Catanga, batuta de un elev la Liceul “Dinu Lipatti”. Scandal monstru la Liceul "Dinu Lipatti" din centrul Capitalei. Cornelia Catanga sustine ca a fost batuta, ieri, de un elev mai mare de la institutia de invatamant la care invata baiatul ei, Alexandru. Interpreta incercase sa intervina intr-un conflict intre cei doi baieti, dar a fost, la randul ei, agresata de colegul fiului sau. Conform Corneliei Catanga, baiatul ii cerea periodic, sub amenintare, bani fiului ei. Intr- un final, Alexandru, in varsta de 16 ani, i-a povestit totul mamei sale, care a mers, impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu, la liceu, sa rezolve situatia. Pentru ca amenintarile la adresa lui Alexandru au continuat, sotii Padureanu au venit, ieri, din nou la “Dinu Lipatti”. De data aceasta, lucrurile s-au incheiat prost chiar pentru cantareata, scrie Libertatea.

Lucian Mandruta a fost la un pas sa-si piarda nevasta in Caraibe. Prezentatorul Observatorului de la Antena 1 a reusit sa-si salveze casnicia in Caraibe, unde el si Ioana au petrecut, de altfel, si luna de miere, dupa 10 ani de cand si-au oficializat relatia. In aceasta escapada, vedeta Antenei 1 a tras o sperietura zdravana in momentul in care si-a pierdut pentru cateva minute sotia. "Am facut scufundari in Marea Caraibelor, la o adancime de 12-15 m, si Ioana, fiind mai usurica, i se terminase oxigenul si nu mai putea sa stea la fundul apei. Am tinut-o de mana, incercand sa o trag dupa mine, insa, la un moment dat, am scapat-o. M-am speriat rau, pentru ca sotia mea era la prima scufundare si imi era teama sa nu se rataceasca. Am inotat printre pietre si, dupa doua minute, am vazut-o cum dadea disperata din maini si din picioare in timp ce urca la suprafata ca un balon", a povestit stiristul patania prin care a trecut, scrie Cancan.

Moni, pana si pe Vandici ai scos-o din sarite! Vedeta Antenei 2 s-a saturat de ifosele sotiei lui Iri, care i-a promis in zadar ca va accepta invitatia la show-ul «Stele sub lupa». Ilinca Vandici este foc si para pe Monica Columbeanu. Suparata ca sotia lui Iri a dus-o cu zaharelul de mai multe ori, promitandu-i ca vine la emisiune, prezentatoarea de la Antena 2 a rabufnit si i-a dat in vileag neseriozitatea. Aerul de superioritate si atitudinea demna de un star international, pe care le afiseaza, au inceput sa-i deranjeze pe mai toti colegii de breasla ai Monicai Columbeanu, scrie Click.

N'doye a stat in club pana la trei si jumatate dimineata! Dupa ce Cornel Dinu a anuntat ca fotbalistii care vor mai petrece dupa ora 23.00 nu vor mai fi amendati, ci exclusi din echipa, senegalezul a petrecut in discoteca pana in zori. Ousmane N'doye continua sa-i sfideze pe sefii din "Stefan cel Mare"! In tur, fotbalistul african a fost campionul escapadelor mondene la Dinamo, acest lucru aducandu-i amenzi cu nemiluita, cel putin pe hartie, pentru ca in realitate a fost iertat de mai multe ori de conducatorii "cainilor". Tocmai de aceea, la reunirea din acest an, Cornel Dinu a decis ca orice fotbalist care va mai fi prins dupa ora 23.00 in oras sa nu mai fie amendat, ci direct exclus din echipa. N'doye este recunoscut insa ca omul care sfideaza orice si pe oricine, astfel ca, exact in seara de miercuri spre joi in care "Mister" a facut publica decizia, el a si comis-o petrecand fara niciun stres intr-un club din Regie, noteaza Cancan.

Jasmine a refuzat propunerea unui print german: 30.000 € pentru o noapte. Vedeta porno de origine romana Jasmine Rouge a primit, recent, o oferta extrem de generoasa din partea unui milionar german. Acesta i-a propus 30.000 de euro pentru o noapte cu el, insa sotia lui Titus Steel a refuzat, motivand ca nu e prostituata, scrie Libertatea.

Iuliana Marciuc vrea sa ramana... iubita. Nu se da maritata. Iuliana Marciuc a vizitat ieri, la Targul de nunti Expomariage, de la Marriott, standul Reigna Couture, alimentand iar zvonurile conform carora nunta cu Adrian Enache e aproape. Iuliana a admirat rochiile create de Andreea Buzdugan si de Raluca Cazimirovitz, insa, surpriza: a anuntat ca nu intentioneaza sa-si schimbe, inca, starea civila, scrie Libertatea.

Laurette: «Previn porcina cu aspirina saracului». Laurette ingroasa randurile vedetelor care refuza sa se vaccineze impotriva virsului AH1N1. Nu de alta, dar mulatra a trecut prin momente neplacute anul trecut, cand si-a facut un vaccin antigripal, iar acum nu este dispusa sa repete experienta. „M-am simtit foarte rau, am avut ameteli foarte mari si stari de voma, timp de doua zile. Acum nu mai vreau sa simt pe pielea mea, din nou, aceste efecte secundare ale vaccinurilor. Mi-e frica de gripa porcina, dar incerc sa ma feresc cat pot de mult. Oricum, eu recomand aspirina saracului, e cea mai buna", a spus Laurette, noteaza Click.

Mircea Radu a cheltuit 8.000 de euro pe un aparat foto. Daca revenirea in televiziune nu va fi posibila in urmatoarea perioada, lui Mircea Radu ii mai raman doua alternative - productia TV si arta fotografica. Cea din urma reprezinta o pasiune mai veche pentru fostul antenist, care s-a "blindat" cu cele mai bune scule. A existat o vreme cand, la toate aparitiile lui publice, Mircea Radu avea o camera foto asupra lui. Daca la inceput a parut ciudat, cu timpul, cei din jurul lui au inteles cat de mult ii place vedetei sa surprinda cadre inedite. Atat de mult incat a fost dispus sa cheltuiasca o mica avere pe un aparat foto si cateva obiective. In ultima perioada, Mircea Radu a afisat mandru o camera Leica M8, care, impreuna cu accesoriile necesare, l-a costat 8.000 de euro, scrie Cancan.