Mutu despre altercatia cu un cetatean libanez: «Doar am ripostat!» "Briliantul" este acuzat de presa din Italia ca ar fi batut un cetatean libanez intr-un hotel de lux din Florenta. Adrian Mutu a comis-o din nou! De aceasta data, jucatorul Fiorentinei a fost implicat, saptamana trecuta, in noaptea de joi spre vineri, intr-un incident cu un cetatean libanez, la o petrecere din Florenta. In timpul altercatiei, “Briliantul” si-a lovit “adversarul”, victima fiind internata de urgenta la spital, scrie Libertatea.

Mantea mulge vaci virtual. Andreea Mantea si-a gasit o indeletnicire neobisnuita pentru a trece peste perioada care urmeaza dupa despartirea de Andrei Tardea. La putin timp dupa ce iubitul ei s-a mutat din casa in care locuiau amandoi si a ramas singura, Andreea Mantea a fost nevoita sa isi gaseasca o ocupatie ca sa nu se plictiseasca. Mai ales ca, dupa perioada aglomerata de la Dansez pentru tine, bruneta are acum prilejul sa piarda vremea dupa pofta inimii. Primul lucru pe care Andreea l-a facut dupa ce a ramas singura a fost sa-si faca un cont pe Facebook, scrie Cancan.

Andrei vrea s-o recucereasca pe Andreea cu un colier din perle. Andrei s-a supus, ieri, testului poligraf, in scandalul cu fosta sotie. Andrei Tirdea spera ca Mos Craciun ii va aduce in dar un... "iepuras". Barbatul isi doreste ca de Sarbatori sa se impace cu iubita lui, vedeta Playboy Andreea Mantea. In acest scop, Andrei i-a pregatit brunetei un cadou superb de Craciun: un colier din perle naturale, scrie Libertatea.

Tila Tequila se marita cu o femeie. Tila Tequila s-a logodit cu o reprezentanta a sexului frumos. Si nu cu oricine, ci cu mostenitoarea imperiului Johnson&Johnson, Casey Johnson. Cele doua si-au anuntat logodna, iar Tila nu a ratat ocazia de a se mandri cu inelul cu diamant de 17 carate pe care l-a primit, scrie Click.

Nicoleta si Dumitru Bucsaru au o avere de 80 de milioane de euro. Divortul miliardarului Dumitru Bucsaru - despre care CANCAN a scris, in exclusivitate, in editia de ieri - naste o mare intrebare: si anume cum va fi impartita averea imensa detinuta de cei doi. La acest moment, afacerile lor sunt evaluate la 80 de milioane de euro. Sotii Bucsaru sunt in prezent actionari la mai multe companii din domeniile imobiliarelor si constructiilor. Mai mult, CANCAN a descoperit ca Nicoleta Bucsaru are o parte insemnata si din SC Club Sportiv Unirea Urziceni. Aceasta este firma care finanteaza practic campioana Romaniei la fotbal!

Marina Dina are cei mai «scumpi» sani. Bustul asistentei lui Morar a fost acoperit cu 10.000 $, pentru o prezentare de moda. Marina Dina, frumoasa asistenta a lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai da’ buni", de pe Antena 2, a fost vedeta show-ului TMillion Dollar Sexy Baby", desfasurat joi seara in Club Princess din Capitala, unde a defilat cu sanii acoperiti cu... bani, noteaza Libertatea.

Cristi Tanase e disperat dupa bomba sexy. Paparazzii Cancan au fotografiat modul in care fotbalistul a incercat sa o imbuneze pe apetisanta bruneta dupa scandalul in care au fost implicati impreuna la mijlocul saptamanii. Cristi Tanase are personalitate nu doar pe teren, ci si in afara lui. Desi toata lumea il sfatuieste sa renunte la relatia cu bomba sexy, el risca tot si nu ii refuza acesteia nicio placere. Vineri, dupa ce a terminat antrenamentul cu Steaua, fotbalistul s-a urcat val-vartej in masina sa si a calcat puternic pedala de acceleratie spre apartamentul pe care il are inchiriat in zona Unirii. Graba cu care s-a deplasat Tanase prin traficul infernal din Bucuresti avea o explicatie cat se poate de logica: in fata blocului unde locuieste il astepta iubita, gatita in stilul ei caracteristic, cu blugi mulati si cizme negre trase pana peste genunchi. Dupa ce a ridicat munitia, Tanase a demarat in tromba spre mallul din zona Cotroceni.