Monica Columbeanu si Andrei Vlad s-au impacat! Monica Columbeanu si Andrei Vlad, partenerul ei de la "Dansez pentru tine", au ingropat, pentru moment, securea razboiului Apele s-au mai linistit si norii s-au mai risipit, la "Dansez pentru tine", pentru perechea formata din Monica Columbeanu si Andrei Vlad. Cei doi au decis sa puna, pentru moment, capat conflictului iscat saptamana trecuta, preferand sa se concentreze asupra repetitiilor in sala de dans, pentru a invinge, vineri, la duel, perechea formata din Jean de la Craiova si Sandra Neacsu. Integral in Libertatea.

Blonda lui Iri: "Daca nu-i place de mine inseamna ca-i plac barbatii". Mariana Rosca, fosta dansatoare care l-a innebunit pe Irinel Columbeanu, a spus la "Happy Hour" ca nu intelege cum omul de afaceri ar putea sa nu se simta atras de ea. "Daca nu-i place de mine inseamna ca ii plac barbatii. Cat despre cealalta blonda cu care a fost fotografiat, vreau sa spun ca nu ieseam din casa cu fata aia", a declarat Mariana. In noua sa calitate de creatoare de moda, blonda lui Iri s-a oferit sa-i faca Monicai Columbeanu o rochie de mireasa, scrie Libertatea.

Jessica Alba face sex nebun dupa o bataie la fundulet. Nu stim daca Jessica Alba are astfel de fantezii si in viata reala, insa in noul film "The Killer Inside Me", diva de la Hollywood este batuta violent peste fundulet cu o curea, apoi incepe o partida de sex nebun. Pelicula care va avea premiera in 2010 este o noua adaptare a romanului scris de Jim Thompson si publicat in 1952. "The Killer Inside Me" este povestea unui serif din vestul Texasului, interpretat de Cassey Affleck. Pe parcursul filmului vom asista la transformarea serifului intr-un criminal crud. Jessica Alba joaca rolul unei prostituate si apare in numeroase scene fierbinti spre deliciul admiratorilor. Integral in Libertatea.

George Clooney, sub papucul iubitei. Celebru, sexy si indragit de milioane de femei... Totusi, George Clooney este sub papuc, iubita lui Elisabetta Canalis fiind cea care dicteaza. In viata de "familie" a celor doi, Elisabetta este cea care are fraiele in mana, comandand tot: de la programarea agendei zilnice, orarul meselor si pana la alegerea persoanei care le face masajul. Integral in Click.

Oana Zavoranu vrea sa se cloneze. Vedeta este dispusa sa plateasca si jumatate de milion de euro pentru a-si indeplini strania dorinta. Extrovertita din fire, Oana Zavoranu socheaza din nou. Vedeta vrea sa se cloneze la o clinica din strainatate si este dispusa sa plateasca 500.000 de euro pentru realizarea controversatului procedeu. Ea a declarat in ultimul numar al revistei Story ca si-ar dori enorm sa creeze si o clona a pisoiului sau, Marty. Integral in Click.

Madonna i-a cunoscut pe parintii iubitului sau. Cand vine timpul sa-i cunosti pe cei care iti vor deveni socri, e ca si cum te-ai afla pe un teren minat. Situatia este mult mai bizara cand ai cu 15 ani mai mult decat viitoarea mama soacra. Cu aceasta situatie s-a confruntat Madonna, 51 de ani, prezenta astazi in Rio de Janeiro pentru a o cunoaste pe mama iubitului sau, Cristane Regina da Silva, de 36 de ani. Mama modelului Jesus Luz avea doar 13 ani cand a ramas insarcinata, relateaza RadarOnline. Ea este coafeza, iar tatal lui Jesus lucreaza la spitalul local. Integral in Click.

Beyonce si Jay-Z vor un copil. Beyonce si sotul sau Jay-Z s-au decis si doresc sa faca un copil. Cuplul a marturisit ca acesata este o dorinta mai veche, dar pana acum nu s-au gandit ca au timpul necesar pentru a avea grija de un nou membru in familie. Potrivit celor de la New York Daily News, rapperul a scapat aceasta informatie in timp ce avea o conversatie cu un membru al familiei lui Beyonce. Aceste dezvaluiri vin la un an dupa ce Beyonce declara ca nici prin cap nu ii trece sa aiba un copil, iar numai gandul la acest lucru o ingrozeste. Insa acum cei doi iubiti s-au decis ca a venit timpul sa aduca un nou membru in familia lor. Integral in Cancan.

Ramona Gabor s-a intors la scoala ca sa fie mai celebra decat Moni. Obisnuita deja cu aparitiile la televizor, Ramona vrea sa invete exact cum se produce o emisiune si, de ce nu, chiar sa si modereze una intr-un viitor apropiat. Dupa ce s-a inscris la cursuri saptamana trecuta, sora mai mica a Monicai Columbeanu s-a prezentat, ieri, la Scoala de Televiziune pentru prima zi de cursuri. Eleva silitoare, Ramona a ajuns la scoala cu zece minute inainte de inceperea programului si s-a asezat in prima banca, pentru a fi sigura ca nu pierde niciun cuvant de-al profesorilor. Integral in Cancan.