Ana-Maria Prodan, superchef cu 130 de invitati. Ana Maria Prodan a implinit, ieri, 37 de ani si a serbat evenimentul printr-o petrecere de pomina. Si-a adunat prietenii, peste 130, la restaurantul Dolce Vita, din Bucuresti, unde le-a oferit o distractie pe cinste. Petrecerea de la restaurantul Dolce Vita a fost intretinuta de manelistii Adi de la Valcea, Vali Vijelie, Alberto de la Ploiesti, de cantareata Sonia Trifan si trupa Dolls. De partea culinara a chefului s-a ocupat sotul Anei, fotbalistul Laurentiu Reghecampf, care a adus carne de vita argentiniana tocmai din Germania. De asemenea, el a mai pregatit specialitati din piept de rata si pulpe de gasca. Printre cei prezenti la bairam s-au numarat Mihaela Borcea, Oana Roman, impresarii Florin Manea si Cornel Teodorescu, dar si fotbalistii Bogdan Vrajitoarea, Ovidiu Herea si Mircea Bornescu. Integral in Libertatea.

Anamaria Ferentz: ”N-as putea iubi un barbat sarac". Familist, cu caracter puternic, corect, altruist, optimist si dinamic, inalt, amuzant, elegant, romantic si manierat. Iata portretul barbatului ideal, in viziunea Anamariei Ferentz. Presupusa iubita a miliardarului Ion Tiriac a trecut deja printr-o casnicie - cu Marcel Toader, actualul sot al vedetei Kanal D, Gabriela Cristea. Esecul acestui mariaj nu a descurajat-o insa. La 34 de ani, cantareata spune ca inca mai spera sa-l gaseasca pe acel “Fat-Frumos” cu care sa se marite si sa faca trei copii, scrie Libertatea.

Cuplul Jennifer Garner si Ben Affleck terorizat de un bolnav mintal. Un barbat din Pennsylvania i-a speriat foarte tare pe sotii Jennifer Garner si Ben Affleck, dupa ce a aparut la scoala fiicei lor, desi avea ordin de restrictie. Jennifer a facut in noiembrie 2008 o sesizare prin care spunea ca se teme pentru viata familiei ei si doreste protectie, deoarece un barbat o urmareste. Astfel, a reusit sa obtina un ordin de restrictie impotriva lui Steven Burky, in varsta de 37 de ani, iar acesta a fost internat la sectia de psihiatrie. Actrita a povestit ca barbatul o urmarea si ca, la un moment dat, i-a spus " Dumnezeu mi-a dat o viziune ca esti persecutata intr-un mod ce ar putea sa duca la moartea ta, relateaza Libertatea.

S-a gasit perechea Briannei Caradja. Campania Click! prin intermediul careia am incercat sa-i gasim un iubit printesei Brianna Caradja a luat sfarsit. In urma unei selectii extrem de dure, ea l-a ales pe Razvan Dumitrescu. Brianna Caradja si-a ales, in sfarsit, un iubit pe placul ei. Multi barbati s-au inghesuit care mai de care s-o cucereasca pe focoasa printesa prin intermediul Click!, insa numai unul va avea privilegiul de a iesi pana la urma la masa cu ea.

Laurette, prezentare fara sutien. Pudica si zgarcita cu aparitiile nud, Laurette si-a aratat o singura data sanii intr-un pictorial. Joi seara, ea a comis-o din nou, acceptand sa defileze la bustul gol, la o prezentare de moda inedita. Manechinul de ciocolata s-a lasat pe mana designerului Geanina Punkosti care, ajutata de specialistul in machiaj Florin Popa, a transformat-o intr-o moderna Craiasa a zapezii, scrie Click.

Courtney Love a pozat goala. Vaduva rockerului Kurt Cobain, cantareata si actrita Courtney Love, a pozat cu sanii la vedere pentru revista Dazed and Confused. Desi nu este considerata vreo diva, artista demonstreaza totusi ca este o femeie capabila sa starneasca fanteziile barbatilor, chiar si la 45 de ani. In fotografii, Courtney este cat se poate de senzuala si a pozat in voal transparent, prin care i se vad sanii in toata splendoarea lor, scrie Cancan.

Tudor Chirila isi face cumparaturile noaptea. Intre doua concerte si doua iesiri cu prieteni la bere, Tudor Chirila isi face timp si pentru treburile casnice. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe artist la cumparaturi, intr-un supermarket din cartier. Chiar daca era o ora destul de inaintata din noapte, acesta a demonstrat ca niciodata nu e prea tarziu pentru activitatile domestice atata timp cat exista un non-stop in zona. Se pare ca artistul si-a cumparat detergenti si solutii de curatare si nu a trecut cu vederea raionul de bauturi. Pe frigul asta merge de minune o tarie, scrie Cancan.

Madonna a ajuns la cratita. Madonna apare intr-o ipostaza mai putin obisnuita pentru imaginea ei. De la o prezenta glamour din reclamele pentru Louis Vuitton la imaginea de diva sexy si rea din concerte, vedeta a devenit femeie de casa, in noua campanie a casei de moda Dolce&Gabbana. Desi se stie ca in viata de zi cu zi nu se omoara facand mancare, in spotul publicitar diva apare la cratita, in timp ce pregateste o cantitate uriasa de spaghete pe care le si savureaza in fata camerelor de filmat. Ca sa arate cat de gospodina este, Madonna a spalat apoi vasele, fara sa poarte manusi, scrie Cancan.