Cum vor arata vedetele de la Hollywood in 2020. Timpul sterge tot! Dar nu si ridurile. Dimpotriva! Desi avem impresia ca trecerea anilor ne afecteaza numai pe noi, nu si pe vedetele de la Hollywood, zece ani fac diferenta pe chipurile lor.Noptile pierdute cu petreceri, premierele de film, viata de familie si presiunea faimei isi vor pune amprenta pe aspectul aparent perfect al celebritatilor de peste ocean, scrie cotidianul britanic "Daily Mail", citat de Click.

Betiile de pomina ale vedetelor. Ca multi dintre semenii nostri, si unele vedete sarbatoresc in stil mare noaptea dintre ani, udand-o din belsug cu bautura. Evident, excesul de alcool s-a soldat cu multa euforie si cu multe momente penibile, paguboase sau chiar periculoase. Scapate cu bine din experientele extreme, vedetele se amuza cand isi amintesc ce nebunii au facut si sustin, unele dintre ele cel putin, ca au tras invatamintele necesare si acum beau cu masura. Cosmina Pasarin nu o sa uite niciodata cea mai crunta betie din viata ei. Chiar daca s-a intamplat cu ani in urma, cand era la liceu, a fost o experienta cumplita, scrie Cancan.

Teo, te-a parasit Dom’ Profesor? Teo Trandafir n-a recunoscut niciodata ca, pret de cativa ani, a locuit cu un fost coleg de filmari, poreclit, datorita chipului sau serios, Dom' Profesor.Cu el a fost surprinsa de paparazzi la cumparaturi, el a fost cel care a dus-o pe Maia, fetita lui Teo, la doctor in urma cu cateva luni. Acum, Teo vorbeste pe blogul sau despre o despartire dureroasa de barbatul iubit, scrie Click.

Vedetele cu fite au sfidat criza in acest an. Pentru multe vedete de pe la noi, 2009 nu a fost un an de criza financiara. Asa ca nu s-au uitat la bani atunci cand si-au dorit fie o casa, fie o masina. Insa unele au cheltuit bani frumosi pentru si pe animale de companie sau chiar pentru achizitionarea unui club.Mihai Traistariu isi face casa pe malul marii. A platit 40.000 euro pentru un teren, achitand cash. Cantaretul si-a cumparat, recent, doua parcele de cate 500 mp, chiar de unde incepe plaja, distanta pana la apa fiind de 80 de metri. Zona e una linistita, langa tabara Navodari, detinatorul terenului fiind, pana de curand, o societate patronata de Consiliul Local Navodari, scrie Libertatea.

Andreea Mantea s-a refugiat in bratele altui barbat. Andreea Mantea a pastrat legatura cu partenerul ei de la emisiunea Dansez pentru tine, vizitandu-l pe acesta la Piatra Neamt cu ocazia Craciunului. Bruneta a petrecut in Moldova cateva zile de vis, avand parte de multa zapada si de un peisaj desprins din basme, menit parca sa o consoleze dupa despartirea de Andrei Tardea. In plus, Andreea a avut ocazia sa se plimbe cu sania trasa de cai, un lucru neobisnuit pentru cei care traiesc in aglomeratia marilor orase, scrie Cancan.

S-au cuplat ca sa nu fie singuri de Revelion! Ramase fara parteneri in ajun de Sarbatori, vedetele s-au grabit sa se cupleze, ca sa nu se trezeasca singure, de Revelion. In timp ce Anna Lesko si Alina Crisan s-au intors la fostii, Raluca Lazarut si Codin Maticiuc au fost mai norocosi si traiesc fiorii de la inceputul unor povesti de dragoste, scrie Click.

Federline pozeaza nud pentru femei. Fostul sot al cantaretei Britney Spears, dansatorul Kevin Federline, a gasit o metoda ingenioasa de a-si face publicitate si de a castiga si ceva bani in plus. Profitand de faptul ca a slabit foarte mult in ultima vreme, Federline s-a gandit sa realizeze un pictorial nud pentru cititoarele revistei Playgirl, scrie Cancan.

Femeile au decis: Kate Winslet are corpul perfect. S-ar fi crezut ca femeil adora vedetele subtiri, cu alura de umbra, care poarta marimi incredibil de mici la rochii si la blugi. Ei bine, britanicele nu sutn de acord. In urma unui studiu realizat recent, acestea au votat-o pe Kate Winslet, drept femeia care are corpul perfect. Nu e slaba, ba chiar ai putea spune ca ar putea sa dea jos cateva kilograme, dar e frumoasa, pare sanatoasa si nu da doi bani pe ce spun cei din jurul ei despre modul in care arata, scrie Libertatea.