Leona Lewis a cantat la ziua unui magnat roman pentru 150.000 $. Cantareata britanica Leona Lewis a primit 150.000 de dolari pentru a canta la petrecerea privata a unui magnat roman, in exclusivistul Hotel de Paris din Monte Carlo, Monaco. Show-ul privat a fost organizat, potrivit postului de televiziune Antena 1, in cinstea omului de afaceri Nicolae Bogdan Buzaianu, care a sarbatorit implinirea varstei de 41 de ani, alaturi de 25 de invitati. Cea care a invitat-o pe Leona este sotia acestuia, care a vrut sa-i faca astfel o surpriza, scrie Libertatea.

Marina, Udrea vrea sa te scoata din patul lui Cocos jr.! Nu au loc impreuna decat in fanteziile barbatilor. Cu gherutele ascutite, Elena Udrea o tine la distanta pe ingenua Marina Dina, care aspira de ceva vreme la statutul de iubita oficiala a junelui Alin Cocos, scrie Click.

Oana Zavoranu face sedinte de spiritism! Cica Oana stie sa vorbeasca cu mortii, ne-a marturisit Livia Ilies, fosta menajera a acesteia. Dupa ce a aflat despre practicile vedetei, aceasta sustine ca a inceput sa-si explice multe lucruri. Mereu am banuit ca in pivnita se intampla ceva ciudat. Odata mi-am uitat mobilul si m-am intors din drum dupa ce Oana ma daduse, pur si simplu, afara, ca are treaba. Cand m-am intors, in casa era intuneric, se vedea doar lumina de la lumanari. Mi s-a facut frica. Mi-a aruncat telefonul, fara sa ma lase sa intru in casa, isi aminteste femeia, scrie Cancan.

Nepotul lui Tiriac are bona filipineza. Chiar daca este fiu de milionar in euro, Ion Ion Tiriac face economii la sange cand e vorba despre propriile odrasle. Tiriac junior a apelat la serviciile foarte accesibile ale unei filipineze pentru a avea grija de cei doi fii ai sai, Ion Alexandru (1 an si 9 luni) si Nicola (6 luni). Dezamagite de bonele autohtone ale caror servicii lasa de dorit si care vor salarii mult prea mari, din ce in ce mai multe vedete de la noi au inceput sa angajeze filipineze, scrie Click.

Fotografie cu Polanski dezbracat, vanduta cu 11.250 de dolari. 11.250 de dolari a platit un cumparator, care a preferat sa ramana anonim, pentru o fotografie alb-negru cu regizorul Roman Polanski si cea de-a doua sotie a lui, actrita Sharon Tate. Fotografia, scoasa la licitatie in New York este o copie a unui instantaneu realizat in 1969, cu cateva luni inainte ca sotia regizorului sa fie ucisa, scrie Libertatea.

Monica, Cernat te insala de doi ani! Noi detalii incitante ies la iveala in povestea triunghiului amoros Monica Iagar-Cosmin Cernat-Madalina Morosanu. Se pare ca Cernat a pus ochii pe frumoasa blonda inca de acum doi ani. Aventurier din fire, "craiului" Cosmin Cernat i s-a cam infundat de data aceasta. Daca Monica Iagar, partenera sa din ultimii noua ani, i-a trecut cu vederea cateva aventuri sporadice, iata ca, in ceea ce o priveste pe Madalina Morosanu, gluma se ingroasa, scrie Click.

50.000 de dolari pentru pictorul Rambo. Desi este considerat un baiat rau in cetatea filmului, actorul american Sylvester Stallone le-a aratat fanilor ca are si o latura sensibila. El a expus mai multe tablouri care ii poarta semnatura, la Galeria de Arta Basel Miami Beach, printre care si un portret al celebrului personaj Rambo, pe care l-a interpretat in anii 80. Desi a subliniat ca nu vrea sa se imbogateasca de pe urma acestei pasiuni, trei dintre tablourile sale s-au vandut cu 50.000 de dolari, o suma foarte mare pentru un debutant, scrie Cancan.

Genius castiga 3.000 de euro pe concert in 1998! Oana, Ovidiu si Cezar s-au dovedit a fi, insa, prea mici si mult prea neexperimentati pentru a face fata succesului frenetic, sutelor de concerte si miilor de fani, astfel ca, la doar doi ani de la debut, au clacat. Au lansat hituri precum „Vara", „Macho Man", „Orasul trist" sau „Ciocolata", au avut castiguri-record de 3.000 de euro pentru un spectacol, iar fanii se calcau in picioare la show-urile lor, scrie Click.

Anda Adam si Victor Slav vor sa faca nunta la anul. In ciuda zvonurilor care i-au dat despartiti, Anda Adam si Victor Slav spun ca sunt mai fericiti ca oricand si, mai mult decat atat, planuiesc sa faca si nunta, in 2010. „Nu este adevarat ce a aparut in presa, si anume faptul ca ne-am despartit. De asemenea, nu este adevarat faptul ca i-as fi cumparat o masina. Nu am primit inca un inel de logodna, dar sigur facem nunta in 2010. Nu am stabilit data, dar vrem sa gasim o perioada in care sa fim amandoi liberi si sa-i avem alaturi pe toti cei dragi, prieteni si familie”, a declarat Anda Adam, potrivit Gardianul.