Mihaela Radulescu a cumparat cadouri pentru prieteni. Mihaela Radulescu a parasit, sambata, Romania. Diva s-a intors la Monte Carlo dupa o saptamana petrecuta in tara, timp in care a deschis impreuna cu fiul ei, Ayan, un magazin de haine la Suceava si si-a revazut iubitul, pe Dani Otil. In drum spre aeroport, s-a oprit la o benzinarie, de unde a luat mai multe cadouri pentru prietenii ei din Monte Carlo. Un angajat de acolo a ajutat-o sa care pungile. Apoi, diva a mers la Izvorani pentru a-l lua pe Ayan, scrie Libertatea.

Noul sofer al Columbencei e foarte curios. Dan, noul sofer al Monicai Columbeanu, se pricepe si la alte lucruri decat la sofat. Unul dintre talentele sale ascunse este acela de a cotrobai prin geanta sefei sale cand aceasta nu-l vede. Intr-o astfel de ipostaza a fost surprins de cei de la publicatia online emulte.ro. In timp ce Monica dadea interviuri, Dan a pazit atat valiza cu haine a sefei sale, cat si geanta in care aceasta isi tinea portofelul si alte lucruri, scrie Libertatea.

Angela Gheorghiu si-a parasit sotul fiindca era posesiv. Soprana Angela Gheorghiu a decis sa-l paraseasca pe tenorul italian Roberto Alagna din cauza mentalitatii ''de clan'' a acestuia. Solista in varsta de 43 de ani marturiseste ca a incercat sa-si salveze casnicia de nenumarate ori, insa eforturile sale au fost zadarnice, deoarece sotul sau a preferat sa stea tot timpul aproape de rudele sale, scrie Libertatea.

Bataie la ziua fetelor de la Cheeky Girls. Chiar in ziua in care au implinit 27 de ani, sambata, gemenele romance cunoscute drept “Cheeky Girls” au fost implicate intr-un scandal, la clubul “Ink” de langa Dublin, Irlanda, unde-si serbau ziua de nastere. Unul dintre petrecaretii de la discoteca a sarit la bataie, dupa ce prietena acestuia s-a dus sa danseze, pe ring, langa Monica si Darius, partenerul ei de la “Dansez pentru tine”, scrie Libertatea.

Andreea Marin e gravida. Bucurie mare in cuplul Andreea Marin - Stefan Banica. Zilele acestea, cantaretul a primit vestea cea mare de la sotia lui: va fi din nou tata! Surse apropiate cuplului ne-au marturisit ca cei doi sunt in al noualea cer dupa ce medicii au confirmat, pe 9 octombrie, ca Andreea Marin este din nou insarcinata. Zana n-a mai asteptat Craciunul si i-a facut sotului o surpriza de proportii. Mai fericita decat toti este insa micuta Ana Violeta, care va avea in curand un partener de joaca, scrie Cancan.

Alina Radu s-a sarutat cu o femeie. Fosta asistenta a lui Luis Lazarus a filmat 20 de duble pentru scena sarutului cu o femeie din videoclipul unui cantaret francez, din cauza colegilor barbati care nu se mai concentrau la rolurile lor. In asteptarea unui nou proiect de televiziune, Alina Radu, fosta asistenta a lui Luis Lazarus, a filmat in videoclipul cantaretului francez Quentin Mosimann, realizat la Bucuresti. Bruneta a fost pusa la un moment dat sa aleaga intre a se saruta cu un barbat care nu era cu igiena la zi si o tanara blonda, iar ea a preferat-o pe cea de a doua, chiar daca nu mai traise aceasta experienta cu o femeie. Integral in Cancan.

Pasarin munceste de sarbatori ca sa uite de singuratate. Cosmina Pasarin adora distractia in cluburi si face bani frumosi ca maestru de ceremonii la petreceri private si evenimente mondene. Cum nu-i place deloc sa stea degeaba, vedeta onoreaza cat mai multe dintre ofertele primite, chiar daca asta inseamna sa-si sacrifice weekend-urile. Mai mult chiar, bruneta si-a organizat si programul din perioada Sarbatorilor de iarna: „O sa lucrez si de Craciun si de Revelion, ca in fiecare an. Daca aveam un iubit, poate nu imi luam angajamente, pentru ca el nu ar fi acceptat acest program. Dar asa, o sa muncesc, sunt o profitoare", scrie Click.

Abramovici a mancat in restaurantul unui roman. Miliardarul rus Roman Abramovici a luat pranzul, impreuna cu familia sa si cu trei prieteni la un restaurant din New York. Proprietarul localului este Nelu Balan, un roman din Botosani. Patronul echipei Chelsea Londra a platit vineri, pentru un pranz la restaurantul Nello's din New York, fabuloasa suma de 47.221 de dolari. Miliardarul a lasat si un bacsis generos: 5.000 de dolari pentru norocosul chelner care l-a servit. Nelu Balan a povestit ca, de cum i-a vazut asezandu-se la masa, si-a dat seama ca excelenta si perfectiunea vor conta pentru clientii sai de lux mai mult decat pretul. Integral in Click.