Iri a "tradus-o" pe Moni cu doua deodata. Irinel Columbeanu pare a fi implicat intr-o noua idila amoroasa. Revista Ciao! dezvaluie, in ultimul numar, un episod petrecut de curand si in care personajele principale sunt sotul Monicai Columbeanu si doua tinere pe care acesta le-a cunoscut intr-un club. Omul de afaceri a fost surprins de paparazzii Ciao! impreuna cu doua tinere pe care le-a cunoscut in clubul Pat. Dupa ce s-au distrat in local, spre dimineata, mai exact in jurul orei 04.30, cei trei au decis ca este timpul sa se retraga, scrie Cancan.

Marina Dina isi repara silicoanele. Sanii Marinei Dina arata impecabil in reviste, insa, in realitate, acestia au semne inestetice. Asistenta lui Mihai Morar si-a luat inima in dinti si este pregatita sa suporte a doua operatie la nivelul sanilor, la trei ani dupa prima. Marina Dina (23 de ani) are motive intemeiate sa faca acest pas, deoarece actualele implanturi au suferit modificari neasteptate. Cel mai recent numar al revistei „Star" publica o fotografie concludenta cu Marina Dina in timpul sedintei foto pentru Playboy, sanii acesteia avand urme urate, care au fost acoperite din plin cu fond de ten, scrie Click.

Tatal lui Moni rupe tacerea: "Damaschin a vrut s-o vanda". Tatal Monicai Columbeanu, Emil Gabor, rupe tacerea pe care si-a autoimpus-o pana acum. Prezent in platourile “Acces Direct” de la Antena 1, tatal vedetei a iesit la atac si a povestit cum afaceristul Dinu Damaschin a vrut sa o vanda pe fiica lui si ca aceasta a fugit, cu consimtamantul lui, din Bacau, scrie Libertatea.

Alina, ex-A.S.I.A., a trait o poveste amoroasa in trei in vila lui Gica Hagi. Pe vremea cand era iubita afaceristului Dan Leasa, blonda a trait neplacuta experienta de a fi alungata din vila pe care o inchiriasera de la fostul fotbalist Gica Hagi, pentru ca acumulasera datorii de 10.000 de euro. Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Crisan, parea sa nu aiba un motiv consistent atunci cand a decis sa se desparta de barbatul cu care a fost mai bine de trei ani, controversatul afacerist de 48 de ani Dan Leasa, dar treptat anumite lucruri care au indreptatit-o sa faca acest gest ies la iveala. Leasa ajunsese sa acumuleze restante de 10.000 de euro la plata chiriei pentru vila din Pipera in care locuia impreuna cu vedeta, motiv pentru care proprietarul imobilului, fostul fotbalist Gica Hagi, i-a somat sa paraseasca proprietatea, nu inainte de a-si recupera insa banii. In vila din Pipera afaceristul valcean nu locuia doar cu Alina Crisan, ci si cu o alta blonda pe nume Alina Lica, o fosta iubita de-a sa, avansand ipoteza unui menaj a trois, scrie Cancan.

Moni, lasata balta si de ultimul sofer! Angajatii Monicai Columbeanu isi dau demisia pe capete. Doar zece zile a rezistat tanarul sofer Ovidiu sa lucreze pentru doamna Columbeanu, dupa care a clacat si si-a dat demisia printr-un sms pe care i l-a trimis lui Irinel. Nici un angajat nu pare indeajuns de bun si nu are caracterul suficient de puternic astfel incat sa tina piept rigorilor si pretentiilor impuse de doamna Columbeanu, scrie Click.

Amy, ti se vede sfarcul! Cantareata britanica este atat de mandra de silicoanele ei, pentru care a platit 38.000 de euro, incat in ultima vreme poarta haine foarte decoltate, care sa-i puna in valoare sanii. Din nefericire pentru ea, artista nu este deloc atenta cu tinuta si uneori arata mai mult decat ar trebui, scrie Cancan.

Lindsay Lohan mai are un an de trait! Binecunoscutul razboi dintre Lindsay Lohan si tatal ei pare sa nu se termine niciodata. Michael Lohan este foarte ingrijorat de starea de sanatate a fiicei lui si ii e teama ca aceasta o sa isi piarda viata din cauza viciilor. El spune ca poate fi vorba despre o saptamana, o luna sau poate un an pana cand Lohan va claca, asta deoarece este indopata de medicamente si alcool, scrie Click.

Rachel Weisz a venit in Romania. Actrita britanica Rachel Weisz (foto) a ajuns, luni, in Romania. Ea a inceput deja filmarile pentru productia “The Whistleblower”, in care vor mai aparea Monica Bellucci si Vanessa Redgrave. Alaturi de ea vor juca si romanii Florin Busuioc, Vlad Ivanov si Coca Bloos, scrie Libertatea.