Raduleasca si-a regasit hainele sexy in sifonierul lui Dani. Mihaela Radulescu a redevenit sexy. Dupa o perioada in care s-a certat cu toata lumea, dupa ce a schimbat tinutele provocatoare cu hainele adecvate curselor de enduro la care participa iubitul ei si dupa ce a fost plecata din tara, Raduleasca pare sa fi redevenit la imaginea care a consacrat-o: o diva sexy, dupa care nu ai cum sa nu intorci capul, scrie Libertatea.

Razboiul divelor se incheie la «Dansez pentru tine». Andreea sau Tania? „Inceputul a fost mai greu. Eram cu moralul la pamant". Pentru Andreea Mantea si Tania Budi, ultima saptamana la "Dansez pentru tine" (PRO TV) a fost una de foc. Condamnate la duel, divele au avut o perioada cumplita. Munca istovitoare, vanatai si oase rupte, scrie Click.

Primele poze care confirma ca Andreea Marin este in discutii cu Kanal D. Dupa ce CANCAN a anuntat in premiera ca Andreea Marin este in discutii cu Kanal D, astazi prezentam primele poze care confirma acest lucru. Zana a fost surprinsa de paparazzii nostri la sediul postului de televiziune in timp ce semna un contract. Zana, care s-a retras de pe sticla in urma cu doi ani, s-a prezentat ieri la sediul televiziunii, in jurul orei 14.30, fiind asteptata la intrare de o tanara care a condus-o inauntru, unde era o persoana din staff. Cele trei femei s-au asezat pe o canapea, Andreea Marin primind mai multe acte pe care le-a studiat atent, cu pixul in mana, scrie Cancan.

Oana Zavoranu isi face piscina personalizata. Chiar daca se afla in cautarea unei noi locuinte in cel mai de fite cartier din Bucuresti, Dorobanti, Oana Zavoranu nu renunta la vila ei din Otopeni. In fiecare weekend, Oana si sotul ei, Pepe, se retrag la casuta de langa Capitala, pentru a se relaxa. De aceea, n-au de gand s-o vanda, ci vor s-o faca mai confortabila, aducandu-i cateva imbunatatiri. “Mai e nevoie de doua lucruri ca sa fie perfecta: o piscina si un jacuzzi, noteaza Libertatea.

David Mihnea, fiul Iulianei Marciuc si al lui Adrian Enache, si-a bagat parintii in sperieti. In prima sa zi de burlacie, Adrian Enache a petrecut alaturi de viitoarea lui sotie, Iuliana Marciuc, la aniversarea lui David, fiul lor, care a implinit 4 ani. Din pacate, evenimentele fericite din viata lor au fost umbrite de imbolnavirea brusca a sarbatoritului, scrie Cancan.

Maestrul Gheorghe Zamfir se insoara cu iubita de 25 de ani.Celebrul naist Gheorghe Zamfir se pregateste de nunta cu Nicoleta, o cantareata de muzica populara. Indragitul naist Gheorghe Zamfir se pregateste de insuratoare. Desi are 69 de ani, e indragostit ca un adolescent de o femeie cu mult mai tanara decat el. Nicoleta Beca are doar 25 de ani si e cantareata de muzica populara. Celebrul naist Gheorghe Zamfir a cunoscut-o pe Nicoleta Beca, tanara cu care vrea sa se casatoreasca, in vara anului trecut, la o emisiune tv. A fost dragoste la prima vedere, spun apropiatii, care mai sustin ca Zamfir nu e la prima escapada cu o femeie mult mai tanara decat el. Cu aproximativ zece ani in urma, rapsodul a mai avut o relatie cu o naista, care era cu peste 20 de ani mai tanara decat el. Pana la urma, relatia s-a incheiat, insa apetitul lui Zamfir pentru tinerele nu s-a potolit, scrie Libertatea.

Negru s-a "pus" cu blondele de 100 de ori. Dan Negru este un invingator. Cum de ce? Pai cine ar mai fi rezistat in locul lui la o suta de emisiuni cu cate 50 de blonde in jurul sau, una mai buna ca cealalta? Dar iata ca Danut a reusit si, pentru asta, merita din plin tortul aniversar pe care sta scris: La multi ani "Te pui cu blondele" 100 Editii, scrie Cancan.

Elena Carstea: «Am de dat 90.000 de dolari dupa operatie». Elena Carstea a facut un soc in momentul in care a primit inca o factura de la spitalul din Miami, unde s-a operat de anevrism cerebral. Cantareata a fost instiintata, cu acest prilej, ca datoriile ei la aceasta clinica privata nu sunt de 40.000 de dolari, ci de 90.000 de dolari. Elena Carstea este cu moralul la pamant. Cu toate ca se simte mult mai bine dupa operatie, si nu-si mai petrece tot timpul in pat, ba chiar a inceput sa iasa din casa, cantareata s-a trezit plina de datorii, noteaza Click.