin Botezatu. Top modelul sugereaza ca singura persoana care se bucura de zambetul lui Voicu este designerul, scrie Click.

Madonna si-a donat pantofii pentru Balul de Halloween. Madonna a donat pentru a cincea editie a Balului de Caritate de Halloween una dintre perechile ei preferate de pantofi, de la Christian Dior. Intrucat tocurile poarta autograful artistei, probabil ca fericita castigatoare a pantofilor se va gandi de doua ori inainte de a iesi incaltata cu ei in ploaie, scrie Libertatea.