Din ianuarie o vom vedea pe Natalia Mateut pe sticla. Visul Nataliei, fata care prezinta clasamentul Ligii I in Libertatea, s-a indeplinit: incepand de luna viitoare, Naty va fi prezentatoarea rubricii Frumoasa Natalia Mateut a devenit un model ravnit atat de designeri, cat si de revistele pentru barbati. foto: Marius Baraganmeteo din cadrul matinalului de la B1, “710”. Asta dupa ce a dovedit ca are succes pe podiumurile de prezentare, dar si in paginile revistelor pentru barbati, scrie Libertatea.

Au «fugit» din tara ca sa faca bani din cantari. Sarbatorile sunt un bun prilej pentru ca artistii sa-si mai umple buzunarele, iar cei mai norocosi au pus mana pe contracte in strainatate, care le aduc venituri considerabile. Traistariu, Morandi, Akcent, Inna si Andreea Balan canta de Revelion pentru straini si vor veni acasa mai bogati cu zeci de mii de euro. Criza financiara a afectat puternic showbiz-ul romanesc, spectacolele s-au imputinat, tarifele au scazut, iar solistii au apelat la un arsenal de artificii de imagine pentru a-si umple agendele, noteaza Click.

Iubitul a lasat-o fara brad. Asistenta lui Razvan si Dani a fost dezamagita de iubitul ei, Bogdan Defta, chiar in seara de 24 decembrie, cand acesta s-a intors acasa fara brad. Daniela Crudu si-a iesit din fire, cand si-a dat seama ca nu are ce brad sa impodobeasca, mai ales ca renuntase de bunavoie sa participe la acest ritual in familia ei. Pana la urma, Daniela l-a inteles pe Bogdan ca nu a avut timp sa cumpere brad. El a avut multe lucruri de rezolvat in acea zi si i-a scapat din vedere acest amanunt, ne-a declarat o persoana din anturajul vedetei, noteaza Cancan.

Hanescu si Cirstea joaca in premiera la dublu mixt. Perlele tenisului romanesc la masculin si feminin, Victor Hanescu (28 de ani), respectiv Sorana Cirstea (19 ani), isi unesc fortele pentru intaia mare competitie din 2010. Incepand din 2 ianuarie, la Perth, in Australia, cei doi vor reprezenta Romania in Cupa Hopman. Singura competitie mixta pe natiuni din tenisul mondial reuneste la Antipozi mari vedete ale circuitului masculin si feminin, printre care fostul lider mondial Lleyton Hewitt si britanicul Andy Murray. La Perth, Romania vine cu cele mai valoroase rachete ale momentului: Victor Hanescu (48 ATP) si Sorana Cirstea (45 WTA), scrie Libertatea.

Costi Ionita, furnizor de femei pentru Shaggy. Lui Shaggy i-au cazut cu tronc doua din blondele lui Costi. Artistul a pus ochii pe Andrea dupa ce, in vara, a incercat sa o cucereasca pe Issa, fosta iubita a constanteanului. Intre Costi Ionita si Shaggy s-a legat o stransa prietenie odata cu parafarea colaborarii muzicale inedite intre cei doi si Bob Sinclar, un proiect muzical care va fi difuzat in 150 de tari prin intermediul Universal Music International. Se pare insa ca nu doar partea profesionala ii leaga pe cei doi, ci si gustul pentru acelasi gen de femei. Altfel nu se explica de ce, intr-un singur an, Shaggy a pus ochii pe doua dintre blondele lansate de-a lungul vremii de constantean - Issa si Andrea, scrie Cancan.

Mary J. Blige si-a palmuit sotul pentru ca flirta cu o chelnerita. Cantareata Mary J. Blige si-a lovit sotul, producatorul Kendu Isaacs, dupa ce acesta flirta chiar in fata sa cu o chelnerita in timpul unei petreceri care a avut loc saptamana trecuta. "Au ajuns fata in fata si Mary l-a lovit peste fata pe Isaacs pana ca cineva sa aiba timp sa ii desparta. Dupa aceea a strigat "O sa imi strici seara!", a declarat un martor al incidentului, noteaza Libertatea.

Dragos Bucur: «Filmam cu pompa de insulina pe mine». Un actor genial, un tata model, un sot iubitor si, pe deasupra, un diabetic de succes. Aceasta e viata lui Dragos Bucur, povestita chiar de el, cu mult umor, pe site-ul personal, amdiabet.com. „Sa nu va fie frica de diabet. E bine sa nu-l ai, dar sa nu il ai, trebuie sa fii un nimeni", spune Johnny Raducanu. Cu aceste vorbe celebre isi incepe si Dragos Bucur istorisirile pe blog, un loc de terapie virtuala pentru cei care au aceeasi problema si carora actorul le povesteste, cu rabdare, cum decurge viata de la o insulina la alta, scrie Click.