Bote s-a bronzat in Tahiti. Zece zile in America de Sud si alte cateva in Tahiti si in Bora Bora au reprezentat pentru Catalin Botezatu o binemeritata vacanta de iarna. El s-a intors recent in tara afisand un bronz de invidiat. Ca in fiecare an, designerul alege pentru aceasta perioada o locatie exotica, unde se bronzeaza, petrece alaturi de prieteni si se relaxeaza dupa un an de munca in atelierul de creatie si pe podiumurile de moda. In Tahiti, Catalin a practicat snorkeling si scuba diving, a asistat la programele artistice ale polinezienelor, a admirat dansurile traditionale ale locuitorilor din Bora Bora, a hranit rechini, protejat de o cusca metalica, si a inotat in bazine speciale, alaturi de pisici de mare si de rechini domesticiti. Integral in Libertatea.

Andra si Catalin Maruta, la inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume. Indragostiti de minunile pe care le poate oferi o vacanta ca in ”1001 de nopti”, Andra si Catalin Maruta s-au intors in acest inceput de an in Dubai. Prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro Tv si sotia sa, insotiti de prieteni, au sarbatorit Revelionul in preajma celei mai inalte cladiri din lume, au facut plaja in luna ianuarie si nu au ratat nici un loc de distractie din vestitul Dubai. Cum au petrecut cei doi? Cu focuri de artificii, petreceri demne de Hollywood si mult dans in noaptea dintre ani, scrie Libertatea.

Julio Iglesias: "Nu puteam urca pe scena daca nu faceam sex inainte." Julio Iglesias a surprins publicul in timpul unui concert sustinut in statiunea balneara Punta del Este, Uruguay, facand cateva confesiuni despre viata sa sexuala. "Prima data cand am venit la Punta del Este aveam 24 de ani si faceam dragoste de trei ori pe zi. Sunt cam 15 ani de cand nu mai fac acest lucru", a spus, joi seara, "latino lover"-ul in varsta de 66 de ani. "Daca astazi as face amor inainte de un spectacol, ar trebui sa anulez concertul", a adaugat el. Starul a mai declarat: "Nu puteam urca pe scena daca nu faceam sex inainte. Eram ca un iepuras". Integral in Libertatea.

Daniela Crudu s-a apucat de cantat. Asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani" apare in ipostaze sexy, cu sanii la vedere, pe coperta unui CD care contine o piesa cu vocea sa si care are toate sansele sa ajunga imnul matinalului de la Antena 1. La o luna dupa ce Marina Dina si-a incercat norocul in muzica, Daniela Crudu ii calca pe urme. Fara sa aiba habar ce i se pregateste, bruneta a fost cooptata in cel mai recent proiect muzical al lui DJ Rynno, care a realizat un featuring folosind vocea acesteia precum si imaginea ei sexy pe coperta. In timp ce Daniela se jura ca nu are cunostinta de aceasta colaborare, Sylvia, colega lui DJ Rynno, ne avertizeaza ca ni se pregateste o surpriza muzicala care are toate sansele sa ajunga hit, scrie Cancan.

Anna Lesko si-a tinut fostul iubit la usa de teama bliturilor. Anna Lesko a fost, weekendul acesta, protagonista unei intamplari haioase surprinsa de paparazzii CANCAN. Basarabeanca i-a inchis usa in nas fostului ei iubit, Liviu Moreanu, dupa ce petrecuse patru ore si jumatate in compania acestuia, sambata seara, la resedinta sa din zona Baneasa. Desi pare uluitor, cantareata a preferat sa-l lase pe Liviu "prada" bliturilor aparatelor de fotografiat, pe aleea din fata casei sale, decat sa-l primeasca din nou in vila sa, pe care afaceristul o parasise cu cateva secunde inainte. Pus in incurcatura, Moreanu a reactionat precum un copil, incercand in primul moment sa se ascunda in tufisuri.

Madonna l-a parasit pe Jesus Luz. Desi parea ca este indragostita pana peste cap de manechinul Jesus Luz, Madonna a decis sa rupa relatia cu tanarul brazilian, in varsta de 22 de ani. Potrivit apropiatilor starului, diva de la Hollywood si-a parasit "jucaria sexuala" pentru fostul iubit, jucatorul de baseball Alex Rodriguez. Relatia dintre sportivul in varsta de 34 de ani si cantareata a devenit mai stransa in ultima luna dupa ce Rodriguez s-a despartit de actrita Kate Hudson, scrie Cancan.

Andreea Banica a impanzit Internetul cu poze sexy. Andreea Banica este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Cantareata este constienta de acest lucru astfel ca, de fiecare data cand face o sedinta foto, ea nu se fereste de imbracamintea extrem de sexy si nici nu refuza sa arate cu ce a inzestrat-o mama natura. La ultimul pictorial, realizat pentru site-ul sau oficial, spre deliciul barbatilor, Andreea aproape ca si-a dezgolit complet un san. Cititi mai mult in Click.

Delia a fost confundata cu Lady Gaga la Londra. Delia Matache s-a distrat de minune in weekend-ul trecut la Londra. Blonda a fost chemata sa concerteze intr-un club de fite, ea fiind insotita de iubitul ei, Florin Moldoveanu, dar si de prietenul lor bun, Codin Maticiuc. „Am cantat intr-un club si pentru ca m-am imbracat mai extravagant, unii au crezut ca sunt Lady Gaga. Erau innebuniti sa-mi faca poze", ne-a declarat solista la intoarcere. A doua zi dupa concert, Delia a luat magazinele de firma din Londra la rand, ea venind acasa cu geamantanele doldora de haine si nu numai. Integral in Click.