Bahmuteanu: "Turcii au dat-o afara pe Laurette". Adriana Bahmuteanu este o sefa exigenta, iar Laurette a clacat luni, la filmarile emisiunii „La sueta cu Bahmu” (Kanal D).

Suparata foc din cauza ca i s-a cerut sa cante in direct, frumoasa mulatra a izbucnit in lacrimi, si-a luat bagajele si a lasat intreaga echipa cu ochii in soare. Dar iata ca gestul ei necugetat nu a ramas netaxat: „Ea nu si-a dat demisia in scris, asa cum se procedeaza. Pentru ca a lipsit de la filmarile emisiunii pentru Revelion, turcii au dat-o afara si vor sa o puna sa plateasca si penalizari", a declarat Bahmu, pentru Click!

Ce nepoata sexy are regele Cioaba! Ana Radu e o tanara care si-a facut debutul ca designer vestimentar recent, in cadrul Bucharest Fashion Week. La doar 27 de ani, are o poveste de viata captivanta, desprinsa parca din telenovele. Conform revistei Star, Ana are origini tiganesti, dar nu unele obisnuite: e de vita nobila, fiind nepoata regelui Cioaba, scrie Libertatea.

Mantea: "Tirdea mi-a platit ratele doar doua luni". Daca pana acum a tolerat intreg scandalul care il avea protagonist pe fostul sau iubit, recent, Mantea s-a hotarat sa rupa tacerea. Timp de un an, cat s-au iubit nebuneste, Andrei Tirdea a locuit in casa Andreei Mantea, din Popesti-Leordeni. La aflarea vestii ca Andrei se lauda pe la prieteni ca el i-ar fi platit, in tot acest timp, ratele lunare de 1.000 de euro, Andreea a sarit ca arsa: „Andrei nu mi-a dat nici un ban cat timp a stat in casa mea. Eu am platit ratele lunar la banca, el ajutandu-ma doar intr-o luna sau doua. Exista si chitante care pot dovedi! Pot spune ca el a mai cumparat ce mai era nevoie prin casa, in perioada in care am stat impreuna", a declarat Andreea Mantea, pentru Click!

Oana Lis, atacata in farmacie! Paparazzii nostri au surprins imagini incredibile intr-o farmacie din Dorobanti, cu doi hoti care incercau sa fure din poseta Oanei Lis. Indivizii n-au reusit sa goleasca geanta sotiei fostului edil, insa, pentru ca autorii tentativei de furt sa fie identificati si trasi la raspundere, Cancan va furniza politiei pozele realizate in timpul incidentului.

Șoferul Voicu: "Moni mi-a oferit salariu dublu ca sa ma intorc!" Mereu increzatoare, pretentioasa si chiar ingamfata. S-a intors insa roata pentru Monica Columbeanu, cel care i-a dat peste nas fiind chiar Voicu, fostul ei sofer. Vedeta a ajuns sa se milogeasca de frumuselul tanar sa-i redevina angajat. Noua luni a suportat Voicu Panzar (23 de ani) pretentiile exagerate si umilintele publice ale „scorpiei de la Izvorani", dupa care a demisionat, devenind manechin cu norma intreaga la Catalin Botezatu. Monica a facut eforturi disperate pentru a-l intoarce pe Voicu din drum. Surprinzator, dar incercarile ei au fost sortite esecului, scrie Click.

Pe el l-a parasit pentru Radu Valcan! Ines Nastasoiu, directoarea de achizitii de la Acasa TV si Pro TV, s-a casatorit in urma cu cativa ani cu Bogdan Nastasoiu, in prezent sales manager la o firma de IT cu sediul in buricul Capitalei. In 2005, familia Nastasoiu s-a marit cu inca un membru, dupa ce Ines a nascut-o pe Rebecca. Nimic nu anunta ceea ce avea sa se intample la finele acestui an. Viata sotilor Nastasoiu parea perfecta, aspect care reiese de altfel si din pozele existente pe contul de hi5 al actualei iubite a lui Radu Valcan, scrie Cancan.

Sanziana: "Am facut sex non-stop si am slabit 7 kg!" Cuplata cu donjuanul George Ciubotaru de trei luni, Sanziana a gasit reteta perfecta pentru a-si tine barbatul acasa. Maestra in arta sexului, voluptuoasa blonda isi innebuneste iubitul cu lenjeria provocatoare, iar partidele repetate de amor i-au adus un mare beneficiu: a dat jos sapte kilograme, scrie Click.

Suri Cruise, pe primul loc in topul celor mai bine imbracati copii de vedete. Suri Cruise, adorabila fetita a celebrilor actori Tom Cruise si Katie Holmes, a fost desemnata ca fiind "cel mai bine imbracat copil al unei vedete". Suri a fost vazuta purtand rochii foarte scumpe si pantofi cu toc, parintii ei semnand contracte cu designeri celebri pentru a-i asigura tinutele fetitei lor. Micuta, in varsta de trei ani, care are o garderoba ce valoreaza peste 2 milioane de lire sterline, i-a surclasat pe copiii lui Beckham, ai Madonnei si chiar ai Angelinei Jolie, scrie Libertatea.