Monica devoreaza cate patru ciocolate pe zi. Sala de antrenament unde exerseaza concurentii de la “Dansez pentru tine” s-a transformat intr-un adevarat cuptor in care se ard calorii, aproape toate vedetele din concurs constatand ca au dat jos cateva kilograme. Astfel, in a treia saptamana de competitie, concurentii au deja siluete noi, desi multi dintre ei marturisesc ca mananca mai mult ca inainte. Si Monicai Columbeanu i-a crescut apetitul de cånd danseaza profesionist si declara ca este in stare sa devoreze chiar si patru ciocolate pe zi. Dar pentru ca face miscare multa, acul cantarului ii arata vedetei acelasi numar de kilograme, scrie Gardianul.

Paris Hilton si iubitul sau s-au luat la bataie in masina. Imbracati amandoi in tinute precum cele ale balerinilor, Paris Hilton si iubitul ei, Doug Reinhardt, s-au distrat pe cinste, pana dimineata, la hotelul Roosevelt din Hollywood, unde au fost invitati la petrecerea de Halloween. Toate bune si frumoase pana la plecarea de la petrecere, cand cei doi amorezi s-au luat la bataie in limuzina care ii ducea spre casa. Nu se stie din ce motiv, Doug i-a luat celularul iubitei si l-a aruncat pe geam, lucru care a facut-o pe starleta americana sa-si iasa din pepeni, scrie Cancan.

Ce buna este noua iubita a lui Fizz! Lui Bogdan Croitoru, alias Bob Taylor, alias Fizz, ii merge din plin. Melodia pe care o canta cu Inna sparge boxele in cluburi, iar fetele frumoase roiesc in jurul lui. In urma cu trei luni, solistul a facut o noua cucerire, si anume Roxana Tanase (19 ani), bruneta focoasa care prezinta topless stirile la Sport.ro, scrie Click.

Eva Mendes, sexy si uda. Frumoasa actrita Eva Mendes arata incitant, imbracata sumar in lenjerie intima si asezata lasciv pe un barbat sexy si care pare a fi in extaz. Asa arata noua campanie Calvin Klein, a carei imagine sunt Mendes si fotomodelul Jamie Dornan. Cei doi par epuizati dupa o partida de sex reusita si arata senzational in lenjeria pe care o promoveaza in afise imense, agatate de cladirile din SUA, scrie Libertatea.

Iubitul Deliei, dator la banci 6 milioane de euro. Delia Matache are un nou motiv de ingrijorare. Artista ar putea fi nevoita sa renunte la vacantele de zeci de mii de euro cu care a fost rasfatata pana acum de iubitul sau, deoarece afaceristul datoreaza bancilor sase milioane de euro. Locuieste intr-un apartament de sute de mii de euro, conduce masini de lux si isi petrece vacantele in cele mai exclusiviste locatii din lume, insa este dator- vandut, scrie Click.

Connect-R nu ii e asa de fidel iubitei cum se lauda. Din cateva fotografii primite pe adresa redactiei reiese ca acesta a calcat stramb cu o blonda pe care a intalnit-o intr-un club de noapte din Oradea, in luna aprilie a acestui an. Connect-R apare in ipostaze foarte apropiate, intime chiar, cu o tanara voluptuoasa, cu care se si saruta la un moment dat. Potrivit unor surse din anturajul cantaretului din acea seara, el a petrecut in jur de o ora in club, apoi a plecat spre hotel, dar nu singur, ci cu blonda, scrie Cancan.

Chris Martin o inseala pe Gwyneth Paltrow? Chris Martin, solistul trupei Coldplay a fost surprins sarutandu-se cu Kate Bosworth, potrivit revistei Star. Cei doi au fost vazuti sarutandu-se la un concert U2, in fata mai multor persoane. Desi este casatorit cu Gwyneth Paltrow din 2003 si au impreuna o fetita si un baietel, Chris nu se afla la prima sa abatere de acest gen. De altfel, exista zvonuri potrivit carora actritei ii place sa iasa cu orice barbat ii place, indiferent daca acesta are sau nu prietena, scrie Click.

Mariah Carey era sa faca buf in direct la The Jay Leno Show. Mariah Carey si-a facut o intrare cat se poate de spectaculoasa la show-ul de luni seara al celebrului Jay Leno. Imbracata intr-o rochie decoltata neagra si pe tocuri inalte, cantareata s-a impiedicat chiar in momentul cand intra in platou si a fost la un pas sa cada. Mariah a glumit pe seama intregii scene spunand ca de fapt a regizat aceasta miscare, scrie Libertatea.