Jessica Simpson, cu o lumanare aprinsa in ureche. Uneori, actiunile vedetelor sunt greu de explicat, unele fiind mai bizare decat altele. Jessica Simpson a postat un filmulet pe pagina ei de Twitter, in care isi pune o lumanare aprinsa in ureche. E vizibil ca nu se simte tocmai comfortabil, intrucat ea poate fi vazuta tipand si razand, in timp ce-si tine lumanarea in ureche. Vedeta a fost sfatuita de hairstilistul ei, Ken Paves, sa tina o lumanare aprinsa in ureche, pentru a elimina ceara, scrie Click.

Asa arata Marilyn Manson fara machiaj. Rockerul american Marilyn Manson, in varsta de 40 de ani, a ales sa isi petreaca sarbatorile de iarna la Paris, in compania iubitei lui, modelul Evan Rachel Wood. Paparazzii au reusit sa-l surprinda pe acesta pe strada fara machiaj, cu chipul lui de zi cu zi. Artistul a renunțat la fard in incercarea de a nu fi recunoscut și asaltat de fani, lucru care, in mare parte, i-a reușit, scrie Cancan.

Un amic al lui Codin, despre Lesko: "Minte! Nu a cerut-o de sotie". Anna Lesko sustine ca despartirea ei de Codin Maticiuc a fost cauzata de faptul ca acesta a cerut-o in casatorie. Apropiati ai playboy-ului de Dorobanti sustin insa contrariul: Codin nu i-a cerut mana cantaretei niciodata, scrie Libertatea.

George: "Fac sex cu Daniela Györfi foarte des!" Adio, dar raman cu tine. Daniela Györfi si George Tal s-au despartit de aproape un an, iar acum sunt protagonistii unei relatii moderne, bazate pe sex, fara alte angajamente. Se pare ca impacarea oficiala se apropie, caci ambii isi doresc cu ardoare sa devina parinti, scrie Click.

Anda Adam are piesa pentru Eurovision 2010. Anda Adam se pregateste pentru faza nationala a competitiei in speranta ca ea va fi cea care va reprezenta Romania la Eurovision 2010. Ca sa nu aiba niciun fel de surprize in februarie cand vor incepe preselectiile, cantareata a inregistrat deja piesa cu care se va prezenta in fata juriului, scrie Cancan.

Angelina Jolie: ”Fidelitatea nu este esentiala intr-o relatie”. Frumoasa actrita Angelina Jolie, care creste sase copii cu Brad Pitt, unul dintre cei mai sexy barbati din lume, a marturisit ca nu crede ca fidelitatea este esentiala intr-o relatie. Controversata vedeta este de parere ca o "relatie deschisa" poate functiona la fel de bine ca una monogama, atat timp cat ambii parteneri sunt de acord cu acest lucru, scrie Libertatea.

Printul William a dormit in strada. In loc sa fie rege pentru o zi, printul William a devenit un om al strazii, pentru o noapte. El a marturisit ca saptamana trecuta a petrecut o noapte in frig, pe o strada din centrul Londrei, in speranta ca va reusi sa atraga atentia asupra tinerilor fara adapost. "Sper ca prin gestul meu sa pot ajuta cele mai vulnerabile persoane de pe strazile Londrei", a declarat William, potrivit Click.

Amy Winehouse a batut un director de teatru. Artista a facut circ la spectacolul "Cenusareasa", in care juca si starul hollywoodian Mickey Rourke si care a fost pus in scena la teatrul Milton Keynes din oraselul Buckinghamshire. Artista, care se pare ca era drogata, s-a ridicat brusc in timpul spectacolului si a inceput sa umble printre randuri, deranjandu-i pe ceilalti spectatori aflati in sala. Cand i s-a atras atentia sa stea linistita la locul ei, Amy parca a vazut negru in fata ochilor si a inceput sa urle si sa injure. Angajatii teatrului s-au grabit sa intervina, in incercarea de a o calma pe cantareata, insa fara succes, aceasta lovindu-i cu pumnii si picioarele, scrie Cancan.