Traian Basescu: «Sotia mea nu-i de capul ei». Are povesti interesante de viata, insa nici un nepot caruia sa i le poata spune. Libertatea l-a provocat pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, la o discutie plina de amintiri, de pe vremea cand spargea valurile de la carma navelor “Arges” sau “Crisana”, inainte de a comanda petrolierul “Biruinta”, cea mai mare nava comerciala a Romaniei. Povesti de viata reunite in interviul pe care seful statului l-a acordat in exclusivitate ziarului nostru, scrie Libertatea.

Piturca si Giovani, tepuiti cu zaruri false. Evenimentul produs la inceputul acestei saptamani la cazinoul Platinum, cand unul din actionari a incercat sa-l arda la table, cu zaruri masluite, pe impresarul Giovani Becali, nu e singurul de acest fel. Impresarul si Victor Piturca ar fi fost inselati cu aproximativ doua milioane de euro de aceeasi persoana care are actiuni la cazinou. Giovani Becali a mers luni seara la cazinoul Platinum, incepand sa joace table cu un israelian care are actiuni acolo, la partida asistand si un prieten conational al israelianului. In doar cateva ore, Giovani a pierdut 160.000 de euro (aproximativ 7 miliarde de lei vechi). Expert in jocurile de noroc, impresarul si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu zarurile si ca acestea ar putea fi masluite, lucru care i s-a confirmat in cateva minute. Unul dintre israelieni avea o centura magnetica, cu care dirija zarurile, scrie Cancan.

Lucian Viziru, castig enorm la poker. Campionatul National de Poker a inceput miercuri si tine pana duminica seara. Oameni cu bani, vedete si pasionati ai jocului de carti s-au adunat timp de cateva zile sa se bata in noroc, la Campionatul National de Poker. Concentratie maxima si multi bani in joc. Asa arata atmosfera de la World Trade Plaza, unde timp de cinci zile se arunca cu bani, se fumeaza zeci de pachete de tigari si se incing spirite, scrie Click.

O zi cu Ella de la Mandinga. Weekendul acesta Libertatea.ro va prezinta ziua petrecuta alaturi de Elena Ionescu, alias Ella de la Mandinga. La doar 21 de ani, Ella canta live alaturi de alti 9 muzicieni (numai barbati), danseaza si compune piese. Este o fire activa, sociabila si glumeata, alaturi de care te simti bine oricand. Nu uita ca maine poti citi si interviul pe care Libertatea.ro ti l-a pregatit cu Ella. Cititorii vor putea afla unde a fost vedeta in vacanta, cum merge relatia cu prietenul ei, cum ar ajunge sa pozeze dezbracata sau cand a plans ultima oara, scrie Libertatea.

Fosta iubita a lui Zicu: «Se plangea ca nu mai face sex cu nevasta». Fotbalistul ii povestea Alexandrei Potora de viata «grea» pe care o ducea alaturi de sotia sa. Fosta cantareata de la A.S.I.A., Alexandra Potora, continua dezvaluirile legate de fotbalistul Ianis Zicu. De ce e atat de obsedat Zicu sa o recucereasca? Unul dintre motive ar fi acela ca e nefericit alaturi de nevasta lui, Mihaela Tudor, cu care nu mai facea nici sex. S-au iubit in urma cu noua ani, dar Ianis Zicu n-a uitat-o pe Alexandra Potora, fosta membra a trupei A.S.I.A. Chiar si dupa ce s-a insurat cu Mihaela Tudor, fotbalistul ii trimitea flori si albume foto cantaretei, scrie Click.

Mihaela l-a cerut pe Dani de sot in direct. Indrazneata si nonconformista, Mihaela Radulescu l-a cerut in casatorie pe Dani Otil, ieri, la Antena 1. Si, chiar daca medicul i-a interzis sa mai ramana insarcinata, iata ca vedeta si-a exprimat dorinta, in paginile cartii „Niste raspunsuri", sa mai aiba o fetita, cu ochi albastri. Ca ai lui Dani! Lansare de carte cu emotii si lacrimi ieri dimineata, la matinalul „Neata cu Razvan si Dani", de la Antena 1. Mihaela Radulescu si Dani Otil si-au trait, pentru prima oara, povestea de dragoste la televizor, in fata spectatorilor, si, folosindu-se de fragmente din cartea „Niste raspunsuri", si-au facut declaratii de dragoste impresionante. Sa bata oare clopotele de nunta pentru Mihaela si Dani? In timp ce recita un fragment din volumul pe care-l va lansa pe data de 28 noiembrie, vedeta a rostit, raspicat, catre iubitul ei, intrebarea „Vrei sa fii sotul meu? Este una dintre povestirile din cartea mea", scrie Click.

Marina Dina: Calugarita cu sanii goi. Asistenta lui Mihai Morar e credincioasa peste masura, fapt pe care l-a dovedit joi seara, in cadrul unei prezentari semnate de Adrian Pescariu. Marina Dina a fost vedeta acestui eveniment, ea aparand pe podium cu margele pe trupul gol si cu un batic de calugarita. Joi seara, clubul Cuando din Bucurestia gazduit o prezentare de moda, atipica, in care protagonistele, printre care Roxana Ilie, Raluca Potecaru sau Raluca Ogica, au aparut “imbracate” doar cu margele, iar Marina Dina a intruchipat o calugarita sexy, scrie Libertatea.

Angelina Jolie a inventat rautati despre Jennifer Aniston. Asa cum era de asteptat, cartea scrisa de jurnalistul Ian Halperin despre cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt, a starnit tot felul de controverse asupra celor doi. Potrivit cartii, Angelina Jolie si-a pregatit dumul in viata lui Brad Pitt, printr-o adevarata campanie de defaimare a actritei Jennifer Aniston. Potrivit Showbizspy, Angelina, impreuna cu fratele si managerul sau, au raspandit in presa povesti negative despre Aniston pentru a crea presiune in mariajul dintre ea si Brad Pitt, scrie Click.

Campioana Ligii Sexy, filmata cand fura din incasari. In urma cu o saptamana, Laura Huma, fosta castigatoare a concursului Miss Liga Sexy, in care a reprezentat echipa FC Timisoara, a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unei discoteci din Craiova in timp ce subtiliza cateva bancnote din incasarile de la bar. Saptamana trecuta, discoteca Motive Room din Craiova a organizat o seara speciala la care au fost invitate si patru fete din Bucuresti, foste participante in Liga Sexy, concurs organizat de Gazeta Sporturilor. Printre ele, Laura Huma si Adriana Onescu, prima fiind chiar castigatoarea editiei de anul trecut, reprezentand pe FC Timisoara, scrie Cancan.