Razvan si Dani vin "la pachet". Razvan Simion si Dani Otil au devenit cunoscuti publicului ca un cuplu de prezentatori, iar bosii de la Antena 1 tin la aceasta reteta ca la ochii din cap. Tocmai de aceea, in contractul lor exista clauze care reglementeaza acest lucru, interzicandu-le sa intreprinda proiecte publice separat. De pilda, cei doi au voie sa produca si din alte activitati, cum ar fi gazduirea unor petreceri sau spectacole, insa sunt obligati sa accepte doar impreuna acest rol, chiar daca uneori contractele individuale sunt mult mai profitabile, scrie Cancan.

Farsorul-somer Jugaru a mintit: prietena lui nu e nemtoaica! Karen Landen, studenta la actorie, fiica unui renumit pictor neamt. FALS! Jugaru a incercat sa faca tot posibilul ca lumea sa nu afle ca iubita lui este eleva, are doar 19 ani si lucreaza intr-un fast-food. Semn ca nu se mandreste deloc cu statutul social al partenerei, farsorul a mintit cu nerusinare, scrie Click.

Mihaela si Dani se iubesc la Paris. De cand a plecat din Romania, Mihaela Radulescu se intalneste mai rar cu iubitul ei, Dani Otil. Daca in urma cu doar cateva luni cei doi erau impreuna in fiecare noapte, acum ei se multumesc cu doar cateva weekenduri pe care le petrec insa la Paris, departe de privirile indiscrete ale presei din Romania, scrie Libertatea.

Paul, ex-Gaz pe Foc, a investit 15.000 € in relansare . Fostul component al trupei Gaz pe Foc lucreaza la un album solo de aproximativ un an. "Este un album pop-rock, cele mai multe piese fiind compuse de mine. Se va numi «Zambesti in Zori», dupa titlul unei piese", ne-a dezvaluit artistul. In paralel, Paul a colaborat cu Dave Sanchez, un compozitor canadian, alaturi de care, pana in prezent, a inregistrat cinci piese. "Este vorba despre un album separat, care pana acum m-a costat 5.000 de euro, o suma frumusica, dar care a meritat", ne-a dezvaluit cantaretul. Ceilalti 10.000 de euro au fost cheltuiti pe aparatura de ultima ora si pe salariile membrilor trupei, scrie Cancan.

Oana Roman, colectie de iubiti tinerei. Fiica cea mica a lui Petre Roman nu s-a lecuit de "pustani". Desi a avut parte numai de dezamagiri in amor, Oana (33 de ani) si-a tras mai nou tot un june-prim: un manechin de doar 23 de ani! Oana si Alex, unul dintre modelele noi din prezentarile lui Catalin Botezatu, s-au cunoscut in club, cei doi amorezi afisandu-se pentru prima data impreuna la deschiderea restaurantului "Primo Bacio", din zona Decebal, unde au fost senzatia serii. Spre deosebire de ultimele ei relatii, Oana isi doreste un copil cu noul ei iubit, mai mic cu 10 ani decat ea, scrie Click.

Vor fi lansate trei papusi Michael Jackson. Producatorii de jucarii de la comapnia americana Playmate Toys vor lansa o papusa Michael Jackson, pentru toti fanii regretatului solist. Jucaria va aparea pe piata prima data in Marea Britanie, in august, si va avea o inaltime de 25 de centimetri. Mai mult, papusa o sa aiba articulatii la maini si la picioare, pentru a putea fi miscata cu usurinta, scrie Libertatea.

S-a amorezat de Eva Kent pentru ca e... timida. Eva Kent, fosta vedeta de filme XXX, pe numele ei real Oana Oprea, are o noua relatie de amor, pe care, surprinzator, nu se straduieste sa o ascunda ca pe cele de pana acum. Ba chiar s-a mandrit cu noua ei idila in emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, unde a spus ca iubitul ei este make-up artist. Actualul partener al blondei se numeste Andrei Jilavu, are 25 de ani si este, intr-adevar, make-up artist, scrie Cancan.

Bote si Voicu, chef nebun in Austria. Miliardari excentrici, cluburi exclusiviste, sampanie de 2.000 de euro, trabuc fin, femei superbe. Ce viata! De aceste delicii au avut parte, in Austria, Catalin Botezatu si Voicu Panzar, iar Click! va prezinta, in premiera, poze de la fata locului.

Brad Pitt si-a cumparat casa la Hollyood ca sa se mute singur. Brad Pitt nu mai rezista problemelor familiale pe care le are si simte nevoia sa fie singur. Celebrul actor si-a cumparat o casa la Hollywood, in valoare de 700.000 de lire sterline, fara ca Angelina Jolie sa stie. "Brad si-a dorit de mult timp sa-si cumpere acea proprietate. Vroia sa aiba un loc, departe de amintirile legate de Angelina Jolie. Un loc linistit, un loc in care sa fie singur cu gandurile lui, pentru ca trebuie sa se gandeasca la viitorul sau si al copiilor", a declarat o sursa apropiata actorului pentru Daily Mail, citat de Libertatea.

Donatella Versace, topless pe o plaja din Caraibe. Mai multe fotografii cu Donatella Versace care face plaja topless pe o plaja din Caraibe, ii "baga in sperieti" pe cei care s-au uitat pe Internet zilele acestea. Asta pentru ca mogulul modei arata ca o mumie. Este, cu siguranta, dovada vie ca operatiile estetice nu mai au efectul scontat dupa o anumita varsta.Fotografiile au fost realizate pe plaja St Barts sambata, 23 ianuarie, potrivit Antena 3.