Blonda lui Bote: "Moni a facut o criza de gelozie cand i-am cerut lui Ricky sa-mi faca o poza". Ricky nu a vrut sa dea detalii despre mesajele pe care Moni i le trimite, el considerand ca acesta este un subiect incheiat. Despre perioada in care Voicu a fost soferul familiei Columbeanu, el a marturisit ca a petrecut mai mult timp in compania Monicai decat alaturi de Iri. "Mi-a trimis mesaj sa imi spuna ca e suparata ca nu i-am dat sms de ziua ei. Am petrecut mai mult timp cu Monica decat cu domnul Columbeanu", a spus Ricky, la "Un show pacatos". Bianca Dragusanu si-a amintit ca pe vremea cand Ricky era soferul Monicai, aceasta era foarte posesiva, scrie Cancan.

Adi, pe cine tineai in brate? Saptamanalul Ziarul a intrat in posesia unor fotografii compromitatoare pentru Adrian Mutu (31 de ani), datand din perioada cantonamentului efectuat de echipa nationala in SUA, in mai 2006. “Briliantul” a fost surprins distrandu-se in compania unor pustoaice, in conditiile in care sotia sa, Consuelo, trebuia sa nasca de pe o zi pe alta, scrie Libertatea.

O vreti stirista pe Ramona? Este eleva a Scolii de televiziune de nici doua luni, insa Ramona Gabor se descurca de minune la pupitrul stirilor sportive. Nu o spunem noi, ci profesoara sa de dictie, care a fost atat de multumita de felul in care aceasta a prezentat stirile, incat i-a dat nota 10, scrie Click.

S-au giugiulit in club. Turbulenta actrita americana Lindsay Lohan, in varsta de 23 de ani, mai bifeaza o cucerire pe lunga lista a relatiilor ei amoroase. Dupa ce s-a iubit cu DJ-ul Samantha Ronson, cu care era dispusa chiar sa se marite, starleta a renuntat la iubirea lesbiana si s-a intors la barbati. Ea a facut o noua cucerire, in persoana unui tanar actor francez, Aurelien Wiik, in varsta de 29 de ani, impreuna cu care a fost la petrecerea de la Church Boutique din West Hollywood, Los Angeles. Dupa ce au consumat alcool din belsug, Lindsay si noul ei amorez au dat frau liber gesturilor de tandrete, giugiulindu-se si pipaindu-se incontinuu, scrie Cancan.

Iubitele lui Silvius Prigoana, despre batai si droguri. Fostele iubite ale lui Silvius Prigoana, Romina si Daniela, au inceput un adevarat razboi, aducandu-si una celeilate acuzatii destul de grave. Romina, fosta iubita de 17 ani a lui Silvius, a povestit, in cadrul emisiunii Acces Direct, cum Daniela, una dintre cele mai bune prietene ale ei, i l-a furat pe Silvius in timp ce ea era plecata. Mai mult Romina a acuzat-o pe Daniela ca este o hoata si ca se drogheaza, scrie Libertatea.

Ben Affleck, obligat sa faca sex. Contractele prenuptiale reprezinta o noua dovada ca vedetele sunt altfel decat noi, oamenii de rand. Multe dintre celebritati au semnat astfel de documente care le garantau, printre altele, de cate ori fac sex pe saptamana. Cand era logodita cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a introdus doua clauze in contractul prenuptial. Una dintre ele era sa faca sex de cel putin de patru ori pe saptamana, iar cea de-a doua prevedea ca Ben Affleck sa ii plateasca cinci milioane de dolari, daca o va insela, scrie Click.

Ele sunt cele mai dorite femei din lume! Potrivit unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com, actritele Penelope Cruz si Jessica Alba, dar si cantareata Beyonce s-au clasat pe primele zece pozitii ale topului celor mai dorite 99 de femei din 2010. Pe prima pozitie a topului anual se afla actrita canadiana Emmanuelle Chriqui. Pe locul al doilea al topului din 2010 s-a situat topmodelul Marisa Miller, iar pozitia a treia a revenit actritei Kate Beckinsale, scrie Cancan.

Piesa "Earth Song" a lui Michael, in versiune 3-D la premiile Grammy. Michael Jackson va fi omagiat cu un premiu Grammy post-mortem pentru intreaga activitate, saptamana viitoare. Cu acest prilej, videoclipul hit-ului sau "Earth Song" va fi prezentat in format 3-D. Videoclipul 3-D urma sa fie parte a turneului 'This Is It' pe care Jackson trebuia sa-l sustina la Londra, insa acum, dupa moartea superstarului, el va fi prezentat pentru prima oara publicului aflat la Premiile Grammy si in fata televizoarelor, scrie Libertatea.

Britney Spears, din nou la nebuni. O depresie puternica urmata de o criza de isterie au fost suficiente pentru a-l convinge pe Jamie Spears, tatal divei, sa o trimita din nou la “spitalul de nebuni”. Britney Spears a fost dusa de familie la o clinica de psihiatrie din Los Angeles pentru a se calma, scrie Click.