Monica: "Cu Irinel nu dansez aproape deloc". Monica Columbeanu vrea sa rupa gura targului participand la "Dansez pentru tine". Spune ca repeta din greu si ca deja si-a descoperit o pasiune: salsa. De trei saptamani, sotia milionarului de la Izvorani petrece ore intregi, zilnic, dansand. Iar cand ajunge acasa, danseaza din nou, ca sa-i arate lui Irinel ce a invatat de la coregrafa ei. Totusi, pasii deprinsi la repetitii nu-i pune in practica alaturi de sotul ei. “Eu si Irinel nu dansam aproape deloc, preferam sa ne tinem in brate in timpul unei melodii frumoase”, a recunoscut Monica pentru Libertatea.

Anamaria Ferent, stilata de Ion Tiriac. Criticata pentru stilul vestimentar dezastruos, aspectul Anamariei Ferent s-a imbunatatit vizibil de cand s-a cuplat cu Ion Tiriac. Solista a renuntat la rochitele lambada si la accesoriile ieftine si acum imbraca haine elegante, demne de o doamna din inalta societate. Anamaria Ferent a ocupat, inca de la debutul muzical, de acum zece ani, un loc fruntas in topul celor mai prost imbracate cantarete autohtone, noteaza Click.

Elena Carstea nu poate evita drama: mama ei ramane pe drumuri. Nici nu si-a revenit bine din operatia suferita in SUA, ca Elena Carstea are din nou motive de suparare: casa din Medias pe care o detinea alaturi de mama ei si in care batrana ar fi trebuit sa traiasca linistita e scoasa la licitatie. In urma cu trei ani, Profira Carstea si fiul ei, Nicolae-Cristinel Carstea, fratele Elenei, au imprumutat de la un localnic, Vasile Hategan, suma de 25.500 de euro, pentru realizarea unei tranzactii. Creditorul, angajat la SNT Transgaz SA Medias, spune ca nu a avut niciun dubiu ca isi va recupera banii si i-a dat. Am crezut tot timpul ca familia artistei este de buna credinta. Asa ca, atunci cand Nick mi-a solicitat un imprumut pentru a scoate de sub ipoteca o vila din comuna Bistrita Bargaului, nu am ezitat sa-i sar in ajutor, noteaza Cancan.

Andreea Raicu: "Nu ma identific cu personajul meu din Efect 30". Efect 30", noul serial ce va fi difuzat in fiecare duminica la Prima TV la ora 22.00, s-a lansat joi seara la o petrecere "de apartament", de la care nu au lipsit cocktailurile si vedetele din lumea mondena. Evenimentul, care i-a avut ca invitati doar cateva dintre gazdele emisiunilor postului TV, s-a desfasurat intr-o atmosfera intima si destinsa. Bineinteles, a fost si "intarzierea de rigoare": lansarea propriu-zisa, programata la ora 20.30, a inceput abia pe la 22.00, starul care s-a lasat asteptat fiind chiar Andreea Raicu, scrie Libertatea.

Simona Sensual se teme de Zavoranu. Dupa ce a fost data afara din emisiunea Oanei, blonda a fost pandita din nou de sotia lui Pepe, care a vrut sa dea buzna in emisiunea lui Dan Diaconescu sa continue scandalul. Simona Sensual si Oana Zavoranu sunt, de miercuri dupa-amiaza, protagonistele celui mai mare scandal din showbiz. Nemultumita de prestatia blondei, Oana a dat-o afara din emisiunea ei, urmarind-o apoi cu camerele in regie si pana la masina, timp in care i-a spus tot felul de vorbe grele, noteaza Cancan.

Demi Moore s-a tunat de 225.000 €. Atat au costat-o pe vedeta americanca operatiile estetice. A fost una dintre cele mai atragatoare actrite americane, insa nu-si doreste sa traiasca din amintiri. Demi Moore face tot ce poate pentru a fi din nou tanara si chipesa. Rezultatul lasa de dorit. Demi Moore, de 46 de ani, neaga vehement ca a folosit bisturiul pentru a se infrumuseta. Nimeni nu a pus la indoiala acest fapt dat fiind ca vedeta de la Hollywood nu este chirurg estetician... Medicii explica, insa, pas cu pas, la ce operatii a recurs actrita pentru a incerca sa se mentina tanara: liposuctie, lifting facial, marirea sanior, indepartarea ridurilor cu Botox, ridicarea feselor si chiar inlocuirea dintilor cu unii de portelan, noteaza Click.

Eva Longoria, topless in bratele sotului. Eva Longoria a acceptat sa pozeze topless in bratele sotului sau, Tony Parker, pentru un pictorial sexy realizat de compania “London Fog”, calcand astfel pe urmele fotomodelului brazilian Giselle Bundchen. Cei doi au acceptat sa pozeze in ipostaze intime si totodata romantice, iar echipa de fotografi a fost foarte incantata de colaborarea cu frumoasa Eva Longoria si atleticul ei sot, noteaza Libertatea.

Nico, suparata foc pe fiica ei. In urma articolului aparut ieri, in Cancan, vedeta si-a sunat fata pentru a-i reprosa ca la 19 ani e prea devreme sa isi faca relatii cu persoane din showbiz. Dupa ce s-au cunoscut intr-un club de noapte, Andra, fiica lui Nico, si Hamude s-au apropiat foarte mult, vorbind zilnic la telefon si iesind impreuna. Surse din anturajul celor doi si chiar fostul stripper au lasat sa se inteleaga ca relatia lor este mai mult decat o prietenie, fiind mai degraba o idila. Dupa aparitia informatiei ca Andra si Hamude s-au cuplat, prima care a vazut negru in fata ochilor a fost mama Andrei, cantareata Nico, scrie Cancan.