Silvia Chifiriuc nu stie sigur ce va naste saptamana viitoare. Petre Roman va deveni tatic pentru a treia oara la 63 de ani. Fostul prim-ministru si iubita lui, Silvia Chifiriuc, vor afla ce le aduce barza abia saptamana viitoare. Bebelusul fostului prim-ministru si al cantaretei Silvia Chifiriuc nu a vrut cu niciun chip sa isi arate sexul la ecografii. Surse medicale din maternitatea Panait Sarbu au marturisit, in exclusivitate pentru Cancan, ca micutul inca nenascut al lui Petre Roman si al Silviei i-a facut pe medici sa se certe. Unii sunt de parere ca fostul prim-ministru are sanse mari sa fie in sfarsit tatal unui baiat, insa altii cred ca Silvia l-ar putea face pe Petre Roman din nou tata de fata.

Andreea Raicu: "Ultimul barbat pe care l-am iubit a fost Chirila". Vedeta de la Prima TV, pe care o vom vedea de duminica in serialul „Efect 30", a facut o marturisire sincera la emisiunea „Agentul VIP". Chestionata de Cristi Brancu despre viata ei personala, Andreea Raicu a declarat: „Ultimul barbat de care am fost indragostita e Tudor Chirila", semn ca liderul de la trupa Vama are un loc aparte in inima Andreei, scrie Click.

Zavoranca despre Simona-Senzual: "Am vrut sa o iau la bataie". Scandal mare intre dive! Oana Zavoranu, prezentatoarea show-ului care-i poarta numele la OTV, si Simona-Sensual, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, au fost ieri la un pas de bataie chiar in studiourile unde se difuza emisiunea. Motivul? Oana a vrut sa o dea afara de acolo, dupa ce Simona a iesit din emisiune. “Simona, la mine in emisiune, mi-a spus ca are o gramada de proiecte dar ca nu vrea sa vorbeasca despre ele. Asta m-a socat si am intrebat-o de ce a mai venit. Dupa ce i-am spus ca e mitomana, a iesit din emisiune si s-a dus in regia de montaj. I-am zis si acolo sa o stearga. S-a ridicat amenintator la mine si, in acel moment, daca mai facea un pas o bateam de o snopeam. Am vrut sa o bat, dar eu sunt doamna si nu ma cobor la nivelul ei, ca si asa e saraca cu duhul. Daca ii dadeam o directa de dreapta ii zburau toate clemele din par”, a spus Oana Zavoranu, potrivit Libertatea.

Jude Law se trage dintr-o familie de brutari. Actorul britanic Jude Law este urmasul unei familii de brutari, iar regizorul Guy Ritchie este unul dintre descendentii indepartati ai regelui Edward I al Angliei, informeaza mirror.co.uk. Detaliile despre familia actorului Jude Law au fost descoperite in urma recensamantului din Marea Britanie din 1911, ale carui rezultate au fost publicate de curand online pentru prima oara, scrie Gardianul.

Tine regim cu vodca si calmante. Prietenii actritei Lindsay Lohan se tem ca aceasta nu va mai apuca sa isi serbeze cea de-a 24-a aniversare daca va mai continua sa duca stilul de viata haotic pe care l-a adoptat de o buna bucata de vreme. Potrivit unor surse din apropierea starletei, aceasta nu mananca mai nimic, in schimb consuma la greu vodca, bauturi energizante si calmante, scrie Cancan.

Tania, ce sexy esti in Playboy! Cu un ochi rade, cu unul plange. Exact in perioada in care ii mergeau toate din plin, Tania Budi si-a pierdut tatal, drama care a determinat-o sa-si amane aparitia in Playboy. Proiectul va fi reluat, insa, anul viitor. Barbatii care-si frecau mainile de bucurie in asteptarea fotografiilor cu Tania Budi goala trebuie sa-si puna pofta-n cui. Un eveniment nefericit a dus la stoparea sedintei foto, care incepuse in septembrie, in Bucuresti, si care ar fi trebuit sa fie publicata in noiembrie. Click! va prezinta o fotografie incendiara din sedinta foto care va fi reluata anul viitor.

Monica Columbeanu, nevoita sa faca perfuzii cu calmante. Pregatirile de la "Dansez pentru tine" sunt in toi, iar participantii la concurs repeta stilurile de dans ore in sir pentru ca totul sa iasa perfect. Din pacate insa, oboseala si stresul isi spun cuvantul iar incidentele mai putin placute nu intarzie sa apara. In timp ce Monica Columbeanu a fost nevoita sa faca perfuzii cu calmante din cauza unei nevralgii intercostale, Andreea Mantea s-a bandajat ca o mumie pentru repetitiile efectuate marti, scrie Libertatea.

Si-au pierdut virginitatea de mici. Pentru unii, prima partida de sex a fost extrem de placuta, pentru altii nu prea, insa faptul ca si-au inceput viata amoroasa de timpuriu i-a ajutat sa capete experienta la pat. Angelina Jolie - sex la 14 ani. N-a fost nici satisfacuta, dar spune ca experienta nu a fost nici dezastruosa. Dupa partida de amor si-a taiat partenerul cu un cutit, ca sa se simta mai legata de el, scrie Cancan.