Lesko il vrea inapoi pe Codin. Informatia conform careia Codin Maticiuc s-a cuplat cu Maria Dinulescu a surprins pe toata lumea. Si aceasta pentru ca relatia lui cu Anna Lesko parea sa revina pe fagasul normal. Desi Codin nu a fost tocmai baiat cuminte cat timp a fost despartit de Anna, interpreta parea ca a trecut fara probleme peste comportamentul barbatului. Nici una dintre fetele care au fost vazute la bratul omului de afaceri, in aceasta perioada, nu reprezenta o amenintare serioasa pentru ea. Pentru Lesko, faptul ca fostul ei iubit s-a cuplat cu actrita Maria Dinulescu a fost, se pare, o lovitura grea, dar cantareata nu s-a descurajat. Din contra, ea a vazut o adevarata provocare in recucerirea lui Codin, scrie Libertatea.

Mutu si-a vandut cafeneaua. Adrian Mutu isi lichideaza afacerile din Romania. Dupa ce clubul Pacha s-a dovedit a fi un esec, decarul Fiorentinei a renuntat si la Parole Cafe Expresso din Pitesti. Mutu deschisese cafeneaua in primavara acestui an, impreuna cu bunii sai prieteni Alin Mihai, Catalin Dumitrache si Dragos Gheorghe. Cumparatorul afacerii lui Mutu a fost nimeni altul decat Rica Neaga, fostul sau coechipier de la FC Arges si de la nationala Romaniei. Conform surselor noastre, actualul jucator al lui Neftchi Baku ar fi platit 60.000 de euro. Integral in Libertatea.

Tantareanu se trateaza cu fete de la pagina 5. Fetele de la Pagina 5, cu care Cristian Tantareanu s-a distrat la petrecerea pe care a organizat-o sambata la “Paradisul Verde”, din Corbeanca, s-au declarat extrem de surprinse de vivacitatea milionarului in varsta de 64 de ani. “E un tip foarte energic pentru varsta lui si nu se vede ca ar avea probleme de sanatate”, spune Maria, angajata a salonului de masaj Relax Day. “Il facem noi bine pe domnul Tantareanu, il asteptam la salon, in caz ca are nevoie sa-i facem un tratament special”, a declarat si Iza, colega Mariei. Integral in Libertatea.

Ovidiu Hasan, "pestele" Monicai Columbeanu. Trimis in judecata in mai multe dosare, cel mai de temut interlop bacauan, Ovidiu Hasan, racola minore si le baga la produs dupa ce le batea si le batjocorea. Una dintre victimele sale a fost si Monica Columbeanu. Conform unor declaratii aflate la dosar si sustinute de un apropiat al Monicai, "Scorpia de la Izvorani" a fost invatata sa faca bani prestand la bara. In 2003, in timp ce era disputata de alti doi lideri ai clanurilor tiganesti, Moni s-a refugiat in bratele temutului Ovidiu Hasan, patron pe atunci al unui night-club, scrie Click.

Zavoranca vrea sa demisioneze de la OTV. Sotia lui Pepe nu rezista prea mult intr-un loc de munca. A plecat cu scandal de la Acasa TV, dar si de la Kanal D, iar acum se afla din nou pe picior de plecare, de la OTV. Gurile rele sustin ca Oana s-a certat la cutite, din cauza banilor, cu producatoarea emisiunii „Judecata de apoi". Vedeta a refuzat sa mai filmeze farse pentru emisiune, ba chiar are de gand sa renunte definitiv la acest proiect. Conform unor surse din interiorul televiziunii, vedeta a descoperit ca Monica Mihai, patroana Mamitzu Productions, ar fi cerut 8.000 de euro pentru o singura editie, motivand ca la atat s-ar ridica costurile de productie, scrie Click.

Marina Dina "imparte" barbati cu Daniela Crudu. Blonda de la Rai, a fost cucerita de Daniela Crudu, pe care a intalnit-o la o prezentare de moda, unde amandoua trebuiau sa urce pe podium. Prietenia lor s-a consolidat insa de anul trecut, cand bruneta a capatat si statutul de confidenta a asistentei lui Mihai Morar. Am foarte mare incredere in Daniela. Ea stie despre mine multe lucruri, pe care putine persoane le stiu. Ne sfatuim cand e cazul. Discut cu ea tot felul de lucruri, inclusiv despre viata mea personala, a povestit Marina Dina intr-un cerc de prieteni. Integral in Cancan.

Dana Savuica renunta la dieta de sarbatori. Dupa ce intregul an si-a calculat caloriile si a avut grija de silueta sa ca de ochii din cap, fostul manechin se pregateste sa intre intr-o perioada de rasfat culinar. Carne, carnati, sorici, jumari, sarmalute si caltabosi. Cam asa arata meniul Danei Savuica in perioada vacantei de iarna, intre Craciun si Boboteaza. Bombe calorice ar spune cei avizati, insa, nu si fostul model care a ajuns sa-si cunoasca foarte bine metabolismul si sa-l regleze din mers, chiar si atunci cand se rasfata cu carne pastrata in straturi de untura, in garnite, scrie Cancan.

Andreea Mantea a facut un om de zapada pe marginea strazii. Andreea Mantea a gasit solutia pentru a combate stresul in trafic. Blocata cu masina pe o strada din Capitala, bruneta a refuzat sa se enerveze privind cu insistenta ceasul si numarand minutele care treceau lent fara sa aduca niciun progres in deplasare si a coborat pentru a face un om de zapada. La final, rezultatul a fost decorat cu cordeluta cu urechi din dotare si fotografiat pentru galeria de amintiri, scrie Cancan.