Lily Allen, topless in balcon. Aflata intr-o vacanta romantica la Venetia impreuna cu iubitul ei, Sam Cooper, artista britanica Lily Allen, in varsta de 24 de ani, le-a oferit paparazzilor un show topless de zile mari, relateaza www.repubblica.it. Dis-de-dimineata, cantareata, cu sanii goi si foarte somnoroasa, a deschis larg geamul de la camera, crezand probabil ca aerul rece de afara o va ajuta sa se dezmeticeasca mai repede. Excentrica artista a stat cateva minute goala la geam, ba intinzandu-se, ba asezata cu coatele pe pervaz, ba cascand. La un moment dat, ea a iesit astfel in balcon, fara sa-i pese ca era fotografiata de paparazzi. Mult mai deranjat de situatie a parut sa fie amorezul vedetei, Sam, care, in momentul in care a observat ca iubita lui isi arata sanii in public, a venit rapid langa Lily, acoperindu-i bustul cu mainile, scrie Cancan.

Brianna: "Regret ca nu m-am maritat cu Iri". Brianna Caradja si Irinel Columbeanu au trait o frumoasa poveste de dragoste. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Click!, Brianna povesteste cu nostalgie despre relatia lor, care a fost la un pas de a se finaliza cu o nunta ca-n povesti.Chiar daca poate parea de necrezut, Printesa Brianna Caradja si Irinel Columbeanu s-au iubit cu patos aproape un an de zile.Doar apropiatii lor le cunosc povestea, tinuta secreta 14 ani. Intrebata despre aceasta relatie amoroasa, Brianna ne-a povestit cu mult drag despre Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai importanti barbati din viata ei. Citeste mai multe in Click.

Sotia lui Matt Damon a facut striptease intr-un club. Actorul Matt Damon se poate declara cel mai fericit barbat din lume. Este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood si are alaturi o femei care-l iubeste si intelege. Sotia sa, Luciana stie cum sa-l faca sa se simta un barbat implinit si i-a pregatit acestuia o surpriza intr-una din zilele stresante in care actorul a filmat de dimineata pana seara pentru filmul „The Adjustment Bureau". Luciana a decis sa-si relaxeze sotul si l-a dus intr-un club de striptease, unde i-a pregatit un adevarat spectacol. In timp ce prietenii sai isi "clateau" ochii admirand dansatoarele clubului din New York, Matt Damon si-a admirat sotia care a dansat mai ceva ca angajatele localului, scrie Libertatea.

Adelina a stiut de mica ce vrea. Primul contact al fostei stiriste cu televiziunea s-a produs in 2001, pe vremea cand avea 19 ani. Aceasta a ajuns in finala competitiei Miss Neata, organizata de Horia Brenciu, in cadrul matinalului sau de la Antena 1. Inainte de a ajunge pe statele de plata ale Antenei 3, intai ca reporter, apoi ca stirista, Adelia Elisei a fost clienta fidela a concursurilor de miss. Actuala sotie a fotbalistului Cristi Chivu a adunat toate titlurile puse la bataie in orasul ei natal si, dupa ce a fost desemnata Miss Piatra Neamt, a pornit sa cucereasca si Capitala, scrie Cancan.

Angelina si Brad, sex cu voie de la copii! E poate cel mai sexy cuplu din lume, dar in privat, emana zadarnic sex-appeal. Motivul pentru care Angelina si Brad nu pot sa-si faca de cap in pat il reprezinta... cei sase copii ai lor.Nazdravanii familiei sunt Maddox si Pax. Ei folosesc patul starurilor de la Hollywood ca pe un camp de lupta. Se bat cu perne si chiar cu arme cu gloante din vopsea. Ceilalti micuti vor si ei sa doarma lipiti de parintii lor, scriu ziaristii americani de la „Star", citati de Click.

Rocsana Marcu vrea sa se faca diplomat. Bomba sexy Rocsana Marcu si-ar dori sa devina diplomat la un moment dat, mai ales ca toata facultatea a fost indragostita de materia Protocol Constitutional. Potrivit publicatiei online agentiadepresamondena.com, vedeta Prima Tv a urmat o multime de cursuri de specialitate care ar recomanda-o in viitor pentru o astfel de functie, scrie Libertatea.

Gina Pistol si Nicola isi fac planuri de nunta. A treia impacare a blondei cu afaceristul libanez a venit cu ganduri serioase din partea amandurora. Este pentru prima oara in aproape cinci ani de cand sunt impreuna si cand recunosc ca se gandesc serios la casatorie. Imediat dupa ce Gina Pistol si Nicola au decis ca tot impreuna le este cel mai bine, apropiatii lor i-au auzit vorbind despre casatorie, scrie Cancan.

"Columbeanu nu si-a platit impozitele". Problemele financiare ale familiei Columbeanu se agraveaza pe fondul crizei economice. Dupa esecul avut cu celebrul sau material de constructie, "columbeanitul", si dupa ce a trimis in somaj angajatii de la fabrica din Targu-Carbunesti, judetul Gorj, Irinel trebuie sa dea acum socoteala si pentru neplata impozitelor, scrie Libertatea.