Dan Armeanca si Florin Salam, la mana camatarilor. Cantaretul Dan Armeanca are camatarii pe urmele sale, din cauza unei datorii neplatite in valoare de 800.000 de euro. Pentru ca primea amenintari din toate partile, Armeanca a parasit recent tara si s-a stabilit in Canada. Fiul sau, Elis Armeanca, a ramas sa suporte “pacatele” tatalui. Chiar daca nu au fugit din Romania, Florin Salam, Leo de la Strehaia sau Razvan Ciobanu se lupta si ei cu probleme financiare, avand de returnat sume consistente creditorilor dubiosi. Integral in Libertatea.

Andreea Marin a pozat dupa modelul reginei Maria. Andreea Marin a pozat, in ultimul numar al revistei “Diva”, in postura reginei Maria. Alegerea nu a fost intamplatoare, pentru ca, spune ea, acest personaj i-a marcat destinul. “Cum se poate ca un alt colt de lume decat cel natal sa devina casa, familia si sufletul tau?”, se intreaba Andreea, referindu- se la faptul ca regina Maria s-a nascut in Anglia, dar a ramas in memoria colectiva prin fotografia in costum popular romanesc, scrie Libertatea.

Adrian Pescariu a fraierit-o pe Marina Dina. Stilistul Adrian Pescariu a recurs la un tertip pentru a o avea pe Marina Dina in ultima lui prezentare de moda. Astfel, pentru a o duce sambata la Timisoara, in clubul Heaven, stilistul i-a spus modelului ca se vor intoarce in Capitala, cu avionul, imediat dupa ce vor termina defilarea, mai ales ca frumoasa Marina Dina avea examen, a doua zi, incepand cu ora 12.00 la facultate. Realitatea a fost insa cu totul alta, el rezervand biletele pentru duminica seara la ora 19.00. Manechinul, spun martorii, s-a suparat foarte tare pe stilist, ajungandu-se la cuvinte grele schimbate intre cei doi. Culmea, Pescariu a reusit sa o supere in aceiasi zi si pe Andreea Spataru, pentru ca si aceasta se grabea sa se intoarca de la Timisoara in Bucuresti pentru a fi aproape de fetita ei, scrie Libertatea.

Teo a castigat 4 milioane de euro in 10 luni. Considerat unul dintre factorii care au contribuit la plecarea lui Teo Trandafir de la Prima TV, Serban a precizat ca nu a facut decat sa-i atraga atentia asupra unor aspecte nerentabile ale emisiunii ei. Pornind de la o analiza pe piata televiziunii facuta de un institut independent de cercetare, exact, care ii situeaza pe "Carcotasi", Andreea Esca, Catalin Maruta si "matinalii" Razvan si Dani in fruntea preferintelor telespectatorilor, Huidu a amintit ca el a intuit potentialul unora dintre cei enumerati, recomandand aducerea lor la Prima TV. Si pentru ca tot el a sustinut si venirea lui Teo Trandafir, "Carcotasul" a cautat sa explice de ce colaborarea acesteia a fost un esec. "Nu am fost niciodata implicat in conducerea Prima TV si, probabil, nici nu o sa fiu prea curand, dar ceea ce a urmat a fost cea mai mare greseala din istoria televiziunii in Romania. Teo si-a negociat un contract aberant: 20.000 de euro plus TVA pe editie, 100.000 de euro pe saptamana, adica 400.000 de euro pe luna." Integral in Cancan.

Daniela Crudu a luat-o la misto pe fosta asistenta a lui Capatos. Weekendul trecut, Daniela Crudu, asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani", si Loredana Chivu, fosta asistenta a lui Capatos, s-au intalnit in culisele unei prezentari de moda ce a avut loc in cazinoul unui luxos hotel bucurestean. Atat blonda, cat si bruneta au primit misiunea de a defila mai mult dezbracate decat imbracate, insa Loredana le-a intrecut pe toate, expunandu-si posteriorul in totalitate. In momentul in care a vazut-o pregatita de defilare, Daniela nu si-a putut abtine reactia de admiratie. "Fata, ce pitipoanca esti!", a strigat ea. Integral in Cancan.

Andreea Balan l-a inselat pe Keo. Relatia de iubire dintre Andreea Balan si Keo este departe de a fi ceea ce pare. Revista Spy publica, in numarul aparut astazi pe piata, o poveste naucitoare din care reiese ca amandoi au calcat stramb la un moment dat - el de mai multe ori, iar ea o data si bine. Conform dezvaluirilor publicatiei, in 2008, cand a plecat in Mexic pentru a participa la competitia "Dancing With The Stars", cantareata a angajat un detectiv care sa monitorizeze escapadele iubitului ei si sa-i raporteze tot la intoarcerea in tara. Ironia sortii a facut sa se indragosteasca de el si sa inceapa o relatie cu acesta, scrie Cancan.

Mihai Traistariu, chemat de urgenta la Eurovision. Mihai are mari sanse sa reprezinte Romania la Eurovision. Culmea, nu cu piesa la care a renuntat in ultima clipa, dar care a trecut cu brio de juriu, ci cu o melodie-tribut Michael Jackson, a lui Mircea Romcescu. Rasturnare de situatie luni dupa-amiaza, la preselectia Eurovision, organizata de TVR in coproductie cu Adevarul. Cele 112 piese au fost luate la puricat de catre membrii juriului si, in final, dupa zambete ironice, dureri de cap si strambaturi din nas, au fost selectate 16, care se vor duela in finala de pe 6 martie. Integral in Click.

P. Diddy i-a facut cadou fiului sau un Maybach de ziua lui. Rapperul P. Diddy i-a cumparat fiului sau, care a implinit 16 ani, o masina in valoare de 360.000 de dolari. Justin, fiul lui P. Diddy si designerul Misa Hylton-Brim, a primit cadou de ziua lui o superba masina de 360.000 de dolari. Diddy i-a facut o surpriza de proportii lui Justin care petrecea cu 1000 de invitati intr-un club din New York, printre care se numara: Snoop Dogg, Floyd Mayweather si Lil’ Kim. In mijlocul petrecerii, cantaretul a parcat Maybach-ul in fata clubului si i l-a facut cadou baiatului sau. Artistii care au intretinut atmosfera au fost Trey Songz, Chris Brown si Juelz Santana, scrie Click.