Guta, spaima animalelor. In goana pentru audienta, in noaptea de Anul Nou, vedetele au cam sarit calul. Un exemplu concludent: programul de Revelion de la Antena 1, a carui gazda a fost Dan Negru. Protagonisti: Nicolae Guta si cateva biete animale si pasari. O astfel de scena a fost difuzata in noaptea dintre ani, de postul de televiziune Antena 1. In cadrul unei minipiese de teatru, cu Adrian Minune si cu Nicolae Guta in rolurile lui Romeo si cel al Julietei, realizatorii s-au gandit ca scena balconului ar avea si mai mult dramatism daca la ea ar participa si cateva animale si pasari. Cititi mai mult in Libertatea.

Andreea Spataru, inlocuita cu un transsexual. In ciuda faptului ca ziarele au dat ca sigura prezenta Andreei Spataru in cadrul colectiei pe care make-up artistul Adrian Pescariu a realizat-o pentru Revelion, blonda nu si-a mai facut aparitia la eveniment, in noaptea dintre ani. Chiar si asa, petrecaretii din clubul bucurestean Princess nu au ramas dezamagiti, pentru ca locul Andreei a fost luat de un... transsexual. Bruneta Alexandra nu a avut nici un fel de complex cand a prezentat lenjerie intima, aparitia sa fiind rasplatita cu aplauze de cei prezenti. Integral in Libertatea.

Lady GaGa, plina de sange de Revelion. Dupa ce a socat in spectacolele pe care le sustine Lady Gaga a ajuns in culise plina de sange, in urma ranilor cu care s-ar fi ales, se pare, dupa ce a lesinat pe scena. Paparazzii au fost imediat pe faza, imortalizand momentul in care cantareata e sprijinita de un bodyguard. Prin aparitiile ei desprinse parca din filmele de groaza, cantareata americana Lady Gaga a fost protagonista unui incident infricosator, petrecut in timpul unui concert, in noaptea dintre ani, si comentat de presa din intreaga lume. In timpul unui concert sustinut de Revelion, la Miami, artista a lesinat, fiind scoasa pe brate de dansatori. Se pare ca Lady Gaga (23 de ani) s-a prabusit pe scena si, in acest timp, s-ar fi ranit la gat, iar sangele ar fi inceput sa siroiasca pe corp, scrie Libertatea.

Andreea Mantea s-a cuplat cu un miliardar. O luna i-a luat Andreei Mantea sa-l dea uitarii pe fostul ei iubit, Andrei Tirdea. Click! a aflat ca voluptuoasa bruneta s-a refugiat in bratele ravnitului afacerist Rani Adamescu, alaturi de care a si sarbatorit Revelionul, la Poiana Brasov. Frumoasa, celebra si disponibila, Andreea Mantea starneste pasiuni nebune in mintea multor celibatari autohtoni, care spera sa reuseasca sa o cucereasca.

Anna Lesko e campioana incasarilor de Revelion. Muncesc intr-o noapte cat altii intr-o saptamana, dar efortul le e rasplatit pe masura. Dupa cantarile de Revelion, artistii isi pot agata microfoanele in cui pentru o perioada, caci si-au sporit conturile considerabil. Ca in fiecare an, cele mai cautate pe 31 decembrie sunt solistele, bune si la propriu, si la figurat. Show, dans, sani, fundulete obraznice, zambete seducatoare si priviri galese. Acestea sunt ingredientele unui concert reusit pentru organizatori si rentabil pentru cantarete, fapt dovedit si la finele acestui an. Nici la capitolul castiguri nu mai sunt surprize, Lesko si Banica fiind cei mai solicitati, dar si cei mai productivi. Integral in Click.

Tanase a batut-o pe bomba sexy de Revelion. Fotbalistul si bomba sexy au decis sa petreaca ultima noapte din anul trecut in clubul Office din Predeal. Intrarea in 2010 i-a gasit sarutandu-se tandru si ciocnind un pahar de sampanie, astfel incat nimeni nu anticipa cearta crunta ce a urmat intre cei doi. Conform unor martori oculari, la cateva ore dupa miezul noptii, fotbalistul Stelei a vrut sa se retraga la odihna, spunandu-i iubitei ca nu mai vrea sa exagereze cu viata de noapte. Decizia sa nu a fost insa pe placul apetisantei brunete, care a vrut sa ramana in continuare in club, alaturi de o verisoara de-a sa. Enervat peste masura de tonul folosit de iubita sa, dar si de faptul ca aceasta ar fi fost dispusa sa petreaca fara el in discoteca, Cristi Tanase i-a tras o palma sanatoasa bombei sexy, starnind rumoare in jur, scrie Cancan.

Eminem, ajutat de Elton John sa isi invinga dependenta de droguri. Rapperul american are un sprijin de nadejde in tentativa sa de a sta departe de droguri si medicamente. Persoana care l-a ajutat foarte mult sa ramana "curat" a fost Elton John. Artistul britanic l-a incurajat pe Eminem in ultimele 18 luni, iar acesta si-a invins dependenta. Pe numele sau adevarat Marshall Mathers, rapper-ul lua calmante si metadona, si a fost la un pas sa isi piarda viata in urma unei supradoze, scrie Cancan.

Jennifer Aniston l-a scos din minti pe Brad Pitt. Potrivit unor apropiati ai blondei, aceasta s-a saturat pana peste cap sa fie asediata de Brad Pitt cu zeci de mesaje, asa ca a hotarat sa rupa orice legatura cu acesta. "Brad este nefericit alaturi de Angelina si este disperat sa ia legatura cu Jennifer. Are nevoie de ea. Are nevoie de un umar pe care sa planga, numai ca Jennifer nu mai vrea sa stie nimic despre el si crede ca incercarile lui de a parea fericit alaturi de Jolie sunt de-a dreptul patetice", a declarat sub protectia anonimatului un amic al lui Aniston, scrie Cancan.