Cosmina Pasarin: "In materie de sex, am ajuns la maturitate". Sa stai la o cafea cu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc este o adevarata placere. M-am intalnit cu Cosmina Pasarin la o cafenea din centrul Bucurestiului, iar discutia cu fosta vedeta Playboy s-a legat de parca ne-am fi cunoscut de o viata. Am abordat diferite subiecte, de la prima ei experienta sexuala, la statutul de vedeta si pana la calitatile barbatului pe care si l-ar dori alaturi de ea, scrie Libertatea.

Marina Dina, agatata la pachet cu Daniela Crudu. Au primit trandafiri rosii de la un admirator secret. Blonda si bruneta si-au facut de cap o noapte intreaga. Cele doua au fost nedespartite - au dansat impreuna, s-au mangaiat si s-au imbratisat inflacarand imaginatia barbatilor din jurul lor. A fost nevoie doar de cateva pahare, whisky si sampanie, spun martorii, pentru ca Marina Dina si Daniela Crudu, cele mai cunoscute asistente din televiziunea autohtona, sa se dezlantuie. Weekendul trecut, cele doua au decis sa profite de ultimele zile de vacanta si sa se distreze "ca fetele" intr-un cunoscut club bucurestean. S-au imbracat frumos, s-au coafat si, la putin timp dupa miezul noptii, si-au facut aparitia in ringul de dans. Singure. Ca si cand nu ar fi fost decat ele in club, Marina si Daniela au facut un adevarat show erotic spre disperarea barbatilor aflati acolo, noteaza Cancan.

Bataie in Clubul Bamboo intre Cristea si gasca lui Alin Cocos! Alin Cocos (22 de ani), fiul vitreg al Elenei Udrea, a petrecut sambata seara la Bamboo alaturi de iubita lui si de cativa prieteni apropiati. La o masa alaturata, doi fotbalisti, dinamovistul Adrian Cristea (26 de ani) si Alin Stoica (30 de ani), se distrau si ei. Dar ceea ce ar fi trebuit sa fie o seara linistita s-a transformat intr-un adevarat dezastru, presarat cu lupte desprinse parca din K1, sustin martori ai evenimentelor, noteaza Libertatea.

Bahmuteanca, prietena cu iubita lui Honorius. Iubita lui Honorius Prigoana a savurat, ieri, o cafea, pe Dorobanti, in compania viitoarei sale "soacre". Apoi si-a innoit garderoba cu o rochie. Sotia lui Silviu Prigoana a iesit ieri dupa-amiaza in oras impreuna cu prietena lui Honorius, care sta in America, dar a venit in Romania in vacanta de iarna. Adriana Bahmuteanu a ras, a glumit si s-a simtit bine alaturi de Corina, fata care traieste acum o poveste de dragoste cu Honorius, dupa ce a fost casatorita cu un alt barbat, in SUA. In semn de prietenie, vedeta de la Kanal D i-a daruit Corinei un inel sub forma de gargarita, pe care tanara il poarta cu mare drag pe deget. Insotita de viitoarea "soacra", Corina s-a dus, dupa ce a terminat cafeaua, pana la bancomatul de vizavi, a scos cateva bancnote si a achitat, in plina strada, o rochie adusa de o vanzatoare, noteaza Cancan.

Andreea Tonciu, tinuta sub cheie de Mitea! Viata Andreei Tonciu s-a schimbat radical de cand se iubeste cu Nicolae Mitea. Bruneta a spus „Adio!" dezmatului din cluburi, aparitiilor tv si chiar iesirilor cu prietenele, tot universul ei limitandu-se la fotbalistul dinamovist. Totusi exista cateva voci, care sustin ca gelozia lui Mitea a mers atat de departe, incat a lovit-o pe Andreea. Contactata de Click!, Andreea a recunoscut ca fotbalistul nu o mai lasa sa „fie vedeta", scrie Click.

Lesko le-a cantat milionarilor de ziua ei. Anna Lesko a fost tratata regeste de milionarii adunati, weekendul trecut, la vanatoarea de la Balc. Punctul culminant a fost cand invitatii lui Țiriac au aflat ca, in noaptea de sambata spre duminica, frumoasa cantareata implinea 31 de ani, asa ca i-au cantat “La multi ani!” si au felicitat-o. Radu Groza, impresarul Annei Lesko, ne-a spus ca aceasta a fost impresionata de primirea pe care i-au facut-o cei 28 de vanatori adunati la Balc, scrie Libertatea.

Parintii Ralucai Lazarut ii dau bani ca sa o vada la casa ei. Satula sa plateasca lunar chirie, vedeta de la Antena 1 a inceput deja sa studieze ofertele pietei imobiliare. De cand s-a stabilit in Bucuresti, bruneta se muta de colo-colo si vrea sa aiba o locuinta a ei. Au trecut sase ani de cand Raluca Lazarut a parasit orasul natal, Deva, si s-a mutat in Capitala. De atunci, aceasta locuieste cu chirie si-si schimba domiciliul ori de cate ori nu se mai intelege cu proprietarul sau vrea altceva. Prima ei locuinta a fost o garsoniera pe bulevardul Magheru, in buricul Bucurestiului, pe care a impartit-o cu doua prietene. Acum locuieste intr-un cochet apartament cu doua camere din zona Dorobanti. Desi este foarte incantata, Raluca pare convinsa ca a venit momentul sa aiba casa ei. Vedeta nu detine banii necesari nici macar pentru un avans, insa solutia a venit de la Deva, scrie Cancan.

Andreea Tivadar a dansat pe bar pentru 300 de lei! Amanta lui Florin Moldoveanu se lauda cu sms-urile pe care i le trimite acestuia. Idila cu iubitul Deliei i-a crescut imediat cota Andreei Tivadar, „bombardata”, in ultima vreme, cu oferte pentru prezentari de moda. Sambata seara, ea a acceptat propunerea de a dansa pe bar, sumar imbracata, perecum fetele din filmul „Coyote Ugly". Criza pare sa le fi afectat si pe fotomodelele plaiurilor autohtone. Doar asa se explica faptul ca unele dintre rasfatatele podiumului de moda si-au gasit si alte activitati din care mai scot bani, scrie Click.