Columbeanca, in scandal cu Laurette. Monica Columbeanu s-a suparat foc saptamana trecuta, pentru ca mulatra Laurette “i-a luat fata” si a fost aleasa mireasa colectiei Lizei Panait. Conform site-ului emulte.ro, sotia lui Irinel a fost auzita in culise, plangandu- se uneia dintre colegele de breasla: “Nu imi vine sa cred ca intru in aceeasi prezentare cu ea (n.r. - Laurette). Nu vreau sa ma cobor la nivelul ei!”. Laurette a declarat, in schimb, ca nu si-a dat seama ca Monica ar fi suparata pe ea. “Mi-am facut doar meseria de manechin”, a spus mulatra. Integral in Libertatea.

Ionut Dolanescu vrea sa emigreze in SUA. Ionut, fiul cel mare al regretatului Ion Dolanescu, nu mai vrea sa stea in Romania. Cantaretul de muzica populara intentioneaza sa se stabileasca in SUA, unde vrea sa-si achizitioneze si o casa. De un an si jumatate, el e posesorul unui Green Card (viza de rezidenta) si momentan a reusit sa obtina o viza turistica si pentru sotia sa, Doina. Integral in Libertatea.

Eva Mendes, acuzata ca ar traumatiza copiii prin aparitiile sale sexy. Frumoasa Eva Mendes este foarte indignata din cauza criticilor pe care le-a primit dupa ce a aparut aproape dezbracata in cadrul unei campanii Calvin Klein. Eva a acceptat sa apara alaturi de modelul Jamie Dornan, cei doi, imbracati doar in lenjerie, fiind foarte sexy. Se pare totusi, ca imaginea sexy a actritei a iscat mai multe controverse, mai ales in randul anumitor grupuri religioase, care sustin ca aparitia lasciva a vedetei ar traumatiza copii. Eva insa, nu este de acord cu cei care o critica, sustinand ca nu a facut nimic gresit. Integral in Libertatea.

Codin se crede prea tanar ca sa se insoare cu Anna Lesko. Nu-si vorbesc de doua saptamani, dar sunt mari sanse ca Lesko sa revina pentru a treia oara in bratele iubitului ei, Codin Maticiuc. Apropiatii lui sustin ca el si-ar dori sa o duca la altar pe solista, numai ca acum nu e pregatit sa faca marele pas. Lesko isi doreste cu ardoare, la cei 31 de ani ai sai, sa se marite, insa niciunul dintre iubitii ei de pana acum nu i-a cerut mana. Integral in Click.

Megan Fox nu vrea sa fie comparata cu Angelina Jolie. Comparata frecvent cu Angelina Jolie, actrita Megan Fox a precizat ca sunt foarte diferite. "Oamenii ma compara cu Anglina. Dar ea e atat de serioasa si ferma. Eu sunt opusul ei. Nu sunt o tigroaica cum e Angelina. Bineinteles, oamenii ar vrea sa fiu. Dar eu vreau sa fiu opusul", a precizat Megan Fox, citata de cotidianul german Bild. Fox a adaugat ca are indoieli cu privire la calitatile sale actoricesti, spre deosebire de Angelina Jolie, scrie Click.

Iuliana mergea la psiholog ca sa reziste in relatia cu Adrian Enache. Vedeta TVR Iuliana Marciuc a recunoscut, intr-un interviu acordat revistei „Story", ca a trait clipe de cosmar in timpul triunghiului conjugal pe care-l traia alaturi de Adrian Enache si de sotia lui, Corina. "Am apelat la un psiholog pentru a rezista, care m-a ajutat sa fac fata situatiei, sa fiu mai ingaduitoare cu el si cu posturile neplacute in care eram pusa atat eu, cat si parintii mei", a declarat Iuliana, care sambata aceasta isi va lansa cartea „In miezul zilei", la Targul Gaudeamus. Integral in Click.

Andreea Marin a primit 15.000 de euro pentru o petrecere. Fosta Zana a Surprizelor a fost invitata sa fie amfitrioana unei petreceri private la Chisinau, angajament pentru care a fost rasplatita regeste. Andreea Marin se bucura inca de o mare popularitate, cu toate ca nu mai prezinta emisiuni de televiziune de aproape trei ani. Vedeta a reusit performanta de a avea succes si peste hotare, mai exact in Republica Moldova, unde a fost invitata, saptamana trecuta, sa prezinte o mare petrecere organizata de compania Le Bridge Duty Free cu ocazia deschiderii unui centru comercial. Integral in Cancan.

Andreei Raicu i s-a pus pata pe o blana. Cu toate ca sunt non-stop sub lupa criticilor de moda, vedetele fac si ele fixatii pentru anumite obiecte vestimentare pe care nu le mai dau jos pana nu se plictisesc de ele. Marina Dina, Loredana Chivu, fosta asistenta a lui Capatos, si Andreea Raicu sunt doar trei dintre vedetele care se indragostesc periodic de haine sau accesorii. In timp ce Marina isi revarsa pasiunea asupra incaltarilor, iar Loredana ramane fidela unui singur imprimeu, Andreea a facut fixatie pentru o haina. De cand s-a intors din vacanta petrecuta pe continentul asiatic, vedeta Prima TV a revenit in circuitul evenimentelor mondene, scrie Cancan.