Tatal Rihannei vinde slapi din portbagajul masinii. Averea Rihannei, estimata la circa 100 de milioane de dolari, este tinuta departe de parintele acesteia care traieste in saracie. Fenty, tatal cantaretei, face bisnita cu pantofi in insula Barbados pentru a supravietui in conditii cat de cat acceptabile. Asta in timp ce fiica sa este pe val in America, imbogatindu-se pe zi ce trece. Dar barbatul spune ca nu are nevoie de banii fiicei sale, scrie Click.

Prima cearta serioasa dintre Bote si Bianca. Paparazzii Cancan i-au surprins ieri pe cei doi iubiti, in parcarea unui restaurant din Cartierul francez, intr-o ipostaza in care nu au mai fost vazuti pana acum. Mai exact, Bianca si Bote se aflau in mijlocul unei discutii foarte aprinse. Se pare ca suparat era chiar designerul, care tipa si gesticula nervos catre iubita lui. Ba mai mult, la un moment dat, acesta chiar a imbrancit-o, Bianca ramanand fara cuvinte in urma iesirii lui violente, scrie Cancan.

Maruta a facut 4.475.000 de euro. Catalin Maruta ramane si-n acest an cea mai “profitabila” vedeta de televiziune din Romania. Conform site-ului www.paginademedia.ro, emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV a avut incasari de 4.475.000 de euro, in perioada ianuarie-septembrie 2009. Maruta e urmat in clasament de Gabriela Cristea (“Nora pentru mama”, de la Kanal D) - 2.500.000 de euro, si Andreea Esca (Stirile PRO TV) - 2.200.000 de euro, scrie Libertatea.

Andreea Marin si Mihaela Radulescu se "bat " in siluete. Nu se mai bat pe barbati, si nici la tv, ca inainte. Totusi, razboiul celor doua dive este departe de a se fi sfarsit. Andreea Marin si Mihalea Radulescu se concureaza acum mai abitir ca niciodata. Ele lanseaza carti in aceeasi zi, magazine pentru copii in aceeasi luna si se chinuie care mai de care sa-si tina in frau kilogramele, scrie Click.

Iata adevarata fata a Mihaelei Tatu! Mihaela Tatu de la televizor si Mihaela Tatu din viata de zi cu zi sunt doua femei complet diferite. Cel putin asta demonstreaza pozele realizate de paparazzii Ciao! intr-o zi obisnuita in care vedeta a decis sa iasa din casa complet nemachiata si nearanjata. Prezentatoarea emisiunii "Celebrii sau nu" a tras repede pe ea un trening si a iesit din curtea casei sale convinsa ca va trece neobservata. Din nefericire pentru ea, obiectivele aparatelor de fotografiat au surprins-o in toata "splendoarea" ei, scrie Cancan.

Amy Winehouse vrea sa-si puna silicon in fund. “Amy isi iubeste sanii. Toata ziua e cu mana pe ei si ii arata tuturor prietenilor. Spune ca se simte femeie din nou si ca vrea sa-si imbunatateasca formele pentru a arata ca in trecut. Crede ca daca isi va pune implanturi si in fund va avea din nou formele din tinerete”, a declarat o sursa pentru The Sun, citat de Libertatea.

Lindsay si Heath Ledger aveau o relatie cand actorul a murit. Lindsay Lohan avea o relatie secreta cu actorul Heath Ledger cand acesta a murit, potrivit unei convorbiri telefonice dintre parintii actritei. Dina a vorbit cu tatal lui Lindsay despre aceasta relatie, din cauza ca ii era teama pentru viata fiicei sale. "Pentru ca atunci cand va fi beata, va face ce a facut si Heath Ledger, fara sa se gandeasca o secunda". Ea a spus ca moartea actorului a fost un soc teribil pentru Lindsay. "I-a dat viata peste cap", a adaugat Dina, potrivit Click.

Rihanna, cu sanii la vedere la decernarea premiilor Glamour. Rihanna si-a obisnuit admiratorii cu tinutele sale excentrice care nu pun prea mult la treaba imaginatia fiecaruia. Astfel aceasta a purtat luni seara, la gala premiilor revistei Glamour pentru anul 2009, o rochie lunga, alba dar si transparenta care a lasat sa se vada foarte bine sanii, scrie Libertatea.