Mandruta, prins cu amanta! Prezentatorul principalului jurnal de stiri de la Antena 1 a calcat stramb si a fost prins. Lucian Mandruta are o aventura cu o blonda. Primele fotografii care demonstreaza acest lucru au fost realizate pe 23 noiembrie, anul trecut. Paparazzii Ciao! i-au surprins pe cei doi la o benzinarie, de unde, dupa ce s-au aprovizionat cu suc si tigari, au pornit catre Ploiesti in cautarea unui loc ferit in care sa se poata bucura linistiti unul de compania celuilalt. Din motive numai de ei cunoscute, cei doi au facut cale intoarsa, iar escapada lor a avut finalitate pe 15 decembrie, scrie Cancan.

Raduleasca este geloasa pe Plugaru? Revista Star sustine in cel mai recent numar ca increderea nu si-a facut inca loc in povestea de iubire dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil. Mai exact, se pare ca diva ar fi geloasa pe frumusetea si prospetimea Alinei Plugaru, pe care o banuieste de o apropiere suspecta de Dani, scrie Libertatea.

Marina Dina a vrut sa se sinucida pentru fostul iubit. Despartirea a fost una furtunoasa, Marina fiind cea care i-a dat papucii lui Ciprian, dupa ce a aflat ca acesta o insala cu o buna prietena a ei. Surse din cercul de prieteni ai apetisantei blondine au marturisit pentru Click! ca, anul trecut, Marina le-a spus ca ar avea ganduri de suicid, deoarece nu se poate obisnui cu ideea ca Ciprian nu mai face parte din viata sa.

Iubita lui Silvius Prigoana face videochat pentru 1.700 de lei pe luna. Desi este o fata educata si inteligenta, studenta la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Daniela (20 de ani) a ales un mod mai putin ortodox de a se intretine. Din vara, ea s-a angajat cu jumatate de norma, mai exact patru ore pe zi, la un videochat, unde, potrivit unor surse din anturajul ei, castiga in jur de 1.700 de lei pe luna. Constienta ca ocupatia sa nu-i va aduce prea multa popularitate in randul prietenilor, ba, dimpotriva, ar putea deveni un subiect de barfa spumos, Daniela le-a ascuns colaborarea pe care o are la site-ul erotic, scrie Cancan.

Actrita Jessica Alba este considerata femeia perfecta. Actrita Jessica Alba este femeia perfecta. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta din Canada, in urma unui studiu realizat la Universitatea de Toronto. Dupa mai multe calcule, expertii au observat ca frumusetea poate fi masurata, fiind data de doua variabile. Este vorba despre distanta dintre ochi, care trebuie sa fie egala cu 46% din latimea fetei, si de distanta dintre ochi si gura, care trebuie sa masoare 36% din lungimea fetei. Si, conform savantilor, focoasa bruneta e singura care detine proportiile ideale, scrie Libertatea.

Mantea, te vezi cu Rani ca sa-l faci gelos pe Tirdea? Andreea Mantea stie ca, de cand este singura, a devenit tinta multor barbati care o privesc ca pe un trofeu. „Stiu ca sunt multi cei care ma cauta acum pentru ca isi doresc publicitate. Isi dau seama ca pot avea multe de castigat daca apar impreuna cu mine, in poze", a declarat vedeta, pentru Click! Andreea Mantea isi doreste sa impuste doi iepuri deodata. Potrivit apropiatilor ei, se pare ca vedeta a acceptat avansurile lui Rani Adamescu pentru a-l face gelos pe fostul iubit, Andrei Tirdea, si in speranta ca miliardarul o va ajuta sa revina pe micul ecran, scrie Click.

Andreea Balan, hartuita de un licean. O saptamana jumatate, atat a durat calvarul Andreei Balan cu un barbat din Fagaras. Dupa ce a aflat numarul de telefon al cantaretei, asa-zisul fan a innebunit-o cu apeluri si mesaje in care ii cerea sa devina iubita lui, sau, dimpotriva, o jignea ca la usa cortului. Daca initial baiatul, un elev in clasa a XI-a la un liceu din Fagaras, pe nume Dragomir, a fost pasnic si dialogul dintre el si Andreea Balan s-a limitat la cererea unui CD cu ultimul ei album, ulterior lucrurile au degenerat, scrie Cancan.

David Beckham nu a fost acceptat in serialul “The Simpsons”. Mijlocasul David Beckham nu a fost considerat suficient de celebru pentru a aparea in serialul animat "The Simpsons", producatorii refuzandu-i fotbalistului britanic aparitia in propriul rol, informeaza cotidianul britanic The Independent, in editia online.Desi considerat de multi o imagine simbolica, consacrata de numeroasele campanii de marketing ale caror ambasador a fost, Beckham nu a fost transformat intr-o "fata galbena" animata, alaturi de Bart si Homer, pentru ca producatorii cunoscutului serial tv de animatie au considerat ca nu este suficient de celebru in Statele Unite, scrie Libertatea.

Rihanna este femeia lui Kemp. Rihanna este iubita unui jucator de baseball de la echipa LA Dodger. El se numeste Matt Kemp si este cel care ii panseaza inima ranita cantaretei. Cantareata s-a apropriat mult de sportiv dupa ce a petrecut cu el un weekend in Mexic, scrie Click.