Elena Gheorghe poarta trei randuri de bureti. Desi pare siliconat, bustul cantaretei este ajutat de trucurile vestimentare. Costumul pe care Elena il poarta la spectacole este compus din trei rochii purtate una peste alta, fiecare dintre ele avand push-up. In urma cu cateva zile, Elena Gheorghe a sustinut un recital intr-unul dintre mallurile bucurestene. Cantareata a purtat o rochita scurta si foarte decoltata care ii scotea la iveala un bust mult mai generos decat de obicei. Suspect de generos! Cu toate ca sanii artistei pareau "tunati", secretul este altul, scrie Cancan.

Moni si-a sortat chilotii in aeroport. Cu toate ca afiseaza un trai imbelsugat si face eforturi sa para o doamna din lumea buna a Bucurestiului, Monica Columbeanu e nevoita sa-si dramuiasca fiecare banut si sa-si reduca drastic cheltuielile personale, mai ales ca in ultima vreme afacerile sotului ei nu mai merg atat de bine. Asa se face ca, zilele trecute, ea a trebuit sa se multumeasca cu o cursa low cost pentru a ajunge in Italia, dar si sa renunte la cateva hainute din bagaje, pentru ca acestea depaseau greutatea admisa si ar fi trebuit sa plateasca in plus 20 de euro, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu, talharita in Franta. Mihaela a avut un soc cand s-a trezit, in urma cu doar cateva zile, fara telefonul mobil. Vedeta, stabilita la Monaco, a pierdut, astfel, peste 1.000 de date de contact pe care le stransese cu greu in timpul carierei de prezentatoare TV. Mereu imbracata sic, in haine de firma, Mihaela a fost o tinta usoara pentru sutii de buzunare care au impanzit cochetele stradute din Franta, scrie Click.

Axinte le-a pus silicoane colaboratoarelor lui. Controversatul organizator de spectacole, Florin Petrescu, a gasit fonduri pentru a le oferi, vara trecuta, implanturi cu silicon cantaretelor Ema si Emilia, apropiatele sale, in conditiile in care o gramada de artisti isi asteapta de mai bine de un an onorariile in valoare de mii si zeci de mii de euro, scrie Cancan.

Cheloo: "Fi'miu va fi ori infractor, ori popa, ori politist!" Cheloo este membru fondator al trupei Parazitii, una dintre formatiile care au facut istorie in hip-hop-ul romanesc. Este un om ocupat, care de obicei nu da interviuri decat daca are chef. L-am convins, alaturi de Ombladon si Freakadadisk, sa ne ofere fiecare cate un interviu neconventional pentru Libertatea.ro.

La ce varsta ai cantat prima oara pe o scena si ce ai simtit la final?

Se intampla in 1994 la Balul Bobocilor de la liceul Spiru Haret. Eram emotionat, asa ca am baut ceva inainte. Era sa cad de pe scena, pentru ca era putin cam instabila! Integral in Libertatea.

Jennifer Aniston da un milion de dolari pentru barbatul ideal. Actrita Jennifer Aniston nu se va impaca cu fostul ei sot Brad Pitt, asta pentru ca a apelat la o agentie de matrimoniale sa ii gaseasca un barbat pentru sufletul ei. Dar sa nu va asteptati sa o gasiti pe actrita pe vreun site de acest gen, agentia s-a angajat sa ii gaseasca barbatul potrivit, iar ea a promis ca va plati un milion de dolari pentru el, scrie Click.

Simona Sensual: "Maharu ma batea de nu mai puteam sa ies din casa cateva zile". Simona afirma ca nu a fost internata in spital din cauza batailor, dar dupa astfel de intamplari nu mai putea sa iasa din casa cateva zile. Blonda mai spune ca vrea sa renunte la numele de Sensual deoarece s-a cumintit. Simona marturiseste ca prietenele ei se mira cand o vad "cu geaca pana in gat", scrie Cancan.

Maruta la 32 de ani, ingrijorat ca-si va mai pierde din frumusete. Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", de la Pro TV, a implinit miercuri 32 de ani. El a declarat, pentru Agerpres, se simte mai destept decat la 31, dar ingrijorat ca-i va mai trece din frumusete pana la 33. "E o varsta incerta - cand nu bat nici in verde crud, nici in ruginiu tomnatic. Si, uite asa, nici prea crud, dar nici prea copt, nici euforic, dar nici resemnat, cuget la fata pe care va trebui s-o iau, atunci cand bunii mei prieteni imi vor spune, cu amabilitate: «Curios! Puteam sa jur ca ai mai mult!»", a spus Catalin Maruta, potrivit Click.