Anna Lesko, show erotic pe scena. Show total facut vineri seara de Anna Lesko, la lansarea clubului Folies Palace din Capitala. Tinuta sexy si miscarile provocatoare ale rusoaicei au facut sa fiarba in vene sangele barbatilor din club. Pe cel mai norocos dintre ei, Anna l-a pus la propriu in genunchi si i-a oferit un cadou unic: o ”plimbare” prin zonele ei intime. Momentul a fost extrem de gustat de publicul masculin, spre disperarea iubitelor si sotiilor din sala. ”Ti-au iesit ochii ca la melc”, i-a spus o bruneta barbatului ei, care privea la Anna precum un copil pierdut in magazinul cu jucarii. Integral in Libertatea.

Iuliana Mariuc si Adrian Enache se muta impreuna. Adrian Enache a fost prezent la deschiderea celui de-al treilea hotel Phoenicia, care a avut loc acum cateva zile, insa a facut-o nu doar in calitate de invitat. El a negociat cu Mohammad Murad, patronul lantului hotelier si al unor cartiere rezidentiale, achizitionarea unui apartament cu trei sau patru camere. Interpretul vrea ca, pana de Sarbatori, sa-i aiba alaturi pe iubita lui, Iuliana Marciuc, si pe copilul lor, David. Integral in Libertatea.

Monica Barladeanu, cea mai buna actrita. La cea de-a patra editie a Festivalului International de Film Bursa Silk Road, care s-a incheiat ieri, la Bursa, in Turcia, controversatul film “Francesca”, regizat de Bobby Paunescu, a obtinut nu mai putin de trei premii, la cele mai importante categorii: cel mai bun film, cea mai buna actrita si cel mai bun regizor. Peste 140 de filme, reprezentand 45 de tari au rulat in concurs sau in afara lui, la Festivalul International de Film de la Bursa. Printre acestea si “Francesca”, pelicula care a starnit valva in Italia, dupa ce a fost prezentata la festivalul de la Venetia, in urma cu trei luni, scrie Libertatea.

Filote, aproape dat afara de la Antena 1. Zilele lui Adrian Filote ca reporter la Antena 1 sunt numarate. Sefii i-au impus sa aleaga intre meseria de reporter si cea de stripper. Prima sa greseala a avut loc in urma cu doua saptamani, atunci cand a mers la ziua unei colege pentru a face un reportaj, numai ca, odata ajuns acolo, s-a dezlantuit. "Nu l-a rugat nimeni sa danseze, el este cel care s-a milogit de noi. Se tot misca pe langa mine, insa eu l-am respins cat de mult am putut", ne-a marturisit Gabriela Pavel, coprezentatoarea emisiunii "Fanatik Show". Integral in Click.

Andreea Marin o copiaza iar pe Mihaela Radulescu. Fusta neagra din voal, geaca de piele cu tinte, multe lanturi, manusi de rocker si cizme din piele intoarsa. Asa a venit Andreea Marin imbracata sambata, la premiera filmului „Ho, ho, ho". Si de aceasta data ea a copiat-o pe rivala sa de o viata, Mihaela Radulescu, cea care a dat tonul anul trecut, la acest gen de tinuta. Integral in Click.

Oana Lis se saruta si cu femei. Chiar daca acum este maritata cu acte in regula, Oana Lis nu are nici o jena sa iasa in weekend la club cu fetele si sa-si faca de cap. Sotia lui Viorel Lis a facut-o insa lata la ultima ei iesire intr-un local de fite cu prietenele, unde a facut show lesbi cu o blonda, spre deliciul barbatilor din jur. Total dezinhibate, cele doua fete au dansat lasciv, s-au mangaiat si, la un moment dat, chiar s-au sarutat. In tot acest timp, fostul primar al Capitalei isi astepta linistit nevasta acasa, fara sa-si faca probleme. Integral in Click.

Oana Zavoranu, la miezul noptii in cimitir. Vedeta a tras macabrele cadre la Eternitatea, cimitirul aflat in proprietatea familiei Zavoranu. Filmarile s-au prelungit dincolo de 12 noaptea. Oana Zavoranu socheaza din nou! Sotia lui Pepe a dat dovada de mult sange rece, sambata noapte, cand a prins-o miezul noptii printre morminte. Desi intreaga scena pare rupta din filmele de groaza, Oanei i-a servit ca decor pentru promo-ul noii sale emisiuni, care va purta numele Judecata de Apoi si care va incepe pe 28 noiembrie la OTV. Integral in Cancan.

Demi Moore a ajuns anorexica. Demi Moore a recunoscut de curand a ajuns destul de slabanoaga in ultimele luni. Actrita si-a aparat totusi formele si a spus ca a recurs la acest lucru numai pentru a arata bine in pictorialul pe care il realizeaza pentru coperta revistei W. Frumoasa de la Hollywood nu a scapat totusi de criticile fanilor si a colegilor din lumea filmului care o considera anorexica. Demi a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter in care transmite ca va reveni in scurt timp la normal, dar si faptul ca este impacata cu silueta sa. "Imi iubesc talia. Imi plac pozele la care ma uit si simt ca raman uimita", a scris Demi. Integral in Cancan.