Delia, iubitul tau s-a intalnit iar cu amanta! Florin Moldoveanu, iubitul Deliei, sustine sus si tare ca nici macar nu o cunoaste pe Andreea Tivadar, femeia care se jura ca a iesit in oras impreuna cu el. Iata insa ca sambata, cei doi au stat la aceeasi masa in clubul Bamboo. Delia a trecut cu vederea, in urma cu o luna, escapadele amoroase ale nestatornicului ei iubit, Florin Moldoveanu, scrie Click.

"Ciorchineii" lui 2009. Iata pitipoancele care au ajuns vedete anul acesta! Mai incrancenata decat lupta pentru prima putere in stat, la ani lumina de criza economica sfidata cu Vuittonul pe mana si fruntasa in topul actiunilor de interes national, depasind ca importanta chiar si marea realizare nationala, autostrada Ardealului, a fost, in 2009, lupta pentru aparitia pe prima pagina a ziarelor. La fel de veche ca si prima meserie din lume sau chiar mana in mana cu aceasta, celebritatea a atins anul acesta culmea penibilului. Parca niciodata nu au rasarit atat de multi “ciorchinei” dornici de afirmare, parca niciodata sexul nu a fost subiectul de maxima importanta din tabloide si totodata cel care a propulsat in showbiz o serie de pitipoance cu creierul pe bigudiuri, scrie Gardianul.

Rihanna, cu sanii la vedere in noul videoclip. Solista de 21 de ani apare in niste ipostaze nu prea cuminti in noul ei videoclip, “Hard”. Cantareata R&B pare sa aiba pieptul acoperit cu un material transparent pe care este lipita, in dreptul sfarcurilor, banda adeziva. Desi poarta o jacheta militara, Rihanna pare sa fi uitat complet sa o incheie, dar a omis totodata sa isi puna si pantaloni, scrie Click.

Julia Roberts este gravida la 42 de ani. Una dintre cele mai de succes si mai apreciate actrite de la Hollywood, Julia Roberts, se pregateste sa devina din nou mamica, pentru a patra oara, la 42 de ani. Vedeta, care a cunoscut faima internationala dupa ce a jucat in filmul Pretty Woman, este insarcinata in luna a treia si urmeaza sa nasca in vara anului viitor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al divei, Marcy Engelmann, intr-un moment in care se specula ca Julia ar avea probleme in casnicie cu sotul ei, operatorul Danny Moder, in varsta de 40 de ani, scrie Cancan.

Mantea: "Am slabit 7 kg din cauza lui Tirdea!" Desi pare ca a trecut cu bine peste separarea de Andrei Tirdea, suferinta s-a rasfrant din plin asupra siluetei vedetei, care, in numai cateva saptamani, a dat jos sapte kilograme: „De la 53 am ajuns la 46 de kilograme. Nu mai imi vine nici o haina. Efortul de la „Dansez pentru tine" si supararea si-au spus cuvantul. Nu stiu ce mi s-a intamplat, ca eu mananc foarte mult, dar pur si simplu, am slabit fara sa vreau", a declarat Andreea, pentru Click!

S-a stins fosta iubita a lui Tiriac. Victorita Dumitrescu, fosta mare glorie a Romaniei si a handbalului mondial, care in tinerete s-a iubit timp de un an cu Ion Țiriac, abia isi ducea zilele. Pana in iulie, ea a fost internata intr-un camin de batrani, din cauza mai multor afectiuni. A insistat sa se intoarca acasa, unde locuia singura, intr-o saracie lucie. Ii mai purtau de grija o sora mai mica, Alexandra Anghel, si Tatiana Popescu, prietena din copilarie, scrie Libertatea.

Puya si Alex au lansat un videoclip porno. Puya l-a convins pe Alex sa lanseze impreuna o piesa destinata petrecerilor dezmatate. Numele acesteia este unul extrem de concludent, Sus pe bar, iar videoclipul este pe masura. Scenele incendiare in care trei fete bete-bete isi fac de cap una cu alta sunt cu desavarsire nepotrivite pentru cei sub 18 ani. Puya a declarat ca nu isi doreste ca videoclipul piesei sa apara la televizor, de aceea a si dus la extrem scenele extrem de sexy, scrie Cancan.

Ramona si Gabi s-au combinat la manastire. A avut cateva idile esuate, dar, de jumatate de an, Ramona Gabor este in culmea fericirii alaturi de Gabi Badalau. Daca, inainte, vedeta obisnuia sa se cupleze prin cluburi, iata ca primul sarut dintre ea si Gabi s-a consumat la manastire. Nici prin gand nu-i trecea Ramonei Gabor anul trecut, pe vremea aceasta, ca va ajunge sa se laude cu o relatie serioasa, ce dureaza de mai bine de sase luni, scrie Click.

Paris Hilton doarme cu un porc in pat. Paris Hilton si iubitul ei Doug Reinhardt impart patul cu un porc. Princess Pigelette, asa cum si-a botezat milionara micul purcelus, si-a facut un obicei din a sta in mijlocul patului."Cand eu si Doug stam lungiti si ne uitam la vreun film, ea sta acolo intre noi. Este o scumpete mica si o iubesc mult", a declarat Paris. Se pare ca blonda s-a hotarat sa-si ia un purcel dupa ce a vazut unul la fratele ei si s-a indragostit de el, scrie Libertatea.

Autostrada, Mircea Badea si penele. Cum sa avem 20.000 de km de autostrada. Iesirea lui Mircea Badea gol si "cu pene la fund" in fata Palatului Victoria, la -7 grade, pentru a onora cei 40 de km de autostrada inaugurati de Boc si Videanu a starnit imaginatia si hazul pe mai toate site-urile care au postat filmuletul. Cum putem avea avea mii de km de autostrada? Pai simplu spun carcotasii: urmand regula de 3 simpla, daca a iesit 1 persona pt 40 km de autostrada… daca ne strangem vreo 5.000 goi si cu pene la fund poate vor face guvernantii nostri iubiti 20 000 km de autostrada, scrie AutoDigest.ro

Beyonce a desenat un ren in farfurie. Beyonce are calitati ascunse. In afara de talentul deja recunoscut la cantat si dansat, artista le are si cu desenul. Dovada in acest sens sta opera de arta pe care cantareata a improvizat-o in farfurie, la finalul unei cine copioase la restaurantul Marea din New York. Cantareata a profitat de minutele in care astepta nota pentru a picta in farfurie cu mustar si ketchup. Rezultatul a fost un ren verzuliu cu coarne rosii, pe care angajatii restaurantului s-au grabit sa il fotografieze, scrie Cancan.