Iri si-a petrecut noaptea cu alte doua femei. Irinel Columbeanu a petrecut in noaptea de sambata spre duminica cu doua tinere agatate de miliardar cine stie unde. Fetele nu s-au desprins de sotul Monicai nicio clipa, iar programul variat pe care l-au adoptat a fost destul de aglomerat. Cei trei au fost pe rand, la Hotel Marriott, apoi la Restaurantul Balthazar, dupa care au plecat in Clubul Bamboo din Capitala. Dupa o ora si jumatate fetele l-au insotit pe Irinel la un cazinou, fara sa le pese ca au strabatut Bucurestiul in lung si-n lat, scrie Cancan.

Fostul iubit al Biancai a stat doi ani la zdup. Bianca Dragusanu, iubita celebrului creator de moda Catalin Botezatu, a recunoscut ca a avut o relatie cu un interlop din Targu Jiu, judetul Gorj. Blonda a declarat ca idila cu barbatul implicat in numeroase scandaluri s-a consumat in urma cu mai multi ani, cand inca locuia la Petrosani. Fostul prieten al Biancai este nimeni altul decat unul dintre capii lumii interlope din Targu Jiu, Constantin Paun, zis “Coco", scrie Libertatea.

Luciu - buna foc, voce ioc! Bruneta a bifat, marti seara, la Plaza Romania, primul concert dupa doi ani de pauza, insa, la finalul celor 45 de minute de show, actrita a asteptat in zadar aplauzele. Imbracata intr-o rochie scurta care i-a lasat la vedere atat picioarele perfecte, cat si chilotii, Nicoleta a avut, aparent, toate ingredientele unui show reusit: a cantat, si-a unduit formele, a dansat lasciv, si-a pipait dansatoarele pe sani si pe fund si, cu toate acestea, spectacolul i-a cam lasat rece pe spectatori, scrie Click.

Rihanna si-a tras rochie cu vedere la chiloti. Cantareata Rihanna a facut furori la o petrecere din New York, unde a venit imbracata intr-o rochie foarte frumoasa si foarte sexy, care-i punea in valoare formele apetisante. Din nefericire pentru ea, la intoarcerea la hotel, vantul i-a cam dat batai de cap, rochia, foarte despicata in partea din fata, zburand in toate directiile si lasand sa i se vada chilotii artistei, in ciuda incercarilor acesteia de a se acoperi, scrie Cancan.

Anda Adam: "Eu si Victor nu ne-am despartit". Artista marturiseste ca este mai fericita ca oricand alaturi de Victor si catalogheaza zvonurile aparute ca fiind simple speculatii. "Nici nu stiam ca s-a scris asa ceva. Ce pot sa spun? Ma amuza. Suntem impreuna si foarte fericiti chiar! Pe 5 noiembrie am sarbatorit 3 ani de cand formam un cuplu, asa ca ce se zvoneste sunt doar niste aberatii", a declarat Anda, potrivit Libertatea.

Pasarin: "Imi iau dres cu 10 lei de la taraba". Mereu prezenta la rubricile de „bine imbracati", Cosmina Pasarin este un fan infocat al chilipirurilor. Vedeta are un stil vestimentar simplu, dar cochet, bazat pe haine casual, dar este foarte atenta la accesorii, pe care le prefera in genul rock, cu tinte, fermoare si capse. Misterioasa bruneta demonstreaza la fiecare aparitie ca te poti imbraca bine cu bani putini si, dupa ce asta vara a etalat o pereche de pantofi superbi pe care a dat 30 de lei, acum ea poarta dresuri de 10 lei, scrie Click.

Monica Bellucci, inchiriata cu 190.000 de euro pentru 4 ore! Frumoasa actrita Monica Bellucci a fost „inchiriata" de fiica dictatorului din Uzbekistan Islam Karimov pentru suma de 190.000 de euro. Actrita a avut rolul de „guest-star" timp de patru ore in cadrul unei serate cu circuit inchis organizate de Karimov la Paris, pentru a promova fundatia pe care o conduce, Uzbekistan 2010, scrie Libertatea.

Sisu, denuntat ca vinde canabis si hasis. Cunoscutul cantaret de hip-hop, Tudor Sisu, are din nou probleme cu politia. Interpretul este cercetat pentru trafic de droguri usoare. Al treilea dosar al lui Tudor Sisu a fost demarat in baza unui denunt facut de un ploiestean, Minu Georgian Laurentiu, cercetat și el pentru trafic de droguri. Interesant este ca, de cand a parasit penitenciarul, spune denuntatorul, Sisu nu se mai ocupa cu traficul de heroina, ci s-a specializat in traficul de droguri usoare, hasis si cannabis, care nu ii pot aduce condamnari grele, scrie Click.