Brad Pitt: Angelina, vreau sa ne despartim! Dupa mai multe certuri aprinse in perioada sarbatorilor de iarna, Angelina Jolie si Brad Pitt au decis sa puna capat relatiei lor de cinci ani si sa-si vada fiecare de viata lui. In ciuda planurilor initiale, de a ramane impreuna de dragul celor sase copii pe care ii cresc impreuna, revista Now dezvaluie ca cei doi actori de la Hollywood si-au contactat avocatii, scrie Click.

Tom Cruise, cel mai sexy barbat scund din lume. Actorul american Tom Cruise a fost desemnat cel mai sexy barbat scund din lume, in urma unui sondaj organizat de site-ul www.OnePoll.com, la care au participat peste 2.000 de femei. Tom Cruise, in varsta de 47 de ani, care are o inaltime de 170 cm, a fost casatorit multi ani cu actrita Nicole Kidman, inalta de 178 cm. Pe locul al doilea in acest top s-a situat Richard Hammond, in varsta de 40 de ani, unul dintre prezentatorii emisiunii de televiziune "Top Gear", care este la fel de inalt ca Tom Cruise, scrie Gardianul.

Mircea Radu a fost refuzat de Antena 1. Mircea Radu nu a renuntat la ideea intoarcerii la carma unui show de prime-time. Surse din preajma fostului antenist ne-au marturisit ca acesta tocmai a primit un refuz din partea postului pentru care a lucrat noua ani de zile. Vedeta si amicul sau, Roberto, mostenitorul lui Valeriu Lazarov, au pus la cale un format si au decis sa-l vanda Antenei 1. Se pare ca ideea nu a fost primita prea bine de conducerea televiziunii din Baneasa care, pentru a-l achizitiona, a impus audiente si profituri imposibil de realizat de la primele editii, fapt care l-a dezarmat total pe producator, acesta retragand oferta, scrie Cancan.

EBa si Syda, la schi, in St. Moritz. Elena Basescu si iubitul ei, Bogdan Ionescu, alias Syda, nu au petrecut Revelionul impreuna, asa cum toata lumea se astepta. Presedintele si-a obligat fiica cea mica sa petreaca noaptea dintre ani in sanul familiei, la Hotelul New Montana din Sinaia, pentru a da bine la imagine. Pentru a se revansa insa fata de iubitul ei, care a petrecut Revelionul cu prietenii, in Poiana, Elena a plecat chiar a doua zi dupa Revelion, pe ascuns, cu Syda intr-o vacanta la schi, in celebra statiune elvetiana Saint Moritz, scrie Click.

Andreea Tonciu: "Nu m-am despartit de Mitea!" Andreea Tonciu a infirmat, in cadrul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, zvonurile conform carora s-ar fi despartit de fotbalistul Nicolae Mitea. "Ne intelegem foarte bine, iubitul meu se poarta foarte frumos cu mine si sunt foarte fericita langa el. Nu m-a agresat niciodata, ne iubim foarte mult", a declarat Tonciu, potrivit Libertatea.

"Aoleu, ce ma mananca!" Cantareata americana Christina Aguilera a fost surprinsa intr-un moment extrem de jenant la Los Angeles, unde artista filmeaza pentru pelicula "Burlesque". Brusc, pe vedeta a apucat-o mancarimea in zona intima, ea incepand sa se scarpine puternic intre picioare, desi se afla in public. A continuat sa se scarpine chiar si atunci cand a stat de vorba cu cativa dintre membrii echipei de filmare, scrie Cancan.

Mantea, uite ce atent e Rani cu fostele iubite! Fiu de milionar, Rani Adamescu este o partida pe cinste pentru orice fata care isi doreste un iubit celebru si bogat, el facand risipa de gesturi filantropice chiar si pentru fostele iubite. „Craiul" a pus-o pe Daiana Anghel redactor sef la o revista si a ajutat-o sa-si deschida si propriul magazin de haine, scrie Click.

Dinu Damaschin e ingrijorat de starea Monicai Columbeanu: 'Simt ca fata mea nu e in regula'. Dinu Damaschin, cel care sustine ca Monica Columbeanu este rodul iubirii sale din tinerete cu mama acesteia, Veronica, nu crede ca doamna Columbeanu este racita, asa cum s-a tot scris in ultima vreme, si nici ca ar fi infestata cu gripa noua. “O fi ea micuta si plapanda, dar sigur nu are porcina. Si nici nu cred ca din cauza ca este gripata a lipsit de la ziua ei. Mai cu seama consider ca de la «prafuri» nu mai iese ea din casa, daca intelegeti ce vreau sa spun… Cine stie ce i-o fi facut ginerele meu (n.r. - Irinel Columbeanu), ca nici in el nu mai am incredere. Oricum, simt ca fata mea nu este bine, nu e in regula”, spune cel care mai deunazi afirma ca a scapat-o pe Moni din ghearele mafiei din Bacau, scrie Libertatea.

Uma Thurman: "Tot mai bine e cu un miliardar!" Ciorba reincalzita... e buna pe vreme de criza. Mai ales ca ciorba nici nu se racise bine. Uma Thurman si-a reluat relatia de dragoste cu omul de afaceri elvetian Arpad Busson, dupa ce s-au certat din cauza faptului ca miliardarul pierdea prea multi bani la bursa. Cei doi sunt impreuna din nou chiar daca pusesera punct relatiei lor amoroase in luna decembrie a anului trecut, scrie Click.