Jim Carrey si Ewan McGregor s-au sarutat. Jin Carrey si Ewan Mc Gregor au sarbatorit cu un sarut faptul ca Franta le-a adus ambilor omagii. Cei doi au primit distinctia “Order of Arts and Letters” in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in Paris, iar emotiile i-au facut sa se imbratiseze si sa se sarute frantuzeste in fata tuturor, scrie Libertatea.

SMS-urile amoroase ale doamnei Columbeanu catre Ricky. Scandalul iscat intre Voicu Panzaru, zis Ricky, si Monica Columbeanu pe tema unor SMS-uri despre care fostul sofer spune ca i-ar putea distruge casnicia cu Irinel capata amploare. Ciao! a intrat in posesia mai multor mesaje scrise de sotia milionarului catre Voicu, in perioada ianuarie-noiembrie 2009. Ultimul dintre ele a fost trimis la aproape patru luni de la momentul demisiei lui si demonteaza teoria Monicai conform careia nu l-a mai cautat decat ca sa-l salute sau sa-l intrebe cum ii merge, asa cum, sustine ea, face cu toti cunoscutii sai, scrie Cancan.

Adio "Dansez pentru tine"! Tristete mare pentru fanii „Dansez pentru tine”. Dupa audiente mari si incasari de peste 16 milioane de euro din publicitate, timp de patru ani, show-ul se pregateste, acum, pentru cea de-a noua editie si ultima. Se pare ca producatorii vor sa se retraga in glorie, scrie Click.

Dani Otil a fost la plaja cu Raduleasca. Dani Otil, matinalul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", nu rateaza ocazia, ori de cate ori poate, sa evadeze din Bucuresti si sa stea cateva zile impreuna cu iubita lui, Mihaela Radulescu. De altfel, asa a procedat si la inceputul lunii ianuarie a acestui an, cand, alaturi de fosta diva a Antenelor, a dat o "fuga" pe meleaguri americane, unde s-a bucurat de caldura si a facut surf, scrie Libertatea.

Brianna Caradja executata silit pentru o datorie de 5.000 de euro. Brianna Caradja este cautata de executorul judecatoresc pentru o datorie de 5.000 de euro. Banii veneau de la iubitul fostului ei sot, bani pentru care Brianna trebuia sa doneze ovule unei mame purtatoare, iar copilul sa ajunga in bratele celor doi barbati, scrie Cancan.

Cernat, prins cu amanta! Cosmin Cernat nu mai poate nega: se iubeste cu Madalina Morosanu. Cei doi au fost surprinsi impreuna, luni seara, de fotoreporterii Click!, in timp ce luau masa la un restaurant din Capitala. Ei locuiesc deja impreuna, iar Cosmin exclude posibilitatea unei impacari cu fosta sa partenera, Monica Iagar, scrie Click.

Madonna a fost parasita de Jesus. Relatia dintre Madonna, 51 de ani, si Jesus Luz, 23 de ani, s-a incheiat dupa un an, sustine publicatia Chicago Sun-Times. Diferenta foarte mare de ani dintre cei doi si domeniile de interes comun restranse au dus la o ruptura definitiva. Despartirea s-a facut amical, la propunerea lui Jesus. Madonna s-a reorientat repede si a fost vazuta, ieri, la bratul unui septuagenar, pe care l-a cunoscut la centrul Kabbalah din New York pe care il frecventeaza, scrie Libertatea.

Au aparut butonii cu Charles la volan. Printul Charles si Aston Martin au incheiat un parteneriat cu scopul de a strange bani pentru actiunile caritabile patronate de viitorul cap incornat. Astfel au fost scoase la licitatie 200 de perechi de butoni din aluminiu si aur de 18 carate. Ca o particularitate, unul dintre butoni il reprezinta pe Charles la volanul unei masini DB6 Volante, in vreme ce perechea sa reprezinta un volan, scrie Cancan.

Angelina Jolie il avertizeaza pe Brad: “Eu decid cand ne despartim”. Brad Pitt isi doreste sa puna capat cat mai repede relatiei cu Angelina Jolie, insa aceasta jura ca se va razbuna daca actorul o va parasi, sustin apropiati ai cuplului. “Angie este furioasa ca s-au aflat o parte din detaliile despartirii lor si crede ca reprezentantii lui Brad au avut ceva de-a face cu asta. Ea ar fi preferat ca relatia lor sa se termine peste 9 luni pentru ca pr-ul lor sa poata puna in scena despartirea. Angie l-a avertizat pe Brad ca-i va face viata un calvar daca nu se separa dupa regulile ei. Brad stie ca Angelina poate spune anumite lucruri presei care il vor pune intr-o lumina proasta”, a declarat o sursa, potrivit Libertatea.